Cauta in 16.331 retete
... cu verdeata impreuna cu branza dietetica si telemeaua pe care am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ardei capia, 1 morcov, verdeata (patrunjjel, busuioc), 1 lg sare de muraturi, putin zahar. Se macina legumele si se pun la fiert. Cand s-a inmuiat morcovul adauga sarea si zaharul. Dam la cuptor sa scada bine si se pune la borcane. Puteti face un amestec si cu rosii.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
O mancare lacto-vegetariana gustoasa, hipo-calorica si foarte satioasa, asa ar putea fi descris acest piure atipic, realizat dintr-o cereala aparte si o branzica de zi cu zi. Preparati aceasta reteta ca garnitura pentru pui sau peste la gratar sau pentru a o servi ca atare alaturi de o salata. Portii: 2 Timp de preparare: 40 de minute Ingrediente: 1 pahar de quinoa 3 cani supa legume (sau de pui) 300 grame branza dulce de vaci 2-3 linguri de iaurt 1 lamaie 1 lingura cozi de ceapa verde 1 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se pun la fiert intr-o oala de 1,5 l apa clocotita, sare, legumele. Cind sint aproape fierte, se adauga cartofii taiati sferturi. Separat, se amesteca smintina, galbenusul, in vasul in care se serveste supa. Dupa ce au fiert cartofii, se adauga o lingura de smintina, verdeata tocata. In loc de smintina, se pot pune taietei, sau crutoane de piine prajita. - 4 buc. cartofi mari, 2 buc. morcovi, 1 buc. telina, 1 buc. radacina de patrunjel, 1 buc. pastirnac, 1 buc. ceapa mare, sare, verdeata, 1...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert morcovii, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare. Cind sint aproape fierte, se adauga cartofii taiati sferturi. Separat, se amesteca smintina cu galbenusul in castronul in care se serveste supa. Cind cartofii sint fierti, se bate supa fierbinte cu cite o lingura din smintina preparata. La urma, se adauga verdeata tocata marunt. - 4 buc. cartofi mari, 2 buc. morcovi, 1 buc. telina, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Legumele, curatate si apoi cintarite, se fierb in apa clocotita(numai citsa le cuprinda),impreuna cu o 1/2 lingurita de sare. Legumele frunzoase ca: spanacul, salata, urzicile, care scad mult (eliminind apa), se fierb in mai putina apa clocotita (cca 1/4 l). Cind sint fierte, apa trebuie sa fie scazuta sub nivelul legumelor cu cca 2 cm. Nu se scurge apa. Faina se freaca cu putina apa rece, desertindu-se in mincare, cu care se amesteca, lasind sa fiarba citeva clocote ca sa se lege sosul. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca orezul cu carnea tocata, verdeata tocata marunt, rosile si uleiul. Se umplu ardeii. Se asaza intr-o oala, pe un singur rind. Pasta de rosii se dilueaza cu apa si se toarna pe deasupra. Se gatesc pe aragaz, in oala acoperita. Se servesc cu smintina sau iaurt. - 8 ardei grasi, spalati, cu capacul taiat si semintele scoase, 100 g orez, 400 g rosii decojite taiate marunt (sau o conserva de rosii maruntite), 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 200 g carne tocata de pui, 1 lingura...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fructele, curatate de codite si de simburi (prunele), se pun intr-un lighean, se presara cu foarte putin zahar (50-100 g la 1 kg fructe), se amesteca si selasa cca 3 ore (nu mai mult, altfel incepe fermentarea). Apoi, se pun in borcane pina sus la gura acestora (chiar presate) si siropul se toarna peste ele, fara a mai adauga apa. Borcanele se leaga si se sterilizeaza 30 minute. Fructele vor lasa suficient lichid, incit vor fi complet acoperite de sirop deoarece la fiert, isi lasa sucul si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe fasolea si, cand este aproape gata, se adauga morcovul taiat rondele. Se lasa la fiert pana cand morcovul este fiert pe jumatate. Dupa ce se raceste, se amsteca cu restul ingredientelor. - O cana fasole uscata, 16 masline, 1/2 gogosar sau ardei, un morcov, 1/2 ceapa, sare, otet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Legumele se curata, se spala si se taie astfel: ceapa in inele, morcovii si vanata in cuburi, iar ciupercile in fasii. Se pun intr-o tigaie cu apa si se fierb pana ce legumele au fiert si apa a scazut de tot. Separat se curata rosiile de coaja si se fac piure. Peste rosiile facute piure se pun : sare, piper, busuioc, usturoi presat si foaia de dafin rupta in patru. Dupa ce apa din legume a scazut se pune pireul de rosii amestecat cu condimentele si mancarea se mai fierbe inca 5-10 minute. La...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie marunt ceapa si usturoiul. Se pun la fiert cu supa de pui, oreganul si mustarul pe foc moale. Cind a inceput sa fiarba, se adauga puiul si piperul si se acopera. Se lasa sa fiarba la foc mediu-moala pina cind sucurile carnii ies clare la intepat cu furculita ( aproximativ 20 minute). - 2 jumatati de piept de pui ( aprox 150 gr), dezosat si fara piele, 100 gr mustar dijon, 300 gr supa de pasare (din cubulete ), 1 lingurita de oregan, 1/2 ceapa medie, 4 catei de usturoi, piper. Livrare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se taie in bucati potrivite, se pune la fiert in 2 l de apa, se spumeaza. Cind este pe jumatate fierta, se adauga zarzavaturile taiate cubulete, varza taiata felii subtiri, ceapa tocata. Dupa ce au fiert zarzavaturile, se scot din supa, se adauga cartofii taiati sferturi. La servire, se adauga frunze tocate de patrunjel. - 500 g cartofi, 200 g carne, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1/4 varza alba, sare, verdeata, ceapa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca faina cu o lingura de lapte rece si se pune sa fiarba in restul de lapte clocotit, 15-20 de minute. Se adauga sarea si se amesteca continuu, ca sa nu se prinda de vas. Cind este gata, se adauga untul. Se serveste cu fripturi, peste, etc. - 10 g faina, 100 ml lapte, 10 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro