Cauta in 20.697 retete
... grija de pielita si de oase (poza 3), apoi carnea se rupe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si rosii. Adaugati in tava bulionul, otetul, uleiul si apa cat ... , otet si putina apa sau bulion, daca a scazut prea mult zeama ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in ulei, apoi faina si bulionul. Se stinge cu zeama de oase sau cu apa si se ... , 1 pahar vin, 4-5 rosii sau 2 linguri bulion, 1 lingura faina, 1 lamiie, piper, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 pui mare, 2-3 cepe, 1 lingura grasime, 1/2 lingura faina, 1 capatina usturoi, 1/2 l bulion de rosii, sare Mod de preparare: Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte. Se poate prepara sosul fara ceapa. Bucatile de carne inabusite in grasime se pun in sosul ostropel. Se lasa sa fiarba pana ce carnea este bine patrunsa si sosul scazut. La sfirsit se adauga bulionul si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g ceapa, 50 g telina, 50 ml bulion, 20 g usturoi, 3 g cimbru, 2 g piper, 50 ... felii. Cind s-au rumenit, se sting cu bulion si supa de oase. Se adauga carnea, cimbrul, piperul si sarea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 2 linguri bulion de rosii, 2 linguri unt sau ... ), spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza ... asaza intr-o cratita, se adauga bulion de rosii, se toarna 2-3 pahare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gust si preferinte) sare, chiper bulion facut in casa (amestec de ... ce se inmoaie prazul, puneti bulionul, amestecati temeinic si lasati sa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... si cele doua linguri de bulion, plus câteva boabe de piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se adauga boiaua de ardei, bulionul de rosii sau rosiile curatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pe care le ungem cu bulion, punem pe fiecare foaie cate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate de ora se adauga bulionul. Când e gata, se pune rapid ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lasa la racit, se adauga bulionul, sarea , piperul si malaiul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si patrunjel, 7-8 cepe, 1 lingura bulion, 1 lingura bulion, 1 lingurita faina, sare, piper ... , apoi zarzavatul ras, faina si bulionul. Se stinge cu zeama de oase sau cu apa si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa da în clocot, adauga sare, bulion sau rosiile tocate si lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,adaugam pasta de tomate si bulionul,fierbem 2 min.Adaugam patrunjel verde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cubulete,suc de rosii sau bulion dupa gust,un paharel cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate de ora se adauga bulionul. Când e gata, se pune rapid ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate de ora se adauga bulionul. Când e gata, se pune rapid ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tigaie se toarna passata sau bulionul. Se pipereaza, le fiebe putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb toate legumele în apa cu sare si putin piper, apa fiind necesara doar cât sa le acopere. Cu cât aceasta scade, se mai adauga apa în completare. Separat, acelasi lucru se întâmpla si cu pieptul de pui, care este fiert pe jumatate înainte de a-l adauga în mâncare. Când legumele sunt aproape fierte, se adauga si carnea si se lasa la scazut. Când ajunge la consistenta pe care o doriti, se adauga 2-3 linguri de bulion, si optional marar. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro