Cauta in 21.294 retete
La sfarsitul acestei saptamani o sarbatoare mare te indeamna sa mananci peste pe saturate. Duminica 28 martie sunt Floriile, sau Intrarea lui Iisus in Ierusalim. Zi de mare bucurie la inceputul Saptamanii Patimilor, ultima saptamana inainte de Pasti. Sarbatoare isi are radacinile intr-o sarbatoare pagana, dedicata zeitei Flora. De Florii se mananca peste, dar se respecta restrictia la lapte, oua, branza si carne. Traditia spune ca de Florii se mananca placinte. Multe placinte. Iti recomanda...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat galbenusurile cu zaharul ,apoi se adauga uleiul si se bat in continuare pana devine ca o crema. Se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se bat spuma albusurile spuma si se incorporeaza cate putin in aluat.Atentie ,este foarte important sa adaugam albusurile spuma la final,pentru ca blatul sa fie pufos . Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit,la foc mic,pana se desprind marginile de peretii tavii.Se poate face si testul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 ml.frisca lichida 2 lingurite zahar pudra 100 ml smantana dulce 2-3 plicuri intaritor de frisca Se pun toate impreuna intr-un castron si se bat cu mixerul la viteza ceea mare citeva minute(atita cit v-om avea o frisca destul de tare ).Se va orna dupa preferinta tort-ul cu citeva ore inainte de servire dupa care se va pune la rece. Frisca va sta bine pe tort deoarece are in ea si smantana
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Preincalzeste cuptorul la 160 de grade celsius si pune hartiute in tava pentru briose. Topeste untul, ciocolata si zaharul impreuna cu 100ml apa calda intr-o oala, amestecand ocazional, apoi lasa deoparte sa se raceasca. Adauga ouale si extractul de vanilie in amestecul de ciocolata. Adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt si mixeaza pana la omogenizare. Adauga cu lingura aluatul in tava pentru briose, si lasa deoparte 5 minute inainte sa dai la cuptor pentru 20-22 de minute. Dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
...cum, ati crezut ca o las deoparte cel mai important "capitol" din aceste delicioase compilations , cum frumos mi-a scris o fata pe Facebook :P, si anume retetele pentru copii, care precum se stie sint cei mai fericiti de venirea Craciunului, si cei mai cuminti din tot anul?! :)))) Torturile prezentate aici se pot transforma cu usurinta in unele personalizate ;) Puteti crea, intotdeauna impreuna cu cei mici :P, torturi in forma de Mos Craciun, om de zapada, etc. ...chiar si inedita...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
ardei capia, 1 morcov, verdeata (patrunjjel, busuioc), 1 lg sare de muraturi, putin zahar. Se macina legumele si se pun la fiert. Cand s-a inmuiat morcovul adauga sarea si zaharul. Dam la cuptor sa scada bine si se pune la borcane. Puteti face un amestec si cu rosii.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Concursul a ajuns la final, va multumesc tututror pentru participare si multumesc sponsorului pentru generozitate! Dupa ce am eliminat inscrierile duble si cele anonime au ramas 196 participanti. Lista participantilor: 1. Julie Julia 2. loredana nicoleta 3. Barcer Mihaela 4. Silvia Puiu 5. Eu Sergiu 6. Popescu Cristina 7. Daiana Vereb 8. Andreea Isbinda 9. Liana Toma 10. Emilia Iacob 11. Olguta Oana 12. Dogaru Goncea Anelia 13. Ana Maria 14. BACOS IULIANA 15. Dana Ro 16. Diana Farcas 17. Paun...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Indigriente: 2 cepe mari 2 cuti de rosii cubulete ulei,sare,piper, bicarbonat,vegeta,o lingurita de zahar ,ardei iute (dupa preferinta mai picant) Se taie ceapa se pune la prajit in ulei cind e aproape prajita se adauga rosile ,vegeta se amesteca si se lasa la foc mic circa 30 min.amestecind mereu. Se ia de pe foc se pune o lingurita de zahar si se mixeaza cu blenderul bine. Se adauga condimentele dupa preferinta se mai da un clocot la sos si se adauga bicarbonatul si se amesteca...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluatul sfaramicios Ingredientele folosite trebuie sa aiba aceeasi temperatura; Folositi unt proaspat, de calitate buna; Inlocuiti oul intreg cu doua galbenusuri; Lasati aluatul sa se odihneasca o ora, in cazul cand il folositi pentru tarte, sau folositi-l imediat dupa ce a fost framantat, daca faceti din el prajituri uscate; Aluatul trebuie lucrat repede, pentru a impiedica untul sa se topeasca; Raciti-va mainile, inainte de a-l prepara; Tabla de prajituri trebuie tinuta afara, la aer rece,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Taiem ceapa verde ... cuptor, fara folie de aluminiu pt inca 10 minute. Fierbem o punga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro