Cauta in 16.331 retete
Prajiti snitelele de vitel intr o tigaie ,apoi taiati le in cuburi mici. Incalziti cuptorul la 180 de grade. Pregatim sosul:intr o oala mica,topiti untul,apoi adaugati faina.Turnati laptele,putin cate putin,apoi condimentati cu sare si piper,dupa gust.Continuati sa amestecati la foc mic,pana cand compozitia devine cremoasa.Luati o de pe foc si lasati o sa se raceasca. Puneti laolalta cuburile de snitel,jambonul,branza,patrunjelul,sosul si pesmetul.Apoi cand,amestecul este rece, adaugati 3 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Condimentam pestele si punem peste el uleiul de masline. eu am folosit ulei de masline cu boabe de piper de la Monini. Rumenim pestele in tigaie si cand este aproape gata stingem cu vin alb, il lasam doar cat sa se vapore alcoolul apoi il scoatem. Incingem untul si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi adaugam smantana cu atentie sa nu se taie. Dam deoparte de pe foc si adaugam caperele, sarea si piperul alb. Asezam pestele pe un platou impreuna cu cateva felii de portocala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zaharul (opriti 5-6-7 bucati de zmeura pt ornat). In functie de cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le-am lasat vreo ora, pt. ca al meu cuptor nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cine nu a mancat mamaliga in straturi sau in paturi de la bunica, a trait degeaba. Si cine nu a facut-o, nu stie ce pierde. In primul rand, datina si obiceiurile strabune, retetele noastre romanesti. Si, in al doilea rand, identitatea. Apa curge direct de la robinet, faina de malai doar d'aia ungureasca folosesc,o lingura de sare este, toate ca sa o punem de-o mamaliga. Branza de oaie de burduf tocmai de la Cluuuj, la fel ca si carnatii,clisa si shoncu'. In afara de branza, tat ii facut de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se eviscereaza pastravii, se spala foarte bine, se condimenteaza cu sare, piper si condiment special pentru peste, se ung cu ulei. Se pregateste din timp gratarul si cand e incins se aseaza pastravii! Se lasa cam 30 minute la fript! Se orneaza cu bucati de lamaie si rosie, taiate felii! Se servesc cu mamaliga calda si mujdei cu smantana! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... puneti sarea de la inceput, pt ca altereaza gustul pastelor. Bun ... provensale. Eu nu pun sare pt ca o evit pe cat se ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amaretto (lichior de migdale), unt pt. tava, 200 g glazura ciocolata, zahar praf pt. ornat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... incet si amestecand in continuu, pt a nu se face ocoloase, Evetual ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ), 2 oua si 250 ml ulei pt. maioneza, 2 linguri mustar iute, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu frisca pe deasupra. - 1 banana pt. fiecare persoana, 1 lingura mare de margarina pt. fiecare banana, zahar, 1 paharel coniac. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frisca, lapte indulcit dupa gust(pt.frisca), vanilie, 4 pachetele gelatina, fructe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2-3 linguri pasta de rosii, condiment pt paste, 200 g cascaval, o ceasca apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dupa gust, 3-4 oua, 3 linguri ulei pt. uns tava; un borcan de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
se curata merele, se ras si se calesc cu zahar. se iau de pe foc se adauga scortisoara, coaja de lamaie, stafidele. se lasa la decongelat putin foaia de aluat si se pune amestecul din mere. se pune si cealalta foaie de aluat. se unge cu untul amestecat cu putin iaurt si se da la cuptor
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coji:se pun pe foc apa si uleiul pana dau in clocot.se adauga faina si se da jos de pe foc.se amesteca pana se inglobeaza toata faina.se lasa la racit,apoi se adauga ouale,unul cate unul.se pun in tava la copt cu forma sau cu lingura. Crema:se pregateste budinca,conform instructiunilor de pe plic. Glazura:se pregatesteglazura,conform instructiunilor de pe plic. Se umplu cojile,apoi se dau prin glazura
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredientele pentru aluat se amesteca si se adauga umplutura. Foarte simpla reteta si foarte gustoasa. Placinta se pudreaza la final.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatirea pandispanului e simpla:batem bine albusurile cu 100 gr de zahar si un pic de sare pana devine spuma. Galbenusurile le frecam cu zaharul pudra si apoi adaugam si uleiul treptat ca la maioneza, devine o crema. Adaugam si coaja de lamai rase, vanilia si amestecam si albusurile invartind de jos in sus cu grija. Apoi adaugam si faina si amidonul si praful de copt dat prin sita, limoncello la urma. Compozitia o turnam in forma tapetata cu ulei si faina, dam la cuptor 35 minute la 180 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro