Cauta in 20.697 retete
In timp ce incalziti cuptorul, spalati si scurgeti spanacul, tocati-l marunt si presarati putina sare. Il lasati putin apoi il scurgeti de apa. Amestecati ouale, brânza rasa si smântâna si le puneti peste spanac. Ungeti o tava cu putin ulei (sau unt), luati foile de foietaj si le puneti pe o suprafata uscata. Puneti o foaie de foietaj în tava si taiati marginile ce dau pe dinafara. O ungeti cu ulei folosind mâinile sau o pensula curata. În timp ce turnati umplutura, ar fi bine sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face maiaua din drojdie, putina apa calduta, zahar si putina faina si se lasa la crescut 10 minute. Se adauga apoi apa, uleiul si sarea apoi faina treptat si se amesteca pana se incorporeaza faina. Coca nu trebuie sa fie tare dar nici moale. Se lasa la crescut cca. 30 min. Dupa ce a crescut se intinde in tava, se unge cu sosul preparat sau cu ketchup si se orneaza cu legumele si sunca taiate felii sau cuburi iar peste ele se aseaza cascavalul. Se da la cuptor cca. 45 minute pana se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 3 oua amestec mexican branza telemea piper O masa deosebita pentru micul dejun, foarte simplu de facut. Legumele din amestecul mexican se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc incep pana se dezgheata si sunt gatite. Intre timp bateti ouale si turnati-le peste legumele din tigaie, amestecand in continuu. Presarati in omleta telemea proaspata maruntta, tineti pe foc pana se topeste putin si serviti fierbinte.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ca si garnitura un pireu pufos. :) * pentru aceasta reteta m-am inspirat ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... se umple borcanul. Cam atat... simplu, nu? Sigilati borcanele... pe locuri ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mamaliguta , macaroane sau pur si simplu, asa cum am servit-o noi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de sos pentru paste (sos simplu, de rosii cu busuioc) - 250ml ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... maioneza vegetala, va sugerez un simplu ulei de masline sau un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... gr pesmet aromatizat (adica pesmet simplu, amestecat cu mirodenii: sare, piper ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... unt, 380 g orez (Arborio sau simplu, cu bobul lung), 125 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Asaza pe fundul cupelor de înghetata afinele proaspete. Mixeaza în robotul de bucatarie iaurtul, menta, mierea de albine, dupa care adauga si fructele congelate. Pune înghetata peste afinele proaspete deja aranjate în cupe. Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Ouale se separa.Cele 5 albusuri se bat spuma tare cu un praf de sare;se lasa deoparte.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna devin cremoase,apoi se adauga pe rând,untul topit si laptele.Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua,apoi se cerne peste galbenusuri;se omogenizeaza.Compozitia se toarna peste albusuri si se amesteca cu grija pentru a nu se lasa spuma. Turnam aluatul într-o tava în forma de inimioara(22 x 21,5 cm) sau într-o forma rotunda(24 cm),cu peretii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un castron se amesteca grisul si uleiul pana cand sunt bine combinate.Se adauga 1 cana de zahar,iaurtul,vanilia,scortisoara si praful de copt.Se omogenizeaza. Se pune acest aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara migdalele curatate. Se da la cuptorul preincalzit timp de 45-50 minute. Intre timp se prepara siropul: Se amesteca cele trei ingrediente si se pun la fiert. Se fierbe pana scade foarte mult, transformandu-se intr-un sirop.Se toarna fierbinte peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sosul ragu se poate pregati si cu 2-3 zile inainte dupa reteta . Se pastreaza la frigider si se incalzeste usor cand il folositi la lasagna. Pregatiti o tava de 20 x 20 cm (am folosit vasul patrat de Jena) ungand-o cu un strop de ulei, inclusiv pe margini. Puneti o oala larga cu multa apa si o lingurita de sare la fiert. Cand incepe sa fiarba introduceti in apa cate 3-4 foi lasagna (sau mai multe, dupa marimea vasului, dar sa nu fie inghesuite) si lasati-le la fiert la foc mai molcom pana se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pe plita sau in tigaia grill coacem vinetele si dovleceii, pe care le taiem in felii de ½ cm. Ardeii grasi ii coacem la fel ca si pentru zacusca sau pentru salata bulgareasca de ardei: ii punem pe plita si ii intoarcem pe toate partile, pana sunt bine copti si negri, apoi ii curatam de coaja, de cotor si de pielite si ii taiem fasii. Intre timp, intr-o tigaie mare, incingem o lingura de ulei de masline si punem asa: salotele taiate marunt, ceapa verde taiata rondele mici, usturoiul taiat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza toate ingredientele în blender pâna când obtii o bautura cremoasa si delicioasa. Se garniseste cu frunze proaspete de menta si se consuma cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
un alt tortulet,lasat la voia mea pentru decorat. e asa de dificil,mai ales cand nu cunosc gusturile persoanei,dar sper ca a fost placut impresionata. blat pufos simplu insiropat cu sirop de caramel si umplut cu spuma de ciocolata,imbracat in pasta de zahar. si niste litere ondulate.
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... , gustos si ametitor...?! E atat de simplu, dar pare atat de special ... parfum deosebit. Gustul e fin, catifelat, pufos si aromat, cartofii fierbinti merg ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... , fin si savuros. Cu blat pufos , suprinde printr-o aroma fina de ... de prajitura? Rulada Stracciatella E o prajiturica simplu de facut , suficient de mare ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... de lapte condensat, care e foarte pufos si aromat. Crema de branza ... cum nu se poate mai simplu: un borcan de 400g gem ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com