Cauta in 21.294 retete
... mai adaugat 2 linguri zahar pudra. Pt asamblarea tortului, procedam astfel: se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul. Am spalat si curatat legumele. Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse. Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pt. blat: Se bat intr-o cratita ouale intregi cu zaharul, pana ... se pune intre ele crema. pt. crema: Se dizolva cacao, faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bunica facea varzarile simple, dar eu le-am dat un gust in plus cu kaiser ;-) Intr-o adancitura facuta in faina cernuta se sfarma drojdia marunt, se toarna putin lapte caldut(cam 70 ml), zaharul si asteptam cateva minute sa creasca maiaua. Apoi spargem ouale, untul tinut la temp. camerei(eu am pus 100 g), o lingura de sare si amestecam pana cand obtinem un aluat omogen. Se lasa la dospit o ora intr-un loc cald(pe aragaz). Se toaca marunt varza. Se prajeste putin kaizerul taiat feliute intr-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gasi 3 plicuri: unu cu praful pt crema, unul cu fulgi de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pulpele se sareaza si se pipereaza si se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei. Cand s-au rumenit, adaugam o lingurita de paprica si o cana si jumatate de apa, apoi lasam sa fiarba circa 30 de minute, pana se patrund bine pulpele. Dupa 15 minute adaugam patrunjelul tocat marunt. Spre final se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa 2 minute. Mamaliguta o preparam asa: Intr-o craticioara punem 2-3 cani de apa rece cu sare si 6 linguri de malai, astfel mamaliguta nu va mai face cocoloase. Cand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajiti snitelele de vitel intr o tigaie ,apoi taiati le in cuburi mici. Incalziti cuptorul la 180 de grade. Pregatim sosul:intr o oala mica,topiti untul,apoi adaugati faina.Turnati laptele,putin cate putin,apoi condimentati cu sare si piper,dupa gust.Continuati sa amestecati la foc mic,pana cand compozitia devine cremoasa.Luati o de pe foc si lasati o sa se raceasca. Puneti laolalta cuburile de snitel,jambonul,branza,patrunjelul,sosul si pesmetul.Apoi cand,amestecul este rece, adaugati 3 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Condimentam pestele si punem peste el uleiul de masline. eu am folosit ulei de masline cu boabe de piper de la Monini. Rumenim pestele in tigaie si cand este aproape gata stingem cu vin alb, il lasam doar cat sa se vapore alcoolul apoi il scoatem. Incingem untul si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi adaugam smantana cu atentie sa nu se taie. Dam deoparte de pe foc si adaugam caperele, sarea si piperul alb. Asezam pestele pe un platou impreuna cu cateva felii de portocala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zaharul (opriti 5-6-7 bucati de zmeura pt ornat). In functie de cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le-am lasat vreo ora, pt. ca al meu cuptor nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cine nu a mancat mamaliga in straturi sau in paturi de la bunica, a trait degeaba. Si cine nu a facut-o, nu stie ce pierde. In primul rand, datina si obiceiurile strabune, retetele noastre romanesti. Si, in al doilea rand, identitatea. Apa curge direct de la robinet, faina de malai doar d'aia ungureasca folosesc,o lingura de sare este, toate ca sa o punem de-o mamaliga. Branza de oaie de burduf tocmai de la Cluuuj, la fel ca si carnatii,clisa si shoncu'. In afara de branza, tat ii facut de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se eviscereaza pastravii, se spala foarte bine, se condimenteaza cu sare, piper si condiment special pentru peste, se ung cu ulei. Se pregateste din timp gratarul si cand e incins se aseaza pastravii! Se lasa cam 30 minute la fript! Se orneaza cu bucati de lamaie si rosie, taiate felii! Se servesc cu mamaliga calda si mujdei cu smantana! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... puneti sarea de la inceput, pt ca altereaza gustul pastelor. Bun ... provensale. Eu nu pun sare pt ca o evit pe cat se ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pt. 4 persoane:100 gr. macaroane spirala, sare, 2 felii paine toast, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 250 gr. zahar, 5 oua, 1 canita (pt. cafea) miere, 1 canita ulei, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pt. coca: 400 gr. faina alba, 150 gr. untura, 1 pahar cu ... zahar, 1 lingurita rasa de sare. Pt. umplutura: 200 gr. branza, 1 ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... amaretto (lichior de migdale), unt pt. tava, 200 g glazura ciocolata, zahar praf pt. ornat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... .zahar, si 10 gr. unt pt. un ou pentru o foaie); crema ... ; glazura: 150 gr. zahar tos pt. caramel, 2 pachetele vanilie. Mod de ... de compozitie (sau cat e necesar pt. marimea tavii) si se intinde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com