Cauta in 21.294 retete
Într-un vas de salata, amesteca otetul cu sarea si piperul. Adauga treptat uleiul, mestecând. Pune spanacul, prunele, brânza, ceapa si migdalele si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ncepem prin a cali spanacul într-o tigaie încinsa cu putin ulei pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ce l-am decongelat, sters, uscat... Spanacul, fiert in apa cu sare ... strat de peste, un strat de spanac, de fapt, stratul de spanac...si inca un strat de peste. Am pus cutia intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lasa la o parte, o lingura de spanac, iar restul se asaza într ... sare si se toarna peste spanacul din forma. Se netezeste albusul ... mai mare, în care se asaza spanacul pastrat la cald. În fiecare gaura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incalziti cuptorul, spalati si scurgeti spanacul, tocati-l marunt si presarati putina ... âna si le puneti peste spanac. Ungeti o tava cu putin ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Spala spanacul foarte bine si pune-l la fiert aproximativ 15 minute ... , vei pune alimentele calite si spanacul. Cartofii si rosiile taiate în cubulete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... suc de portocale. Frunzele de spanac se oparesc, se taie marunt ... umplu în interior cu o lingurita de spanac, una de urda si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-o strecuratoare.In timp ce spanacul este lasat la scurs, trecem ... a ardeiului gras (capia sau gogosar). Spanacul il vom folosi neoparit pentru ... cu apa calda si adaugam spanacul . Amestecam usor ,usor in cratita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-o lingura de ulei. Adaugam spanacul ( eu am folosit congelat) si ... ele se pune amestecul de spanac cu branza. Deasupra se pun ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spanacul se spala se opareste in apa cu putina sare. Se scurge, se toaca. Separat se pune ceapa taiata marunt la calit in ulei, se adauga spanacul si se lasa sa fiarba. Se adauga apa pana se omogenizeaza compozitia. Pt ca sapanacul sa fie legat se pune la sfarsit o lingura de faina diluata in apa si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste cu un ou fiert taiat in sferturi alaturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca bine otetul, uleiul, mustarul si zaharul într-un vas. Pune spanacul, afinele, brânza si nucile într-un vas de salata. Adauga sosul de mustar si amesteca. Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca ceapa si usturoiul. Amesteca totul, adauga sarea, piperul si zeama de lamâie. Poti adauga pe lânga spanac loboda, papadie sau salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana se inmoaie. Se fierbe spanacul, apoi se scurge. In acelasi ... putina apa in care a fiert spanacul, se pune usturoiul si uleiul ... de 10 minute. Se adauga spanacul fiert, crutoanele, putina apa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu jumatate din cantitatea de spanac, un strat de sos de ... ordine - pune brânza ramasa, spanacul ramas, sos de ciuperci si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem frunzele de spanac mai fragede si le spalam bine apoi le asezam pe un platou. Scoatem coditele capsunelor si le taiem in sferturi si le asezam peste spanac. Fulgii de migdale ii prajim usor , o parte ii lasam intregi, o parte ii sfaramam si ii presaram deasupra salatei. Dizolvam mierea in otetul balsamic si adaugam sosul worchester. Asezonam salata cu dressingul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 180 de grade. Întinde pesto-ul de rosii pe fiecare pita în parte si asaza-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt, cu partea unsa în sus. Adauga apoi uniform pe pite rosiile, spanacul, ciupercile, brânza feta, parmezanul. Stropeste cu uleiul de masline si asezoneaza cu piper dupa gust. Coace-le timp de 12 minute sau pâna când pita este rumenita si crocanta. Scoate-le din cuptor si taie-le în sferturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente si se strecoara. Într-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul maruntit, dupa care pun pastele, vinul alb si frunzele de spanac. Se lasa câteva minute pâna când se gateste spanacul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, iar la final se razuieste un strat generos de parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol mic, bate împreuna otetul, uleiul, semintele de susan, semintele de mac si zaharul. Într-un bol pentru servit, combina spanacul, pepenele, ceapa, nucile pecan si menta. Stropeste cu dressing înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Calim ceapa tocata in unt si adaugam apoi spanacul bine scurs. Adaugam branza rasa, ouale si mararul tocat marunt si amestecam.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt asezam un rand de foi, ungem cu galbenus batut cu doua linguri lapte, punem apoi un strat de compozitie, iar foi de placinta si tot asa pana terminam compozitia. Deasupra ungem cu galbenus si dam la cuptor pana se rumeneste
Reţetă de pe retete.eva.ro