Cauta in 20.697 retete
... verdeata tocata marunt. Borsul de miel se acopera si se pastreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas de salata, amesteca otetul cu sarea si piperul. Adauga treptat uleiul, mestecând. Pune spanacul, prunele, brânza, ceapa si migdalele si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rondelele de vinete se coc pe gratar. Se asambleaza sandvisul punând o felie de vânata, brânza de capra, frunze proaspete de busuioc si o felie de rosie, continuând în felul aceste în functie de câte straturi doresti sa aiba sandvisul. La final presara peste sandvis putin ulei de masline.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multe locuri fiecare pulpa de miel (incizati in jur de 5 mm ... de aluminiu. Cand friptura de miel s-a facut, aromele verdeturilor au patruns ... , inainte de a taia carnea de miel.Serviti-o cu legume fierte sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din cantitatea de branza de capra rasa pe razaroare , adaugam totul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pregatita din brânza de capra amestecata cu zaharul pudra. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 ... . Mod de preparare: Maruntaiele de miel se spala la un jet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tare bine curatam mielul, transam in felie de fiptura, se condimenteaza dupa gust, Se lasa asa celputin o ora. Cartoful spalam, curatam, taiem in lelie lunga si subtire n. Punem intr-un oala in care punem ulei. Cartoful atuncea adaugam cand uleiul este cald.Fierbem dupa preferinte intre 15- si 25 minute. La servire se pot folosi si diferite feluri de zarzavat. Mielul prajim in timp de 25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg carne de miel, 2 cepe mici, 2 legaturi tarhon verde, 1/2 ceasca suc de rosii, zeama de lamiie, 1 lingurita faina, sare, untdelemn Mod de preparare: Se taie carnea bucati. Se pune sa se rumeneasca intr-o cratita cu untdelemn si ceapa tocata. Se acopera. Dupa ce s-a rumenit frumos, se adauga frunzele de tarhon, suc de rosii si o lingurita zeama de lamiie. Se lasa sa fiarba acoperit. Se adauga putina faina, inmuiata in putina apa. Se pune sare si se lasa sa fiarba.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de miel, 2 linguri de faina, 3 linguri pesmet, 2-3 oua, sare, 1 lingura de unt+1 lingura sau 2 de ulei sau untura Mod de preparare: Se ia 1 kg carne din partea din fata a mielului cu costitele. Se spala, se taie bucati potrivite, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn sau untura. Mod de servire Se serveste cu cartofi sau alte legume si salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne de oaie nu prea grasa, 200 g ceapa, 3 ardei grasi (300 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr maruntaie de la un miel: plamin, ficat, inima si bucatele de carne de miel grase de la burta, 2-3 oua, o lingura smantana ... , prapurul intreg de la un miel, un paharel de coniac Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaie de la un miel, 50 g unt, 2 cepe, 1 1/2 l zeama de carne ... de preparare: Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa miel, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Partea cea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de miel, 600g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion ... Mod de preparare: Carnea de miel, spalata si luata de pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se taie carnea de miel in bucati potrivit de mari, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300-500 g carne de miel, 50-80 ml untdelemn, cca. 80 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul. Am spalat si curatat legumele. Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse. Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro