Cauta in 21.308 retete
Reteta cu numarul 2 te introduce in lumea prajiturii cu ananas. Un desert foarte sanatos, potrivit pentru cura de slabire, cu putine grasimi si putine calorii. Nu mai vorbesc de confort... Se serveste rece, de la frigider... Pentru preparare ai nevoie de... 1kg de orez brun 1kg lapte 2 pliculete zahar vanilat 1 cutie de compot de ananas - rondele 100 g fragi, zmeura, capsuni Produsul finit rezulta astfel... In prima etapa trebuie sa pregatesti un orez cu lapte bine legat. Dupa ce este gata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta este una clasica, ingredientele fac insa diferenta. Acest exemplu ne arata cum un produs interzis se poate transforma, cu inteligenta si indemanare, intr-un produs acceptat la dieta. Pentru blat ai nevoie de urmatoarele ingrediente... 4 linguri faina neagra 4 oua 4 linguri de inlocuitor de zahar o lingurita de praf de copt Pentru crema trebuie sa cumperi: un plic de budinca de vanilie, ciocolata, caramel 3 linguri de inlocuitor de zahar 500 ml lapte un plic de gelatina transparenta o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .[/tip] [tip]Daca doriti o versiune dietetica, saraca in colesterol, inlocuiti smantana ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ", aducem in lumina reflectoarelor "chipsurile dietetice", facute la cuptor si nu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... vrut sa fac o varianta light, dietetica a unui burrito clasic, asa ca ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Dragii mei, va prezint ultima zacusca din anul asta, o zacusca cu totul speciala, conceputa pentru cei cu probleme digestive. Nu contine deloc ceapa iar vinetele se fierb, nu se coc...insa cu toate astea, e extrem de delicioasa!!! Sper sa mai ajungeti sa o faceti, caci chiar merita ;) Ingrediente: - 10 kg. vinete - 5 kg. ardei capia - 1 1/2 litri ulei Pentru saramura: - 4 litri apa - 500 g. sare groasa - 400 ml. otet - 600 g. zahar Inainte de a incepe trebuie sa tineti cont de ceva foarte ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Va indemn cu tot dragul, pentru binele vostru si al familiei voastre, sa mergeti in piata si sa cumparati tot ceea ce gasiti verde: loboda, urzici, spanac, ceapa verde, stevie, untisor, leurda, leustean, patrunjel, marar si salata. Adaugati la acestea cativa morcovi proaspeti si plini de suc, o telina mica si usturoi verde. Cu toate acestea in sacosa, va propun o cura de sanatate! Retetele delicioase, mai jos! Ingredientele sunt pentru patru-sase portii. Incearca-le si spune-ne apoi cum ti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ti s-a intamplat, poate, deseori sa pregatesti o friptura savuroasa familiei tale si sa realizezi apoi ca... ceva lipseste. Din lipsa de timp, inspiratie sau, pur si simplu, din comoditate, ne concentram asupra unui anumit fel de mancare, pe care il gatim, uitand ca un sos bine preparat si condimentat poate da o savoare aparte mancarii. Totodata, din pacate, foarte multe dintre noi apeleaza la sosurile din comert, pline de conservanti, indulcite cu zahar si deloc proaspete, uitand ca cele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Secretul preparatului : se înlocuieste blatul traditional, reducandu-se, considerabil, caloriile… * Timp de pregatire: 25 min. * 15 g grasimi/portie * 477 calorii * Pret aprox. 7,5 Lei/portie 1. Se încinge cuptorul – la semnul 6/200 C. Se încalzeste, pe foc, într-un vas de dimensiuni reduse, sosul de rosii, împreuna cu zaharul, zeama de lamâie si oregano, lasându-se sa fiarba timp de 5 min. 2. Se opareste spanacul, într-un vas mai larg, se lasa în repaus, 2 min., apoi, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca nu vrei miel la masa de Pasti sau, pur si simplu, nu iti place gustul si mirosul carnii de miel, nu este nicio problema. Am pentru tine cateva retete fantastice, cu aer primavaratec, aromate si speciale, numai bune pentru masa de sarbatoare. Ca o provocare, te sfatuiesc sa incerci carnea de rata, gasca si iepurele, dar si peste, pentru ca nu pot sa ocolesc delicatul pastrav cu sos de migdale. Evident poti prepara feluri de mancare de gala doar folosind carne de pui si carne de vitel...