Cauta in 21.294 retete
Cannelloni sunt pastele rulate. Arata ca niste cilindri care pot fi ... vaci cu smantana, 14-16 cannelloni, ulei, sare, piper, nucsoara. Preparare ... adauga-le peste spanac. - Umple cannelloni cu acest amestec, folosind o lingurita ... sau date prin razatoare. Aranjeaza cannelloni unele langa altele. Adauga bulionul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În primul rând alege, o tigaie mare si adânca, în care sa încapa buchetul de conopida decupat si sa mai ramâna în sus doi centimetri. E nevoie de acest lucru pentru ca buchetul de conopida sa se gateasca corect. Adauga în tigaie ceapa, usturoiul, restul de conopida taiata în bucatele si putin ulei de masline si lasa la prajit timp de 10 minute pâna ce ingredientele se înmoaie si capata o nuanta aurie. Adauga maslinele si patrunjelul si mai prajeste timp de 2 minute. Mai apoi, pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pofta de paste! Paste italiene ;-) Cannelloni! Si cum sa nu-ti ... ca trebuie sa o fac musai ;-))) Cannelloni home made. No' bine, am ... ,nucsoara. Mod de preparare: Pentru cannelloni: Se bat bine cele doua ... aluatul, mi-au iesit 15 cannelloni. I-am asezat frumos in tava ... l-am turnat din abundenta peste cannelloni frumos aliniati, apoi am ras ... intreaga... Am taiat intentionat un...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Pentru a prepara pastele toscane trebuie sa mixezi în robotul de bucatarie faina cu frunzele de spanac. Vei obtine un aluat de un verde frumos din care rupi câte putin si rulezi pe o suprafata tapetata cu faina. Astfel vei avea paste toscane pici care arata ca niste pastai de fasole verde. Se fierb pastele în multa apa cu sare timp de 5 minute, timp în se pregatesc legumele. Într-o tigaie se pune putin ulei de masline si se adauga usturoiul si fulgii de ardei iute. Apoi se pun feliile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine inainte de a-l amesteca. Umpleti cannelloni cu amestecul cu ricotta si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cannelloni, paste tubulare cu un diametru suficient de mare pentru a fi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pune o tigaie pe foc unsa cu ulei de masline si las-o sa se încinga. Pune în tigaie, unele lânga altele, feliile de vinete si lasa-le pe foc pâna când se rumenesc si sunt patrunse. În alta tigaie pune 8 linguri de ulei de masline si 3 linguri de otet sau vin alb, cu patrunjelul, menta si usturoiul, iar mai apoi condimenteaza cu sare si piper. Adauga si vinetele rumenite în tigaie si lasa pe foc câteva minute. Pune mai apoi mixul aromant de vinete pe pâinea prajita si apasa usor....
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se rup în bucati mici biscuitii si se amesteca împreuna cu nucile, fisticul si ciresele confiate. 2. Pune restul ingredientelor într-un vas si lasa-le la topit la abur. 3. Combina ingredientele uscate cu amestecul cu ciocolata. 4. Se amesteca bine ingredientele si se preseaza într-o tava de cozonac pe care s-a asezat în prealabil folie de plastic. Lasa marginile foliei pe lânga tava pentru a scoate cu usurinta checul. 5. Se pune la frigider câteva ore pâna se întareste bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Puiul, spalat bine si sters cu un servetel absorbant, se sareaza bine si se prajeste într-o tigaie cu unt încins. Dupa ce este rumenit pe toate partile, se muta într-o alta tava, în care se mai pun laptele, usturoiul si untul taiate si frunzele de salvie. Pui, împreuna cu celelalte componente ale retetei se baga la cuptor, având grija ca din când în când sa se umezeasca suprafata care nu se afla în sos, tocmai pentru ca aceasta sa nu se usuce.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Porneste cuptorul ca sa se încalzeasca. Pune ciupercile intr-un castron si adauga peste ele apa fiarta, atât cât sa le acopere. Într-o tigaie mare pune un strop de ulei de masline. Condimenteaza bucatile de pui cu sare si piper si asaza-le în tigaie. Strecoara ciupercile de apa si pastreaza apa în care au stat. Adauga ciupercile in tigaie, alaturi de pui, si presara usturoiul feliat. Mai apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au stat ciupercile. Tine totul pe foc pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru prepararea aluatului se procedeaza astfel. În putina apa calduta se pun drojdia si zaharul, faina, grisul si sarea. Se framânta zece minute, aluatul