Cauta in 18.725 retete
Maruntaiele se taie bucati, se spala, se oparesc apoi se pun la fiert in apa cu sare, frunzele de dafin si boabele de piper. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca apoi se trec prin masina de tocat sau se toaca cu cutitul (mie imi place mai mult sa le toc cu cutitul). Ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se calesc in untura (se poate si ulei, dar gustul nu mai este acelasi). Se adauga si maruntaiele tocate si se mai calesc impreuna cateva minute, pe foc iute, amestecand intruna ca sa nu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pe jarul gata facut asezati busteanul (nu e o reteta de facut acasa ). Se cresteaza bibanii la baza operculelor si la 1 mm in fata anusului. Se scot branhiile si odata cu ele toate organele interne. Daca operatiunea esueaza, scoateti organe interne cu degetul sau cu un betisor. Clatiti pestii curatati in cit mai putina apa. Uscati la interior cu o cirpa curata, sarati din abundenta. Intoarceti busteanul, focul ar fi trebui sa-l "scoabeasca" in forma de albie. Asezati bibanii in "albia"...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr carne porc, 200 gr. carne de pui Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt. Separat, se oparesc floricelele de brocoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine. In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 100 gr. slanina afumata, 1 ceapa, ulei, suc de rosii, faina Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se taie felii, ceapa se caleste in ulei incins, se adauga slanina taiata bucatele, se rumeneste, se adauga faina, se pune suc de rosii, se lasa sa fierba inabusit 10-15 minute. In acest sos, se pun cartofii sa fiarba inca 10 minute. Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 verze potrivit de mari, 4 linguri grasime, 6 linguri sos alb, o lingurita otet, 4-5 buc. rosii, frunze de marar, sare, smantana Mod de preparare: Se taie varza in sferturi, se fierbe in apa clocotita cu sare, se scurge de apa si se rumeneste in grasime fierbinte. Se pune intr-o cratita, se adauga sos alb peste varza. Se pun felii de rosii, se umple cu apa calduta si se lasa sa fiarba in clocote. Se mai adauga putina grasime si otet si se lasa sa fiarba in continuare. Se presara frunze de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... incercati si cartofii noi la ceaun cu marar si usturoi , sau ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... usturoi si separat intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dar mai ales afara, la ceaun! Vezi aici reteta de friptura ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pui versiunea light a puiului la ceaun) contribuie decisiv la prepararea molcoma ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , sosuri sau alte feluri de mincare la care sa nu-mi ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... Unul din felurile preferate de mincare ale copiilor mei. Mereu folosesc ... normal nu le accepta in mincare. Baiatul meu chiar asa imi ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... uiti a te uita si cumpara ceaunele/galetuse din alea faine). But ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... -i asa?!) daca sintem ceea ce mincam, ce sintem noi, in cele ... care istoria influenteaza ceea ce mincam. Cind, in 1066, Guillaume le ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gateste in cantitati industriale, la ceaun, si se pare ca se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... se aprind prin curtile gospodariilor si ceaunele prind viata. Aplecate deasupra ... in mod traditional exclusiv la ceaun (caldare), magiunul se poate realiza ... sa realizati 2 gropi, una sub ceaun si una langa. In cea ... treptat in groapa de sub ceaun. [/note] Sterilizati borcanele. Spalati prunele ... prunele stricate. Puneti prunele in ceaun, impreuna cu cateva cani de ... fund, doar cat sa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , la sarmalele alea fierte in ceaun sau in oala de lut ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... in Gradina lui Pintea gasesti ceaunul pregatit cu tocana de vita ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Stiu iubitori de mamaliga, Ar manca-o si pe paine. Un ceaun, la o adica, Dispare de azi pe maine.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com