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. carne slaba, 50 gr. orez, 2 albusuri, usturoi, cimbru, piper Mod de preparare: Se da carnea de doua ori prin masina de tocat. Orezul fiert se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, cimbrul si putin piper. Se adauga albusurile, se ruleaza intr-un tifon umed care se innoada la capete si se pune la fiert intr-un vas la aburi sau in foarte putina apa in boia marina. Mod de servire Se serveste rece, taiat felii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cartofi, 4 mere (aceeasi greutate), 1 ou, 50 gr. margarina (unt), 7 linguri zahar, 120 gr. faina, 1/2 pachet scortisoara, putina sare, 1 varf de cutit bicarbonat, coaja de lamiie Mod de preparare: Se fierb cartofii, cu o zi inainte, in coaja. A doua zi, se rad pe razatoarea mica. Merele se rad pe razatoare, se amesteca cu cartofii, se adauga oul, untul (margarina) frecat cu zaharul, sarea, bicarbonatul, scortisoara, coaja de lamiie si faina. Se amesteca toate bine, se pune compozitia intr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. spaghete, 100 gr. branza de vaci, o lingurita unt, sare Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa cu sare pana se inmoaie, se scurg, se clatesc cu apa calduta, apoi se strecoara. Se amesteca untul cu branza de vaci. Se presara peste spaghete. Mod de servire Se servesc imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: - 8 cartofi mijlocii nesfaramiciosi - 2 cepe rosii mici - 100 g salam taiate in fisii - 1 iaurt velute - 1 lingura de ulei - 1 lingura de mustar - un pic de sare Fierbeti cartofii in coaja, lasati sa se raceasca, curatati si taiati in felii.Amestecati cartofii cu uleiul. Curatati si taiati in felii subtiri ceapa. Amestecati intr-un bol, iaurtul, mustarul si un pic de sare dupa gust. Puneti in farfurii cartofii, presarati cu salam si ceapa, apoi asezonati cu sosul de iaurt....
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
o cana fasole uscata, 16 masline, 1/2 gogosar sau ardei, un morcov, 1/2 ceapa, sare, otet Mod de preparare: Se fierbe fasolea si cind este aproape gata, se adauga morcovul taiat rondele. Se lasa la fiert pana cind morcovul este semi fiert. Dupa ce se raceste, se amsteca cu restul ingredientelor. Toata salata are aproximativ 450 cal si 10 g grasime (4 masline 25 cal si 2.5 g grasime)
Reţetă de pe www.retete-bune.com
La sfarsitul acestei saptamani o sarbatoare mare te indeamna sa mananci peste pe saturate. Duminica 28 martie sunt Floriile, sau Intrarea lui Iisus in Ierusalim. Zi de mare bucurie la inceputul Saptamanii Patimilor, ultima saptamana inainte de Pasti. Sarbatoare isi are radacinile intr-o sarbatoare pagana, dedicata zeitei Flora. De Florii se mananca peste, dar se respecta restrictia la lapte, oua, branza si carne. Traditia spune ca de Florii se mananca placinte. Multe placinte. Iti recomanda...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. cartofi, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, sare, o lingura de unt (sau un galbenus de ou), verdeata, cuburi de franzela prajite Mod de preparare: Se pun cartofii la fiert in 1,5 l de apa rece cu sare, impreuna cu zarzavaturile. Cind s-au inmuiat se dau prin sita numai cartofii, zarzavaturile se strecoara. Se adauga patrunjel verde tocat Mod de servire Se serveste amestecata cu un galbenus, sau unt pus in farfurie. Supa se toarna peste crutoanele din piine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cine-a spus ca un desert de ,,mamma mia" Trebuie sa creasca glicemia? De tii regim sau de esti diabetic Poti manca in voie cheesecake dietetic. Dar ce vorbesc? Este atat de bun Mori de pofta fiind sanatos tun! INGREDIENTE pt blat 225 gr biscuiti integrali 100 gr unt pt crema 600 gr crema de branza [&] Post-ul CHEESECAKE DIETETIC CU SIROP DE VISINE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se inpatureste in doua o folie alimentara mai mare, se unge cu ulei de masline, se pune in gura unei cani mai mari si se sparge cate un ou. Punem putina sare si piper dupa care legam bine folia. Se pune fiecare cuib astfel pregatit in apa clocotita de pe foc sa fiarba pentru 2-3 minute pana se coaguleaza albusul. Servim ouale calde cu paine prajita.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
2 jumatati de piept de pui ( aprox 150 gr), dezosat si fara piele, 100 gr mustar dijon, 300 gr supa de pasare (din cubulete ), 1 lingurita de oregan, 1/2 ceapa medie, 4 catei de usturoi, Mod de preparare: Se taie marunt ceapa si usturoiul. Se pun la fiert cu supa de pui, oreganul si mustarul pe foc moale. Cind a inceput sa fiarba, se adauga puiul si piperul si se acopera. Se lasa sa fiarba la foc mediu-moala pana cind sucurile carnii ies clare la intepat cu furculita ( aproximativ 20 minute).
Reţetă de pe www.retete-bune.com