Cauta in 21.294 retete
... a aborda prepararea sau consumul unor mancaruri pe baza de fructe de ... . Iti oferim cateva retete absolut delicioase, usor de preparat, care te ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , din care sa nu lipseasca mancarurile gustoase; si da, in functie ... un continut ridicat de zahar. Mancarurile mele favorite se prepara foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... traditionale de Craciun, cozonaci pufosi, mancaruri exotice si prajituri aromate - toate ... cu dragoste, acestea vor face deliciul invitatilor tai. Mai ai putin ... cu preparate de exceptie! Fripturi delicioase, pentru masa de Craciun! Dulciuri ... un Craciun special! Trei retete delicioase de prajituri, pentru sarbatori minunate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Se încalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Ardeii, cartoful dulce, dovleceii si ceapa rosie, se asaza întrr-o tava stropita cu ulei de masline. Se asezoneaza cu piper proaspat macinat. Se introduc la cuptor pentru 25 de minute. Separat, se curata cotletele de grasime, se amesteca verdeturile cu piper negru proaspat macinat si se tapeteaza cotletele de miel. Se scoate tava cu legume din cuptor, se întorc, cotletele se asaza peste legume, în tava fierbinte si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se spala se condimenteaza si se lasa doua ore sa prinda gust apoi se pune pe un gratar incins in prealabil si se lasa suficient sa fie bine facut. Pestele se orneaza cu feliute de rosii, ardei si lamaie.Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur sau legume dupa preferinta. Pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rondelele de somon se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie se topeste 50 g unt si se pun rondelele de somon. Se tine pe foc aproximativ 20 minute, la foc mic, intorcandu-le cu grija, din cand in cand, apoi se scot pe o farfurie. Sos: Intr-o tigaie adanca/wok se pune 50 g unt si ceapa tocata marunt si se caleste pana se inmoaie. Smantana se amesteca cu cea pentru frisca si cu lingurita de amidon dizolvata in 2 linguri de apa, sare si piper. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Într-o tigaie nonaderenta, la foc mic, prepara pieptul de pui pâna când devine alb si este bine patruns în interior. Scurge excesul de grasime din tigaie, taie pieptul de pui în bucatele si pune-l iar în tigaie. Adauga ceapa, smântâna brânza rasa, patrunjelul, oregano si piperul. Încalzeste pâna când brânza se topeste. Adauga apoi sosul de rosii, apa, pudra de chili, ardeiul verde, usturoiul si sarea. Pune apoi compozitie în mod...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ti s-a intamplat, poate, deseori sa pregatesti o friptura savuroasa familiei tale si sa realizezi apoi ca... ceva lipseste. Din lipsa de timp, inspiratie sau, pur si simplu, din comoditate, ne concentram asupra unui anumit fel de mancare, pe care il gatim, uitand ca un sos bine preparat si condimentat poate da o savoare aparte mancarii. Totodata, din pacate, foarte multe dintre noi apeleaza la sosurile din comert, pline de conservanti, indulcite cu zahar si deloc proaspete, uitand ca cele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea se amesteca si se framânta cu celelalte ingrediente, dupa care se formeaza patru chiftele cât mai plate si subtiri. Se lasa la frigider timp de 30 de minute, dupa care chiftelele se prajesc aproximativ 5 minute pe gratar sau în tigaie. Chiflele se taie în doua, se scobesc putin de miez si se pun pentru câteva secunde pe gratar. În interiorul chiflei se pun maioneza, ketchup-ul, ceapa taiata fin, salata si rosiile, apoi se adauga chiftelele. Se poate servi cu garnitura de cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii, dar trebuie sa aveti grija sa nu se sfarâme. În paralel cu acestia, se fierb si ouale de prepelita. Dupa ce sunt gata cartofii, se taie cubulete si se lasa la racit. Într-un vas mare se pun: cartofii, ouale întregi, maslinele, ceapa taiata subtire, si felii din ardeiul murat. Se asezoneaza cu ulei, de preferat de masline, otet, sare si piper. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc este temelia celor mai bune fripturi. Dar, de cele mai multe ori, o preparam in acelasi fel, dupa retetele pe care le-am invatat de la bunica si mama noastra. Nu spun ca nu sunt bune, ba dimpotriva. Dar, pe de alta parte, nu ar fi foarte rau daca am incerca sa pregatim carnea de porc altfel, folosind aceleasi ingrediente (cu mici diferente), dar care sa aiba alta savoare si cu totul alt gust. In loc de friptura de porc traditionala, iti propun o friptura cu nuca, alune si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un week-end prelungit si pe deplin meritat... Ne-am obisnuit sa sarbatorim ziua de 1 Mai la picnic sau la gratar, unde ne putem relaxa in voie. Tocmai de aceea, ti-am pregatit o serie de retete excelente pentru aceasta minivacanta, in care speram ca vremea va tine cu noi. Frigaruile, fripturile si carnatii vor fi la mare pret cu aceasta ocazie, dar nu evita nici legumele la gratar, extrem de gustoase, sau deserturile aromate, care pot fi pregatite rapid. Mai jos, vei regasi retete pe care le...
Reţetă de pe retete.eva.ro
calesti ceapa,pui ciupercile si lasi sa se caleasca putin ompreuna,dupa 10 minute adaugi un pahar de apa calda in care s-a dizolvat un cubulet de delicat legume..se lasa pana nu mia ramane foarte multa apa,dupa care se pune orezul si se adauga apa cat este nevoie pana cand orezul este gata.La sfarsit de adauga putin unt.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -20 minute. La final, adaugi delicat si presari verdeata fin tocata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se curata de codite, apoi se fierbe - nu foarte tare - in apa cu sare . Lasam sa se raceasca, timp in care preparam maioneza : doua galbenusuri + un praf de sare de lamaie + o lingura cu mustar, se mixeaza bine cu 350 ml ulei, adaugat putin cate putin ). Fasolea rece se taie marunt, mararul si patrunjelul se toaca , usturoiul se piseaza. Se pun toate peste maioneza si amestecam bine, apoi potrivim de sare si piper Este excelenta daca sta 30 minute la frigider inainte de a fi servita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fripturi si mancaruri delicioase... Multe dintre aceste preparate necesita un sos, pentru un plus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Reteta am gasit-o in cartea "Puiul in 200 de retete" - mancaruri delicioase si usor de preparat pentru orice ocazie. Ingrediente: - 2 linguri ulei ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... combinatie extrem de delicioasa si numai buna dupa mancarurile cu care ne-am incarcat sistemul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mancare delicioasa, usor de facut, cu aer mediteranean, unde combinatia dintre ...
Reţetă de pe retete.eva.ro