kek simplu pufos
Pagina 2 din 5
Mai întâi faci aluatul, amestecând apa calduta cu drojdia si zaharul. Lasi 10 minute sa creasca, apoi pui într-un vas faina, sarea, uleiul si drojdia crescuta. Vei obtine un aluat omogen, pe care îl lasi timp de o ora la cald, ca sa creasca. Întinde aluatul într-un blat cu forma sferica sau în forma pe care o are tava de copt. Pune aluatul în tava, unge-l cu suc de rosii, apoi adauga feliile de salam uscat, mozzarella si maslinele si lasa la copt timp de 25 de minute. Când pizza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asaza cartofii într-un singur strat, într-un vas rezistent la microunde. Seteaza cuptorul cu microunde la putere mare si lasa cartofii pâna când pot fi întepati usor cu furculita, timp de aproximativ 7-9 minute. Scoate cartofii si piseaza-i imediat în bol, folosind o spatula pentru piure. Toarna laptele peste cartofi, adauga cubuletele de unt si sare dupa gust. Pune iar cartofii la cuptor si încalzeste timp de un minut. Scoate bolul din cuptor si amesteca bine. Pune iar la cuptor,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a prepara crema trebuie sa începi prin a mixa bine galbenusurile cu zaharul. Apoi se adauga brânza mascarpone, amestecând bine compozitia. Se încorporeaza albusurile batute spuma, amestecând delicat cu ajutorul unei linguri de lemn. Se pune crema la frigider timp de doua ore. Pentru a prepara clatitele trebuie sa amesteci bine faina cu ouale, dupa care se adauga zaharul si untul topit. Apoi se toarna gradual laptele si se amesteca cu ajutorul unui tel pâna când nu mai sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema caramel,sos de ciocolata cu nuci pralinate,crema vanilie cu zmeura-2,2 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Cand spun fructe de padure, Ma gandesc la drumetii Sau la un chec, cum ar fi Unul pufos, cu iaurt si mure. INGREDIENTE 4 oua 150 gr de zahar 180 gr de faina 1 plic praf de copt 50 ml ulei 140 gr iaurt (am folosit iaurt cu 3,5% grasime) un praf de sare 300 [&] Post-ul CHEC PUFOS CU IAURT SI MURE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Codul se acopera cu sarea grunjoasa si se lasa la frigider pentru 24 de ore. Dupa aceea, se clateste cu apa rece si se acopera din nou cu apa rece, lasând pestele pentru înca 12 ore în frigider, schimbând apa de câteva ori. Se marunteste codul cu mâinile, sau se taie bucatele mici, scapând de piele sau oase. Ceapa se taie inele si se pun în apa fiarta timp de 10 secunde. Se scot, se racesc în apa cu gheata si se scurg bine de tot. În bolul în care se afla codul se adauga ceapa,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tre sa mai uncerc nu mi a iesit aluatul Ingrediente aluat : -1 kg faina 000 -40 g drojdie proaspata sau 14 gr drojdie uscata -250-300 gr zahar -350-400 ml lapte cald -150 g unt topit -50 ml ulei -10 galbenusuri -coaja de la 1 lamaie -coaja de la 1 portocala -vanilie sau 1 pastaie de vanilie -1/2 lgt rasa de sare -dupa gust stafide, rahat, cacao, nuca, fructe confiate -1 ou pentru uns -1 lg untura de porc facultativ Ingrediente compozitie : -400 nuca -75 cacao -150 zahar tos -30 ml rom (o...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se pun la fiert intr-o oala apa, morcovul intreg si o ceapa taiata marunt. Cind au inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si se presara multa verdeata, marar, patrunjel, leustean, toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de acru si sare. - 2-3 litri apa, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi, marar, patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu amidonul si cu praful de copt. Albusurile se bat bine cu telul sau cu mixerul, se adauga apa (pentru a creste cantitatea de albus) si virful de sare. Se adauga galbenusurile si faina. Se tapeteaza tava de tort cu ulei si hirtie de pergament, se toarna compozitia si se da la cuptot, in prealabil incins, la foc mic. - 3 oua, 2 linguri cu amidon, 1 lingura cu virf de faina, 1 vf. de sare, 1 lingura de apa, 1 lingurita de praf de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 750 g faina (am amestecat si faina integrala) 150 ml iaurt simplu 150 ml lapte 150 ml apa 1 pliculet de drojdie 2 oua 1 lingurita cu varf sare 75 ml ulei 1 lingurita zahar Aceasta reteta am invatat-o de la maestra aluaturilor, draga noastra Mihaela , unde gasiti si pasii ce trebuie urmati pentru pregatirea acestor painici. Rezultatul este delicios, pufos si fraged. Va incurajez sa-l incercati!
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu 10 creme, vrei ceva simplu si usor. Asa am ajuns ... & co. s-a facut foarte repede si simplu, a fost aromata si musafirilor le ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 3 oua amestec mexican branza telemea piper O masa deosebita pentru micul dejun, foarte simplu de facut. Legumele din amestecul mexican se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc incep pana se dezgheata si sunt gatite. Intre timp bateti ouale si turnati-le peste legumele din tigaie, amestecand in continuu. Presarati in omleta telemea proaspata maruntta, tineti pe foc pana se topeste putin si serviti fierbinte.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ca si garnitura un pireu pufos. :) * pentru aceasta reteta m-am inspirat ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... se umple borcanul. Cam atat... simplu, nu? Sigilati borcanele... pe locuri ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mamaliguta , macaroane sau pur si simplu, asa cum am servit-o noi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de sos pentru paste (sos simplu, de rosii cu busuioc) - 250ml ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... maioneza vegetala, va sugerez un simplu ulei de masline sau un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... gr pesmet aromatizat (adica pesmet simplu, amestecat cu mirodenii: sare, piper ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... unt, 380 g orez (Arborio sau simplu, cu bobul lung), 125 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
In timp ce incalziti cuptorul, spalati si scurgeti spanacul, tocati-l marunt si presarati putina sare. Il lasati putin apoi il scurgeti de apa. Amestecati ouale, brânza rasa si smântâna si le puneti peste spanac. Ungeti o tava cu putin ulei (sau unt), luati foile de foietaj si le puneti pe o suprafata uscata. Puneti o foaie de foietaj în tava si taiati marginile ce dau pe dinafara. O ungeti cu ulei folosind mâinile sau o pensula curata. În timp ce turnati umplutura, ar fi bine sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro