Cauta in 20.697 retete
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina. Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi. Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile. Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alba, 2 buc. ceapa, 1 ou, 1 lingura bulion de rosii sau 4 rosii, 2 linguri ... subtiaza cu apa se pune bulion de rosii si se da ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g fasole alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet ... apa calduta. Se spala bine oasele de porc si se pun ... cu apa fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele ... porc proaspata in loc de oase, in care caz se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, 1 legatura patrunjel, 1 cescuta cu orez, 1/2 litru zeama de varza, leustean, sare dupa gust Mod de preparare: Se spala ole si se pun la fiert in 2 1/2 litri apa. Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta, sarea si o cescuta cu orez spalat. Cind zarzavatul si orezul sunt fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita si se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , boia de ardei dulce, 1 litru bulion, patrunjel verde, 2-3 linguri smantana, sare ... oala, adaugindu-i un litru de bulion si putin patrunjel tocat. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. oase de vaca, 1 buc. telina, 1 buc. ceapa, patrunjel, piper, sare ... Mod de preparare: Se sparg oasele cu ajutorul unui satir, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza Mod de preparare: Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sunt fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se adauga sarea, zaharul si bulionul si se lasa sa fiarba ... faina, 2 cepe, 1 lingurita zahar, 1 lingura bulion, 1-2 linguri otet sau zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , catei de usturoi, 4 cutiute de bulion din comert sau suc de ... adauga sucul de rosii sau bulionul amestecat cu vin, se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Mod de preparare: Se sparg oasele cu ajutorul unui satir, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri faina, 1 pahar apa, 2 linguri bulion, 1 lingurita frunza de telina tocata ... cratita. La urma, se adauga frunza de telina tocata si bulionul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sint fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata. - Oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala oasele, se sparg si se pun la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, curatate, spalate si taiate fideluta sau cuburi. Se fierbe totul la foc mic. Se adauga orezul, fiert separat. Cand a fiert bine, se adauga otetul si tarhonul, taiat mai mare si oparit. Se mai dau 2-3 clocote. - 200 g oase de porc, 100 g morcovi, 40 g ceapa, 60 g albitura, 60 g telina, 30 g orez, 10 ml otet, sare, tarhon. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . este mai rapida ca si metoda pentru ca nu trebuie sa ... fierbere este redus. Prefer aceasta metoda, si cred ca o voi aplica ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , 150 g carne de vaca fara oase, 2-3 albusuri, 50 g ceapa, 50 g morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosii si forma sa concentrata, bulionul (sau pasta de tomate, in ... a se ridica la suprafata. pentru bulion: Lasati zeama de rosii obtinuta ... de concentratia dorita), pana cand bulionul bolboroseste la suprafata asemeni unei ... intunecate. Sucul de rosii si bulionul se pastreaza in acest fel ... turnati sucul de rosii sau bulionul in sticlele fierbinti. Asezati sticlele ... ] [tip]Daca sucul de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se face o maioneza nu foarte grasa din galbenus de ou, ulei, mustar, sare, zeama de lamiie, se amesteca si smantina (de preferat smintina degresata) si bulionul (o lingurita, in acest caz se pune si o lingurita de zahar sau suc de rosii, 2 linguri) pina la omogenizare. Se serveste rece la fripturi, salate, ou umplut. - Smintina, ou, ulei, mustar, supa de carne, bulion, zeama de lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... varzei este zahar. Dupa aceasta metoda rapida ,in 24 de ore ... de vanata impluta cu varza. Metoda de baza necesita un lucru ... multa durata. Eu voi descrie o metoda foarte rapida, si care poate ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Se oparesc oasele, se spala bine si se sparg, apoi se ... la glasare si ornare. - 2 kg oase cu cartilagii ca pentru supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro