Cauta in 21.294 retete
Carnea de caprioara am desfacut-o de pe os,am spalat-o bine,am lasat-o in apa rece cam 3 ore,dupa care am scos-o,am sters-o cu un servet uscat si am condimentat-o bine. Am asezat carnea in tava in care am pus putin ulei si un pahar de apa,feliile de usturoi si boabele de piper rosu. Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am pus la cuptor la foc mediu cam o ora.Am desfacut apoi putin folia,am turnat si vinul cu care am lasat inca o jumatate de ora,dupa care am scos folia si am lasat 15 min...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Se curata pulpele de piele si de grasime ... . Se incalzeste cuptorul, intre timp pulpele se dau prin pesmet. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pulpe de pui, piper alb, boia de ardei, sare. Mod de preparare: Se pregateste o tava de cuptor in care se aseaza un strat de aproximativ 1 cm sare mare. Se spala pulpele, se sterg bine intr-un prosop, se condimenteaza cu boia de ardei, piper alb si se aseaza in tava cu sare si se introduc la cuptorul incins. In timpul coacerii se intorc pe ambele parti. Mod de servire Se pot servi cu garnitura de cartofi piure, natur sau prajiti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa de vitel, 100 g slanina afumata, 2 capatini usturoi, 4 linguri grasime, ceapa ... si mai gustoasa parte din pulpa este capacul; fricandoul se prezinta ... strecoara. Se serveste in sosiera. Pulpa se mai poate impana numai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpe mari de pui, sare, piper, 3 grapefruit roz, 125 ml vin ... Mod de preparare: Se spala pulpele, se sterg si se condimenteaza ... de vin si se pun pulpele in acest amestec pentru 2 ore ... cu gemul. Mod de servire Pulpele de pui se servesc alaturi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. pulpa de porc, 2 cepe, 500 gr. rosii, 1 pahar de vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se curata pulpa de pielite si de grasime ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg. pulpa de vitel, unt sau untura, sare, piper Mod de preparare: Se pune sare pe pulpa, se tine 1/2 ora sa se patrunda, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura. Se da la cuptor la foc potrivit 1 1/2 ora . Se unge din cind in cind cu zeama pe care o lasa. Mod de servire Pulpa se taie felii, se serveste cu cartofi sau legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si care a mai fiert cu o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de preparare: Se spala bine pulpa si se curata de grasime ... se toarna peste feliile de pulpa. Aceasta friptura este foarte gustoasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg pulpa de caprioara, 100 g slanina, 2-3 linguri vin, sare. Pentru marinata ... asaza in tava o bucata de pulpa impanata cu felioare de slanina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg pulpa de miel, 10 linguri ulei de masline, 100 g unt ... coniac, 1/2 lamiie Mod de preparare: Pulpa de miel, bine spalata si ... cu o pensula se unge bine pulpa cu tot sosul. Se asaza ... se tine la cald. Cind pulpa este gata, se scoate pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel, patrunjel, ceapa, usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg pulpa de miel, 250 g carne tocata (vita, amestec), 1 legatura de ... Mod de preparare: Se dezoseaza pulpa si se taie, astfel incit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpe mai mici de pui, 4 lingurite boia de ardei dulce, o lingurita ... de Dijon Mod de preparare: Pulpele de pui se spala si ... , chimenul si zaharul. Se ung pulpele bine pe toate partile cu ... -un castronas. Mod de servire Pulpele de pui se servesc cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. pulpa de miel, sare, piper, 1/4 kg. carne pentru cirnati, patrunjel ... Mod de preparare: Se alege pulpa din spate, se curata de ... strat egal, apoi se ruleaza pulpa, se leaga strins cu ata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa de curcan de 1 kg., 3 oua fierte, o ceapa, piper, sare, mazare ... Mod de preparare: Se desface pulpa de curcan, se scoate osul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala pulpele, se condimenteaza si se aseaza in tava sau yena, se presara stafidele, se toarna berea si se dau la cuptor la foc potrivit 20-30 minute. Nu se adauga ulei sau apa. Din cand in cand se mai intorc de pe o parte pe alta. Se servesc fie simple, fie cu o garnitura la alegere. - 4 pulpe de pui potrivite, condimente carne pui, 100 g stafide, 1 sticla bere neagra. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g cascaval ras, Mod de preparare: Pulpele se spala si se curata ... se rade pe razatoarea mare. Pulpele (trebuie sa fie nesterse) se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... targ si sarbatoare, puiul la ceaun este expresia unui fast-food ... -food-urilor moderne. Puiul la ceaun nu este atat o reteta in ... intregi, desfaceti carnea in bucati (pulpe, piept, aripi, etc). Crestati carnea ... groase. Incingeti untura intr-un ceaun (sau alt vas gros in ... servet de hartie. Puiul la ceaun se consuma imediat, cu mujdei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... kg carne mistret tanar, 3 morcovi, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 1 pahar marwe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com