Cauta in 21.292 retete
Poti gati aceasta mancare de mazare, ciuperci si branza in orice ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala stevia, se opareste si se toaca marunt sau cu blenderul pentru cei care nu au rabdare. Se pune la foc cu ardeiul si ceapa. Cand acestea din urma s-au fiert, se adauga putin sos de rosii. Nu mai dureaza mult si punem 3 linguri ulei, leutean si sarea. Eu am adaugat si fidea pentru ca altfel nu mai am nevoie de paine la masa. Nu este o mancare spectaculoasa, este doar delicioasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g fasole verde proaspata sau congelata Carne de pui sau.porc Mod de preparare:
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
O varianta a crevetilor pil-pil , crevetii picanti cu dovlecei ( camarones con calabacines ) sunt un preparat rapid, la tigaie, care insoteste cu placere un vin bun. Simpli, rapizi, gustosi  creveti picanti cu dovlecei. Vezi aici si reteta de Creveti in foietaj. Reteta: Creveti picanti cu dovlecei Ingrediente: 2 cani creveti mici, decorticati (500 grame) 2 dovlecei mici 5 catei de usturoi 3 linguri ulei de masline 1 ligurita boia de ardei iute 1 lingura rasa boia de ardei dulce (preferabil...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Aceasta reteta de mancare de fasole verde este una simpla, rapida ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa ,apoi o tai fidelute si o calesti in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile de dafin,cimbrisorul ,mararul uscat ,piperul boabe ,dupa gust,pasta de rosii si o introduci in cuptorsa scada si sa se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu sare ,piper si cimbru cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... combinarii acestor doua legume, aceasta mancare va avea un gust deosebit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ajo blanco, tradus prin usturoi alb, o supa rece, racoroasa, pe baza de lapte de migdale, aromata cu usturoi, indesata cu paine, imblanzita cu ulei de masline si inviorata cu otet este una dintre cele mai deosebite creatii culinare din Peninsula Iberica. Mai veche decat mai popularul ei frate gazpacho (ajo blanco se mai numeste si gazpacho alb), povestea acestei supe specifice Anadaluziei (in Malaga si Granada) si chiar Extramadurei se suprapune peste istoria Spaniei. Se presupune ca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... boia carcatita & creveti in stil spaniol - pune o oala cu apa la ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... mare prezente peste tot, satucele spaniole sau portugheze ii intampina cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1kg spanac 6 copanele 1 praz sau o ceapa 1 pahar orez 2 oua 1 pahar bulion sare,piper Mod de preparare Se curata spanacul, se spala bine apoi se opareste Se prajesc copanelele pe jumatate ,se adauga prazul tocat marunt si se lasa pe foc pana se inmoaie Se scurge spanacul care a fost oparit in prealabil ,se pune peste carne si se adauga orezul. Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand spanacul si orezul sunt fierte se adauga bulionul si se drege cu ouale care se...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: 1 kg de ardei 2 linguri de unt 2 linguri de faina 1 1/2 cani de lapte 1 lingura de frunza de leustean uscat sare dupa gust Pasta de ardei Mod de preparare: Se coc ardeii si se curata de coaja. Se pune o tigaie pe foc si se adauga untul. Dupa ce s-a topit untul, se adauga faina se amesteca cu atentie, dupa care se incepe adaugarea laptelui. Se amesteca in continuu. Dupa ce am obtinut acel sos alb, adaugam sarea, pasta de ardei si leusteanul uscat, in prealabil pisat in mojar. ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
... dimensiune acestei carni speciale intr-o mancare simpla, dar gustoasa, care ne aduce aminte de mancarea ca la mama acasa. Portii : 5 portii Timp ... . Cu 5 minute inainte de a lua mancarea de pe foc, dupa ce ... , cu 5 minute inainte de lua mancarea de pe foc. Zeama din ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1 kg praz 5-6 aripioare pui 1 legatura patrunjel 2-3 linguri bulion sare,piper Mod de preparare Se prajesc aripioarele in ulei,dar nu de tot. Se taie prazul rondele. Se adauga peste carne si se lasa pana devine sticlos Se completeaza cu apa,se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic,pana scade apa. Cand este fiert se adauga bulionul si se mai da intr-un clocot.Dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel verde tocat marunt .
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Mancare balcanica prin excelenta, cu puternice si controversate origini turcesti si ... . Asezonati cu sare si piper. Mancarea de berbecut cu usturoi si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Macroul la gratar/plita ( caballa a la plancha ) este un peste foarte iubit in Spania, in special in nordul basc. Peste oceanic, gras si consistent, macroul se gateste simplu si se serveste cu legume la gratar. Incercati-l alaturi de un sos simplu dar eficient, un soi de mujdei cu rosii. Portii: 3 Timp de preparare: 45 minute Ingrediente: 3 bucati macrou 5-6 linguri ulei de masline 1 lamaie sare piper patrunjel tocat pentru sos 2 rosii 3 linguri mujdei Preparare: Curatati pestii:...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mancare sanatoasa si gustoasa 2 kg spanac proaspat, 1 morcov, 1 capia, 1 ceapa, 2-3 catei ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , se integreaza perfect in aceasta mancare cu 4 tipuri de boabe: fasole ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dupa atatea mancaruri usoare, de vara, e timpul sa incercati si cevaasortat cu carnea de porc. Varza cu carne, daca e facuta si intr-un vasde lut, poate fi un deliciu pentru intreaga familie. Ingrediente: Piept de porc, ceapa, ulei, varza dulce, suc de rosii,2-3 linguri de faina,1 cana de smantana, boia dulce de ardei si sare Mod de preparare: Taiem carnea in bucati potrivite, ii dam sare si oprajim in ulei. O scoatemapoi intr-o strachina. In grasimea ramasa calim ceapa, adaugam varzatocata...
Reţetă de pe retete.eva.ro