Cauta in 21.294 retete
... Mancarurile lejere, bogate in vitamine si minerale, te mentin in forma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . De la preparate traditionale sau mancaruri exotice, pana la retete vegetariene ... , pentru sugestii excelente in privinta mancarurilor pe care le veti alege ... festiv, pregatindu-le dulciurile sau mancarurile favorite. Astfel, noaptea de Revelion ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incercat multe retete de aluat pt Pizza din net.Sincer mi ... pe el Ketchup si restul pt piza se stringea marginile in ... il folosim tot aluatul numai pt o tava.Restul fiecare pune ce ... Pizza cu Ton(Kepchup,condiment pt. pizza,ton,ceapa taiata rondele ... cascaval ras.(eu folosesc Mozarella pt ca nu se usuca asa ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Va invit la un concurs cu un premiu interesant , de care orice gospodina ar fi incantata , un premiu constand in 12 sticle de ulei Cardinal pe blogul Retete de mancaruri
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... localul respectiv. Cantitarile au fost pt 10 litri dar eu le ... care se postreaza la frigider pt cind avem nevoie la salate ... sau fanta Va asigur ca e un sos foarte bun pt salate ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... faceti economii: bauturi carbogazoase, dulciuri, mancaruri semi-preparate, alimente procesate; puteti ... important aspect ramane planificarea  atat a mancarurilor, cat mai ales a bugetului alocat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... intr-o cratita cu apa fierbinte pt.a se topi(nu este voie ... pune pe baie de apa pt topirea ciocolatei. Se pune peste ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Va indemn cu tot dragul, pentru binele vostru si al familiei voastre, sa mergeti in piata si sa cumparati tot ceea ce gasiti verde: loboda, urzici, spanac, ceapa verde, stevie, untisor, leurda, leustean, patrunjel, marar si salata. Adaugati la acestea cativa morcovi proaspeti si plini de suc, o telina mica si usturoi verde. Cu toate acestea in sacosa, va propun o cura de sanatate! Retetele delicioase, mai jos! Ingredientele sunt pentru patru-sase portii. Incearca-le si spune-ne apoi cum ti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un bol amestecam faina, sarea si praful de copt cu telul, pentru a distribui uniform praful de copt si sarea. Punem untul intr-un vas separat si incepem sa-l mixam cu mixerul la viteza medie aproximativ 1 minut pana devine cremos, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mai mixam 1 minut, dupa care incorporam cu grija amestecul de faina, adica miscoram viteza la mixer pana la treapta cea mai mica, asta daca nu vreti sa imprastiati faina in toata casa . Mixam bine, pana compozitia devine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu ciocolata:chec pufos cu inima de ciocolata Se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt. Ciocolata si untul se pun intr-un bol si se topesc la microunde sau la bain marie. Se amesteca bine sa se combine si se lasa sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, timp de doua minute. Peste oua se adauga sosul de ciocolata si se mixeaza bine, pana se combina. La final, se incorporeaza ingredientele uscate, folosind o spatula si amestecand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Ti s-a intamplat, poate, deseori sa pregatesti o friptura savuroasa familiei tale si sa realizezi apoi ca... ceva lipseste. Din lipsa de timp, inspiratie sau, pur si simplu, din comoditate, ne concentram asupra unui anumit fel de mancare, pe care il gatim, uitand ca un sos bine preparat si condimentat poate da o savoare aparte mancarii. Totodata, din pacate, foarte multe dintre noi apeleaza la sosurile din comert, pline de conservanti, indulcite cu zahar si deloc proaspete, uitand ca cele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca nu vrei miel la masa de Pasti sau, pur si simplu, nu iti place gustul si mirosul carnii de miel, nu este nicio problema. Am pentru tine cateva retete fantastice, cu aer primavaratec, aromate si speciale, numai bune pentru masa de sarbatoare. Ca o provocare, te sfatuiesc sa incerci carnea de rata, gasca si iepurele, dar si peste, pentru ca nu pot sa ocolesc delicatul pastrav cu sos de migdale. Evident poti prepara feluri de mancare de gala doar folosind carne de pui si carne de vitel...
Reţetă de pe retete.eva.ro
I NGREDIENTE Sos pt macerat carnea(picanta)By Ama Carne de pui,pulpe,porc(la alegere) 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri de sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute(sau ulei cu chili) sare piper Se toaca marunt usturoiul si amestecati sosul din ingrediente. In acest sos se lasa carnea la macerat o zi/noape. Se pun la prajiti / sau la cuptor. Gustu e foarte bun combinat dulce iute si se face carne foarte fragede.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan ... fiert din noua un pic pt a obtine un bulion proaspat.Adaugam ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute. Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La sfarsitul acestei saptamani o sarbatoare mare te indeamna sa mananci peste pe saturate. Duminica 28 martie sunt Floriile, sau Intrarea lui Iisus in Ierusalim. Zi de mare bucurie la inceputul Saptamanii Patimilor, ultima saptamana inainte de Pasti. Sarbatoare isi are radacinile intr-o sarbatoare pagana, dedicata zeitei Flora. De Florii se mananca peste, dar se respecta restrictia la lapte, oua, branza si carne. Traditia spune ca de Florii se mananca placinte. Multe placinte. Iti recomanda...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 ml.frisca lichida 2 lingurite zahar pudra 100 ml smantana dulce 2-3 plicuri intaritor de frisca Se pun toate impreuna intr-un castron si se bat cu mixerul la viteza ceea mare citeva minute(atita cit v-om avea o frisca destul de tare ).Se va orna dupa preferinta tort-ul cu citeva ore inainte de servire dupa care se va pune la rece. Frisca va sta bine pe tort deoarece are in ea si smantana
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Se bat galbenusurile cu zaharul ,apoi se adauga uleiul si se bat in continuare pana devine ca o crema. Se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se bat spuma albusurile spuma si se incorporeaza cate putin in aluat.Atentie ,este foarte important sa adaugam albusurile spuma la final,pentru ca blatul sa fie pufos . Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit,la foc mic,pana se desprind marginile de peretii tavii.Se poate face si testul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro