Cauta in 21.292 retete
Mai întâi, toaca ardeiul si caleste-l putin în ulei, apoi scoate-l si pune-l pe un blat. Bate ouale bine, adauga o lingura de apa si fa-le într-o tigaie ca pe o omleta pe care o întorci pe o parte si pe alta ca sa se rumeneasca la foc. Când omleta e bine facuta, tai-o în doua si pune câte o jumatate pe fiecare lipie. Poti sa pui si o frunza de salata, apoi adaugi ardeii în mijloc si rulezi lipia. La sfârsit, taie fiecare burrito în bucati mai mici.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sarea, piperul negru, pasta de ardei grasi. Se amesteca totul. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Se aleg ardei mari, cat mai rotunzi, de ... (daca o tineti mai mult, se arde si devine amara).Se aseaza ... se rastoarne. Se strecoara printre ardei rosiile taiate felii si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toarna uleiul într-o tigaie mare si caleste usor usturoiul. Taie cuburi canea de pui, presara peste acestea sare si piper, apoi lasa-le pe foc pâna îsi schimba culoarea. Amesteca ardeii copti si ceapa apoi pune în tigaie pasta obtinuta si se lasa pe foc timp de un minut. Adauga carnea si rosiile tocate marunt. Apoi toarna supa si lasa la fiert pâna când carnea este bine patrunsa. La sfârsit, se pun câteva frunze de patrunjel deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe pulpele de pui în apa cu o lingurita de sare. Între timp prepara aluatul pentru galuste. Într-un vas amesteca doua oua cu o lingurita de unt si cu un strop de sare. Poti adauga si alte condimente, dupa gust. Mai apoi, toarna gris putin câte putin si nu te opri din amestecat, pâna când lingurita nu lasa urme adânci în amestec. Dupa ce fierbe carnea de pui, scoate pulpele si pune-le pe un fund de lemn, iar apa las-o pe foc sa fiarba. În ea vei prepara galustele. Cât timp...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se scurge tofu, se farâmiteaza si se pune într-o tigaie cu 1 lingurita de ulei. Se presara peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare si se lasa putin la calit (5 minute), amestecând-o des cu o lingura de lemn. Se adauga apoi putina ceapa si ardei, ambele tocate marunt si se mai lasa la calit înca 5 minute pâna se îmbina aromele. Optional poti sa adaugi câteva felii de ciuperci si verdeata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am taiat pieptul de pui in bucati potrivite, pe care le-am presarat pe ambele parti cu sare, piper si le-am lasat intr-un vas in frigider aproximativ 30 de minute pentru a se patrunde cu aromele. Dupa aceea am pus bucatile de piept la rumenit in putin ulei, pana au prins o culoare aurie. Cand au fost gata, le-am scos pe un servetel de hartie pentru a se scurge de ulei. Intre timp, am tocat ceapa marunt, si am pus-o la calit , doua linguri de ulei, sarea si piperul. Cand ceapa a devenit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce s-a încins uleiul în tigaie se pune coriandrul si cimbrul, dupa care se caleste ceapa si ciupercile. Dupa ce s-a racit putin amestecul cu ciuperci, se adauga orezul, condimentele, verdeata si la final oul care sa lege compozitia. Se umplu ardeii cu acest amestec, se aranjeaza într-un vas pentru cuptor, se toarna apa cât sa-i acopere pe sfert si se pune deasupra folie de aluminiu, întepata cu furculita ca sa iasa din aburi. Se lasa aproximativ 45 de minute la cuptor, iar ultimele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie pune ardeiul gras feliat la prajit cu putin ulei de masline, sare si piper. Pune un capac peste si lasa la foc mediu timp de 15 minute, pâna când ardeiul se înmoaie. Ardeiul trebuie gatit într-o maniera lenta, daca vrei sa-i pastrezi aroma intensa. Adauga în tigaie ceapa si lasa pe foc înca 20 de minute. Adauga mai apoi usturoiul si patrunjelul si mesteca în permanenta timp de 3 minute. Gusta si adauga daca e nevoie mai multa sare si piper. Adauga otetul balsamic si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala stevia, se opareste si se toaca marunt sau cu blenderul pentru cei care nu au rabdare. Se pune la foc cu ardeiul si ceapa. Cand acestea din urma s-au fiert, se adauga putin sos de rosii. Nu mai dureaza mult si punem 3 linguri ulei, leutean si sarea. Eu am adaugat si fidea pentru ca altfel nu mai am nevoie de paine la masa. Nu este o mancare spectaculoasa, este doar delicioasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
