Cauta in 21.294 retete
1. Se spala carnea, se taie cubulete si se lasa sa se scurga, dupa care se pun la înabusit. 2. Se spala ceapa si ardeii si se taie felii subtiri. Se freaca cu sare si se pun peste carnea înabusita. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba în sucul propriu, adaugându-se apa calduta. Se pun si cartofii taiati cubulete si se lasa la foc mic. 3. Se verifica cu o furculita daca s-a fiert carnea si se condimenteaza cu sare, zahar, paprika, piper negru boabe si macinat, iar la sfârsit se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa fiarba înabusit la cuptor. Mâncarea trebuie sa fie scazuta; daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se scurg si se pun în mâncare sau se servesc ca garnitura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Primul pas este sa se pregateasca o marinata din lapte de cocos, curry si sos de soia în care se introduc bucatile de pui. Aceasta combinatie se lasa la rece, în frigider, câteva ore. Carnea de pui marinata, scoasa din sos, se da prin fulgii de cocos, care apoi se pun din nou în marinata. Preparatul astfel obtinut se baga la cuptor, unde se lasa pâna când sosul se îngroasa si carnea se patrunde. Ca si garnitura, la acest fel de mâncare, se foloseste orezul în doua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Orezul integral se fierbe, se scurge si se amesteca cu putin ulei de masline, sare, verdeata dupa gust. 2. Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste 1 minute în apa clocotita. 3. Se pune ceapa tocata la calit, se adauga apoi pasta de ardei, condimentele si spanacul oparit. 4. Se amesteca bine împreuna, se mai lasa 5 minute, iar la final se adauga usturoiul pisat. 5. Se asaza orezul în farfurie, iar lânga el mâncarea de spanac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... utilizata pentru acest fel de mâncare este exact aceeasi ca si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb toate legumele în apa cu sare si putin piper, apa fiind necesara doar cât sa le acopere. Cu cât aceasta scade, se mai adauga apa în completare. Separat, acelasi lucru se întâmpla si cu pieptul de pui, care este fiert pe jumatate înainte de a-l adauga în mâncare. Când legumele sunt aproape fierte, se adauga si carnea si se lasa la scazut. Când ajunge la consistenta pe care o doriti, se adauga 2-3 linguri de bulion, si optional marar. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Ne place sa mâncam, iubim mâncarea, care ar putea fi recompensa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu ai nevoie de prea multe indicatii pentru aceasta mâncare delicioasa. Trebuie doar sa combini smântâna, usturoiul, sucul de lime si sarea si sa obtii un sos. Fierbe orezul si amesteca-l apoi cu sosul. Adauga salata verde, porumbul, fasolea, rosiile, avocadoul si coriandrul si prânzul tau este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... galbenusurile si cu mixerul pe pulse incorporeaza-le rapid. Nu amesteca ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... de o jumatate de ora, dar mâncarea va fi si mai buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei si borsul si lasa mâncarea la cuptor timp de 30 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cateva ori (folosind functia pulse). In final amestecul trebuie sa ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... Vrei un fel de mâncare delicios, cu legume de sezon? Vinetele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Orezul integral se fierbe, se scurge si se amesteca cu putin ulei de masline, sare, verdeata dupa gust. 2. Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste 1 minute în apa clocotita. 3. Se pune ceapa tocata la calit, se adauga apoi pasta de ardei, condimentele si spanacul oparit. 4. Se amesteca bine împreuna, se mai lasa 5 minute, iar la final se adauga usturoiul pisat. 5. Se asaza orezul în farfurie, iar lânga el mâncarea de spanac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... uniform adauga mustarul si lasa mâncarea pe foc înca 5 minute. La ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , insa am folosit functia de pulse si totul a fost perfect, ceapa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se pun pastele la fiert si se lasa cât este specificat pe cutie/punga. Între timp, toaca marunt toate legumele si pune-le la calit în ulei de masline pentru câteva minute, adaugând treptat o cana de apa. Condimenteaza cu mirodeniile preferate, însa cel mai bine se potriveste busuiocul. Când pastele s-au fiert, adaugam sosul si îl încorporam perfect, iar pe deasupra radem parmezanul. Este un fel de mâncare satios, care se poate consuma atât cald, cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... processor (or by hand) and pulse them until a ball of dough ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com