obtinut se înveleste într-o foaie de plastic si se lasa pentru 20 de minute într-un loc calduros. Sosul se obtine din usturoiul taiat felii subtiri care se caleste în ulei de masline încins. Dupa un minut, se pun rosiile din conserva cu tot cu sosul în care stau. Tot acum se pune busuiocul, se pun sare, piper, se amesteca bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie-grill foarte bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper, si lasa-le pâna când se fac mediu sau dupa preferintele tale. Asaza apoi pe o farfurie si lasa sa se raceasca doua minute. Fierbe apoi verdeata în apa clocotita în care ai pus putina sare, pâna ce se înmoaie putin. Cât friptura este înca fierbinte, stropeste-o cu câteva linguri de sos de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli, sucul de lime si uleiul de masline. Când verdeata s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pâinea învechita, conserva de ansoa si chilli se amesteca împreuna în robotul de bucatarie. Pune o tigaie cu putin ulei pe foc si caleste putin amestecul facut din pâine, amestecând constant. Pune orezul la fiert si foloseste supa de pui în locul apei. Între timp se pun la calit conopida maruntita, ceapa si telina. Când orezul e fiert de jumatate, adauga amestecul din conopida si marunteste conopida cu furculita. La final, dupa ce ai luat de pe foc pilaful, adauga putin parmezam,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un castron de bat smântâna si oualele cu un praf de sare si piper. Apoi se adauga brânza, spanacul, ardeiul iute, rosiile si spaghetele fierte. În paralel se topeste untul, tapetându-se în acelasi timp tigaia care va fi folosita în cuptor. În aceasta se toarna amestecul preparat mai devreme, pentru ca mai apoi sa fie introdusa la cuptor, unde se lasa pâna când compozitia capata o crusta crocanta pe deasupra. Cu putin timp înainte sa-i stingeti focul de tot, presarati pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Astazi cannelloni, un fel de mancare de inspiratie italiana, putin mai ... cat sa il acopere. Umplem cannelloni cu amestecul de carne si ... sosul fierbinte in tava peste cannelloni. Doua linguri de pasta de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... si cartofi la cuptor (Jamie Oliver) Mai intai de toate, asigurati ... si cartofi la cuptor (Jamie Oliver) Pui fript cu lamaie, rozmarin ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Produsele oferite de Pyroflam sunt recunoscute in mod special pentru versatilitatea utilizarii. In plus, nu au un aspect similar cu cratitele si tigaile obisnuite folosite in bucatarie. De asemenea sunt foarte usor de curatat datorita materialului special din care sunt produs vitroceramica. -Baza Vitro-Ceramica si capac din sticla borosilicat - Produse foarte rezistente la fluctuatii de temperatura: pana la 450
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
M-am gandit sa va prezint rand pe rand cartile mele cu retete culinare, cele pe care le deschid cu drag ori de cate ori am nevoie de inspiratie pentru o noua reteta sau pur si simplu pentru ca o carte de bucate realizata bine si cu poze sugestive e la fel de captivanta pentru mine ca si un roman bun. Cand eram mica, una dintre cartile mele preferate era La Medeleni. Mereu m-am considerat o Olguta si mereu l-am vazut pe bunicul meu ca si pe un Mos Gheorghe, intelept si bun, caruia ii savuram...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Orezul se trateaza la fel ca pentru pilaf, se spala bine si apoi se pune la fiert în apa cu un vârf de cutit de sare. Vasul, partial acoperit, se lasa pe foc circa 15 minute, pâna se absoarbe tot lichidul. Se da la o parte, dar trebuie avuta grija ca orezul sa ramâna fierbinte pâna la definitivarea salatei. În continuare, dovleceii spalati vor fi feliati si la fel se va proceda si cu ardeii copti. Toate aceste legume se pun într-un vas peste care se adauga sare, piper, otel balsamic...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În timp ce se încalzeste cuptorul, pune cartofii curatati si taiati în patru în apa pentru a-i lasa la fiert timp de 8 minute. Scurge cartofii si lasa-i putin sa se usuce si sa se raceasca. Amesteca-i cu restul ingredientelor sau doar varianta simpla cu sare, piper, ulei de masline. Asaza o foaie de copt într-o tava si pune apoi cartofii. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute pâna se rumenesc.
Reţetă de pe retete.eva.ro