5 kg ardei, 1/2 kg ulei, 4 linguri miere, 1 ceasca cafea cu otet, 1 lingura mustar, sare Mod de preparare: Se coc ardeii. Se curata. Nu se spala, nu se scurg de zeama. Se taie taitei. Intr-o cratita se pun uleiul, ardeii, otetul, mierea si sarea. Se fierb, amestecandu-se, 40 de minute. Se ia de pe foc, se adauga mustarul, incalzit in prealabil. Se pune in borcane cu filet. Se racesc in paturi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g ardei iute verde si galben, 500 g zahar, 500 g otet de vin Mod de preparare: Se fierbe zaharul cu otetul pana se obtine un sirop legat, apoi se adauga ardeiul iute taiat rondele subtiri si se fierbe aproximativ 30 minute. Mod de servire Se serveste garnitura la fripturi, ciorbe, sau alte mancaruri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala bina salata, leurda si restul legumelor. Salata verde, leurda, menta se toaca mai marunt sau se rup cu mana. Ridichile se taie rondele, la fel si ceapa. Ardeiul iute se toaca cat mai marunt. Se amesteca toate aceste ingrediente, se adauga ulei de masline, otet balsamic, zeama de la o jumatate de lamaie si sare. Salata de leurda cu ardei iute si menta se poate servi simpla sau cu cartofi prajiti sau cu ce doriti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg urzici, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 ardei gras, un varf de cutit de boia de ardei, 1 cescuta orez, sare, 1 lingura ulei, 1 lingura faina Mod de preparare: Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata marunt, se presara cu boia si se sting cu zeama de urzici. Se adauga sare, orez si ardei gras. Cind au fiert se adauga borsul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 2-3 buc. rosii, 2 buc. ardei grasi, 2 buc. cepe, 1/2 l bors, verdeata tocata, 1 ou, 1/2 pahar smantana Mod de preparare: Se pun la fiert, in apa rece cu sare, rosiile taiate felii, ardeii grasi taiati fidea, ceapa tocata marunt. Dupa cca 10 minute, se adauga dovleceii taiati bucatele. Dupa inca 10 minute, se adauga borsul clocotit separat si verdeata tocata, lasind sa dea impreuna citeva clocote. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou batut cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se aleg ardei grasi, fara urme de loviri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ardei grasi potriviti ca marime, 2 cartofi fierti, o lingura mazare fiarta, 1 morcov ... si se umplu jumatatile de ardei. Se decoreaza cu rondele de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... marar, 1 legatura parunjel, 1 capatina de usturoi, 1 buc. ardei gras rosu, 1 buc ... gras verde, 2 buc ardei iuti, sare, un varf de boia iute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , adica de care am eu :P) - ardei gras - marar - unt Mod de ... Turnam compozitia, adaugam rondelele de ardei (sa fie mai artistic aranjamentul ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se pun cartofii întregi la fiert. La fel si morcovi. Pestele se spala, se cresteaza si se condimenteaza cu putin piper, maggi secretul gustului si condiment pentru peste. Se asaza în vas yena, iar între crestaturi se pun felii de lamâi si bucatele de usturoi taiat. Între timp, ceapa se taie rondele, iar ardeiul cubulete. Se scot cartofii, se curata de coaja si se taie tot rondele. La fel si morcovii fierti. Legumele astfel taiate se asaza pe lânga peste în ordinea dorita. Ardeiul iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro