mincare dietetica guta
Pagina 2 din 5
Se taie toate ingredientele cubulete si se amesteca bine astfel încât sa poata fi distribuite în mod egal. Se face un sos simplu din iaurt si usturoi si se adauga peste întregul amestec. Iaurul ar fi indicat sa aiba o compozitie mai densa, însa sa nu fie foarte gras. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: Taie dovleceii, cu tot cu coaja, în felii potrivite ca grosime. Sareaza-i si condimenteaza-i dupa gust. Încinge o tigaie de teflon si asaza feliile de dovlecel, apoi pune un capac. Lasa câteva minute si întoarce dovleceii pe partea cealalta. Trebuie lasati pe foc pâna când se rumenesc destul de bine. Curata si piseaza usturoiul si apoi presara-l peste dovlecei. Lasa câteva minute pâna când dovleceii se patrund de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dragii mei, va prezint ultima zacusca din anul asta, o zacusca cu totul speciala, conceputa pentru cei cu probleme digestive. Nu contine deloc ceapa iar vinetele se fierb, nu se coc...insa cu toate astea, e extrem de delicioasa!!! Sper sa mai ajungeti sa o faceti, caci chiar merita ;) Ingrediente: - 10 kg. vinete - 5 kg. ardei capia - 1 1/2 litri ulei Pentru saramura: - 4 litri apa - 500 g. sare groasa - 400 ml. otet - 600 g. zahar Inainte de a incepe trebuie sa tineti cont de ceva foarte ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... de servire Cind se serveste mincarea la masa, se presara cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... foc si, in oricare varianta, mincarea se sareaza dupa gust si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. ciuperci, 250 gr. iaurt, 2 linguri faina, o ceapa mare, sare, piper, ulei, cimbru Mod de preparare: Se taie ceapa si se caleste in ulei; cind a devenit sticloasa se adaunga cimbrul si ciupercile taiate bucatele. Se calesc citeva mminute. Faina se amesteca in iaurt si se toarna peste ciuperci. Se lasa la fiert pana ce mincarea are o consistenta pastoasa. Optional se pot adauga la mincare si bucatele mici de branza moale.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de afumatura.Cind se ia mincarea de pe foc, se presara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Noi mai mancam paste fainoase si am incercat mai multe variante dar nici una nu ne-a placut mai mult decat varianta asta cu sos de carne. In afara de faptul ca se face foarte usor este si foarte satioasa, asa ca poti sa mai pacalesti familionul sa sara peste o masa :D Ingrediente: - carne tocata (cel mai bun mi se pare amestecul de porc-vita, plus ca este si la indemana oricui) - ceapa - usturoi - rosii taiate, in suc propriu - masline - spaghete - sare, ulei Mod de preparare: Intai de toate...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingrediente 6 portii – Mancare de prune cu orez 100 gr orez, 50 gr zahar, 250-300 gr prune uscate , 25 gr faina, 50 ml ulei , 1 baton de scortisoara. Mod de preparare Orezul se fierbe in 500 ml apa cca 20 min. Prunele se tin in apa calduta cca 2-3 ore, sa se inmoaie, dupa care se spala bine si se pun la fiert intr-o cratita cu 1l apa si batonul de scortisoara. Cand prunele sunt aproape fierte se ia cratita de pe foc , se indeparteaza batonul de scortisora si scoate prunele intr-un bol. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pui mare, 3-4 linguri ulei, 2 cepe, 1-2 legaturi marar, 2-3 legaturi patrunjel verde, sare Mod de preparare: Carnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul si ceapa taiata marunt. Verdeturile spalate si curatite de cotoarele mari se taie de citeva ori si se pun in cratita peste carnea preparata. Se amesteca, se toarna o ceasca de apa, se pune sare, se acopera si se lasa sa fiarba la foc domol pana mai scade zeama.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... nu se leaga cu faina.Mincarea se serveste presarata cu frunze ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. carne slaba, 50 gr. orez, 2 albusuri, usturoi, cimbru, piper Mod de preparare: Se da carnea de doua ori prin masina de tocat. Orezul fiert se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, cimbrul si putin piper. Se adauga albusurile, se ruleaza intr-un tifon umed care se innoada la capete si se pune la fiert intr-un vas la aburi sau in foarte putina apa in boia marina. Mod de servire Se serveste rece, taiat felii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... clocote, ca sa se lege.Mincarea se poate servi simpla, presarata ... si apoi se amesteca cu mincarea, imediat ce cratita s-a luat de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cartofi, 4 mere (aceeasi greutate), 1 ou, 50 gr. margarina (unt), 7 linguri zahar, 120 gr. faina, 1/2 pachet scortisoara, putina sare, 1 varf de cutit bicarbonat, coaja de lamiie Mod de preparare: Se fierb cartofii, cu o zi inainte, in coaja. A doua zi, se rad pe razatoarea mica. Merele se rad pe razatoare, se amesteca cu cartofii, se adauga oul, untul (margarina) frecat cu zaharul, sarea, bicarbonatul, scortisoara, coaja de lamiie si faina. Se amesteca toate bine, se pune compozitia intr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com