Cauta in 16.331 retete
Se face maiaua din drojdie, putina apa calduta, zahar si putina faina si se lasa la crescut 10 minute. Se adauga apoi apa, uleiul si sarea apoi faina treptat si se amesteca pana se incorporeaza faina. Coca nu trebuie sa fie tare dar nici moale. Se lasa la crescut cca. 30 min. Dupa ce a crescut se intinde in tava, se unge cu sosul preparat sau cu ketchup si se orneaza cu legumele si sunca taiate felii sau cuburi iar peste ele se aseaza cascavalul. Se da la cuptor cca. 45 minute pana se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asaza pe fundul cupelor de înghetata afinele proaspete. Mixeaza în robotul de bucatarie iaurtul, menta, mierea de albine, dupa care adauga si fructele congelate. Pune înghetata peste afinele proaspete deja aranjate în cupe. Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Ouale se separa.Cele 5 albusuri se bat spuma tare cu un praf de sare;se lasa deoparte.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna devin cremoase,apoi se adauga pe rând,untul topit si laptele.Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua,apoi se cerne peste galbenusuri;se omogenizeaza.Compozitia se toarna peste albusuri si se amesteca cu grija pentru a nu se lasa spuma. Turnam aluatul într-o tava în forma de inimioara(22 x 21,5 cm) sau într-o forma rotunda(24 cm),cu peretii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un castron se amesteca grisul si uleiul pana cand sunt bine combinate.Se adauga 1 cana de zahar,iaurtul,vanilia,scortisoara si praful de copt.Se omogenizeaza. Se pune acest aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara migdalele curatate. Se da la cuptorul preincalzit timp de 45-50 minute. Intre timp se prepara siropul: Se amesteca cele trei ingrediente si se pun la fiert. Se fierbe pana scade foarte mult, transformandu-se intr-un sirop.Se toarna fierbinte peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sosul ragu se poate pregati si cu 2-3 zile inainte dupa reteta . Se pastreaza la frigider si se incalzeste usor cand il folositi la lasagna. Pregatiti o tava de 20 x 20 cm (am folosit vasul patrat de Jena) ungand-o cu un strop de ulei, inclusiv pe margini. Puneti o oala larga cu multa apa si o lingurita de sare la fiert. Cand incepe sa fiarba introduceti in apa cate 3-4 foi lasagna (sau mai multe, dupa marimea vasului, dar sa nu fie inghesuite) si lasati-le la fiert la foc mai molcom pana se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pe plita sau in tigaia grill coacem vinetele si dovleceii, pe care le taiem in felii de ½ cm. Ardeii grasi ii coacem la fel ca si pentru zacusca sau pentru salata bulgareasca de ardei: ii punem pe plita si ii intoarcem pe toate partile, pana sunt bine copti si negri, apoi ii curatam de coaja, de cotor si de pielite si ii taiem fasii. Intre timp, intr-o tigaie mare, incingem o lingura de ulei de masline si punem asa: salotele taiate marunt, ceapa verde taiata rondele mici, usturoiul taiat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza toate ingredientele în blender pâna când obtii o bautura cremoasa si delicioasa. Se garniseste cu frunze proaspete de menta si se consuma cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
un alt tortulet,lasat la voia mea pentru decorat. e asa de dificil,mai ales cand nu cunosc gusturile persoanei,dar sper ca a fost placut impresionata. blat pufos simplu insiropat cu sirop de caramel si umplut cu spuma de ciocolata,imbracat in pasta de zahar. si niste litere ondulate.
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... , gustos si ametitor...?! E atat de simplu, dar pare atat de special ... parfum deosebit. Gustul e fin, catifelat, pufos si aromat, cartofii fierbinti merg ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... , fin si savuros. Cu blat pufos , suprinde printr-o aroma fina de ... de prajitura? Rulada Stracciatella E o prajiturica simplu de facut , suficient de mare ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... de lapte condensat, care e foarte pufos si aromat. Crema de branza ... cum nu se poate mai simplu: un borcan de 400g gem ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... aroma de cozonaci proaspeti si pufosi, nu ne putem inchipui un ... lamaie rasa. Cozonacul se prepara simplu sau cu diverse umpluturi din ... cozonac adevarat trebuie sa fie pufos, sa se topeasca in gura ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... minunata. aluatul e buretos si usor, pufos si se imbiba numaidecat cu ... sa fac orice. e atat de simplu sa gatesti incat si daca ... drumul la programul de paine. simplu. vrei sa faci rata intreaga umpluta? la fel de simplu. dai drumul la programul de rata ... pana aluatul devine omogen si pufos. - pune amestecul in cratita, acoper ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... de ciocolata, desertul usor si pufos pe care l-ai savurat de ... cu atata placere... Nimic mai simplu decat sa urmezi pasii retetei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Orez simplu cu grasime de porc sau gasca, o alegere foarte buna ... . 2) Orez la cuptor, un orez simplu de gatit, gustos si sanatos ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... este un fel de biscuite pufos, bun pentru tot felul de ... , dar este foarte bun si simplu, fara ciocolata. Adauga in blat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ]Pentru un aluat de pizza pufos se foloseste mai putin ulei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... usturoi le face pur si simplu divine. Merg foarte bine cu ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... si putina frisca. Blatul este simplu, din biscuiti digestivi, la fel ... peste tarta, fie pur si simplu, folosind o lingura, fie folosind un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... zic ca e o rulada atat de simplu de facut, incat va deveni ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com