pulpa mistret ceaun
Pagina 1 din 5
Ne-am intalnit intreaga familie si am pregatit o friptura a la bunica la ceaun si i-am servit cu cartofii. Cartofii se spala,se fierb in coaja,dupa care se taie.Prajim ceapa in 3 linguri ulei.(puteti sa puneti si mai mult,daca doriti mai unsi. Adaugam ardeiul rosu taiat marunt,si paprika. Prajim pina cind ceapa devine moale. Adaugam ouale si amestecam bine(ca la omleta)....am servit cartofi taranesti a la bunica Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge o tava mica pentru copt. Amesteca sosul iuite, boiaua de ardei si zaharul brun. Pune pulpele de pui în tava pentru copt si acopera-le cu un strat de sos. Acopera tava cu folie de aluminiu. Pune la cuptor si lasa timp de 20 de minute. Îndeparteaza folia de aluminiu si mai lasa pulpele la cuptor înca 20 de minute sau pâna când carnea este bine facuta iar sosul s-a îngrosat si a început sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cartofi lapte Dupa ce spal pulpele si le curat de eventualele ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: - 4-5 pulpe de pui - 4 linguri de smantana - un ou - 3 linguri de ... dupa gust Se spala bine pulpele si se curata de piele ... amesteca toate impreuna. Se dau pulpele prin compozitie si se dau ... ulei si putina apa. Cand pulpele devin aurii se intorc si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Începe prin a amesteca toate condimentele împreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt, pâna obtinem un mix de condimente cu care sa frecam bine puiul. Într-o tava, asezam pulpele frecate bine pe ambele parti cu amestecul de condimente. Dam puiul la cuptor pentru 25 de minute, neacoperit, la foc mediu. Scoate apoi cu grija tava din cuptor si unge puiul cu un amestect obtinut din miere si mustar. Se mai lasa înca 10 minute la foc mediu pâna prinde culoare maro aurie....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la prajit. Cateii de usturoi se curata de coaja , se piseaza, se adauga smantana si se amesteca bine. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... camara si rezultatul a fost surprinzator: pulpele de pui au facut o crusta ... fani ai combinatiilor dubioase. Ingrediente: - 6 pulpe de pui - 2 albusuri de ou ... prajit Este de preferat ca pulpele de pui sa fie fara ... in aceasta reteta. Bun! Fierbem pulpele in apa cu sare, iar ... scurgem bine intr-o sita. Condimentem pulpele, le trecem prin spuma de ... acopere de 1/2 cm tigaia. Prajiti...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... din fonta. Prajeste pe rând pulpele de pui pâna se rumenesc ... fasolea, rosiile, supa de pui, pulpele de pui si chorizo în cratita. Pulpele trebuie sa se fie scufundate în amestecul de legume. Fierbe la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 4 pulpe pui sare pasta ardei iute ( Eros Pista ) ulei Pentru ... fiarta Dupa ce ati spalat pulpele de pui sarati-le usor ... . Puneti la rece si serviti alaturi de pulpele de pui fierbinti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Legumele se taie felii si se asaza pe fundul unei tavi. Se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline. Deasupra se asaza bucata de carne, asezonata cu sare si piper. Se introduce în cuptorul preîncalzit la 250 de grade Celsius si se lasa pentru aproximativ 35 de minute, dupa care se va opri focul si se va lasa în cuptor pentru înca 2 ore – 2 ore si jumatate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : Se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: pulpe de pui sucul de la o lamaie 2-3 catei de usturoi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ml bere blonda, 2 oua, zahar, 4 pulpe de pui, ulei pentru prajit ... . Se spala si se streg pulpele apoi se condimenteaza cu sare ... . Se incinge uleiul. Se dau pulpele prin aluat si se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pulpa de berbec, 2 linguri grasime, 2-3 cepe, usturoi, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 telina, 1 patrunjel ... Mod de preparare: Se curata pulpa de pielite si grasime. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare Se curata pulpa de pielite si, cu un cutit, se fac niste buzunare in care se introduc feliile de bacon. Se condimenteaza si se pune intr-o tava in care se adauga 50 ml ulei si un pahar cu apa, piper si foaie de dafin. Se pune la cuptor si, pe durata coacerii, se stropeste carnea cu sosul din tava. Cand e aproape gata, peste carne se pun usturoiul pisat si vinul si se lasa pana prinde o crusta. Mod de servire Pulpa de miel impanata se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de 3 minute si se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei dulce. Cartoful fiert in coaja cu putina sare , se curata si se taie rondele. Se aseaza pe un platou friptura si garnitura de legume. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg pulpa, 50 gr. slanina, 2 linguri ulei, 7-8 catei usturoi, sare, piper ... inainte de preparare se curata pulpa de pielite si de toata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg pulpa de porc, o legatura patrunjel verde, un kg cartofi, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pulpe de pui, condimente, sare Mod de preparare: Se spala pulpele de pui si se usuca cu un servetel de bucatarie. Se condimenteaza dupa gust (fara sare). Se porneste cuptorul de aragaz si se incinge bine. Intr-o tava de aragaz se pune un strat gros de aprox. 2 cm de sare de sac. Se asaza in tava pulpele de pui si se da la cuptor. Cind s-au rumenit pe o parte, se intorc pe partea cealalta. Mod de servire Se pot servi cu piure de cartofi sau...
Reţetă de pe www.retete-bune.com