Cauta in 20.697 retete
Se curata cartofii si se taie felii, se spala si se zvânta cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza fileurile de peste cu sare si piper, se tamponeaza usor cu faina, pentru a permite aluatului sa se lipeasca de peste. Se cerne faina într-un vas, se adauga un vârf de cutit de sare si se toarna berea treptat, amestecând bine cu telul, pâna se obtine un aluat potrivit de gros; daca este prea gros, mai adaugati putina bere. Se trec fielurile de peste prin aluat (trebuie acoperite bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... condimente pentru peste Kotanyi Nouvelle cuisine Se lasa la rece 30 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fish fingers (tradus prin degetele de peste) este numele acestui fel de ... apreciat de copii. Secretul unui fish fingers reusit este un interior moale si un invelis crocant. Cei ... la gratar. [/readalso] Reteta: Fish fingers Fish fingers- bucatele de peste prajit Ingrediente: 1 kilogram file de peste (fara ... Presati usor pesmetul pe peste...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
2 fileuri pe peste 150ml apa minerala 4-5 linguri de faina sare, piper, boia dulce, optional verdeata marar, patrunjel 5 linguri de pesmet ulei pt prajit Intr-un castron se face un amestec din: apa, faina, sare , piper, boia, verdeata . Fileul se taie pe latime in fasii de un cm. si se dau prin compozitia cu faina, apoi prin pesmet . Se pun bucatie de peste la prajit in ulei incins, dupa 2 minute se intoarce si se prajeste si pe partea cealalta. Se scoate pe o farfurie cu prosop de hartie pt...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... multa cu atat mai bine Se fac pe 9 martie, sursa: Jamila cuisine/16 buc Maia: 2 cubulete drojdie /50 gr 2 linguri potrivite de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Numele acestui preparat simplu, foarte iubit de copii pentru gustul dar mai ales pentru dimensiunile lui, vine din franceza  goujon  si a ajuns sa desemneze bucatelele (fasiile) de pui sau peste. Gujonul de peste se prepara aproape exclusiv din fasii de peste alb, codul fiind cel mai la indemana. Ieftin si rapid de preparat, gujonul de peste poate fi servit ca gustare/antreu, dar si ca fel de sine statator, insotit de un sos de unt cu capere , sos de lamaie cu ardei iute sau aioli (chiar si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... daca nu se lipeste. Mi s-a parut prea putin dulce. Sursa Jamila Cuisine ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de lamaie pe paine, chimen macinat sau razelhanout 1) Reteta clasica, Jamila Cuisine 1 cana naut uscat, 250 gr 1 lgt bicarbonat de sodiu 3 lg ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... apa si dam la 200? pt 30-40 min. Sursa Jamila Cuisine ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... deoarece, in toata simplitatea lor, fish&chips nu sunt niste cartofi ... de neinspirate. Mancare simpla, cotidiana, fish and chips au iesit din ... , dar adevaratul fel de mancare fish and chips , asa cum se ... de: Peste pane. [/readalso] Reteta: Fish and Chips Ingrediente: 5 fileuri de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ideea a pornit de la niste file de peste Tilapia, despre care n-am auzit pana acum, dar am vrut sa-l incerc. Mi-a placut ca atunci cand l-am scos din punga era file intreg (si nu sectionat cum gasesti la majoritatea fileurilor) si mi-a fost mila sa-l sectionez, asa ca l-am folosit intreg. Si cum peste marinat nu mai facusem de-un secol, m-am gandit ca flamanzii casei vor aprecia macar efortul :)) Ingrediente: - file de peste (chiar nu conteaza de care) - ceapa (am pus si verde si galbena) -...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Pestele facut in felul acesta, englezesc traditional, ma incanta ! Este moale, usor si aromat. Incercati ! Se face un aluat asemanator celui de clatite dar ceva mai gros din 1 ou, faina, bere, sare si piper, condimente pentru peste. Se trec fileuri de cod taiate bucati mai mici, de marimea degetului, prin faina, apoi prin acest aluat, si se prajesc in ulei incins, fara a se inghesui insa in tigaie. Se servesc cu cartofi wedges (taiati mai mare deci) sau pai, cu sare. Eventual un sos alb, la...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... distribuie deasupra somonul marinat Ocean Fish taiat fasii subtiri. Stropeste cu ... - si icre germane roz de la Ocean Fish. Serveste-le imediat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Cureti ceapa, o toci marunt si o calesti pana se inmoaie intr-o cratita cu untul topit. Adaugi castravetii taiati bucati, cartoful cubulete, supa de legume, asezonezi cu sare si piper dupa gust si fierbi pana cand se inmoaie legumele. 2. Scurgi zeama daca este prea multa, adaugi mararul, pui totul in blender sau pasezi cu mixerul vertical pana devine o crema. Torni amestecul din nou in cratita, pui doua linguri de smantana, subtiezi cu zeama pana la consistenta dorita si mai dai un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se fierbe orezul in 600ml de apa cu doua linguri de ulei timp de 20 de minute. Sau folositi ca si mine, o punga de orez prefiert de 125g, pe care-l lasati in apa fierbinte timp de 8-12 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa se sa raceasca, apoi se amesteca cu ouale batute, cascavalul ras, usturoiul pisat, mararul tocat-eu am avut doar uscat, am pus o lingura- sare si piper, dupa gust. 2. Se amesteca bine compozitia de orez, apoi se formeaza clatite de 10-15 cm diametru, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.In apa clocotita se fierb buchetelele de brocoli pentru 5 minute, dupa care se lasa la scurs intr-o strecuratoare. 2.Intr-un vas se pun ouale si se bat ca pentru omleta. Se potriveste gustul de sare si piper din rasnitele Kotanyi, dupa care se adauga, pe rand, faina cernuta cu praful de copt, uleiul de masline, cascavalul ras si la final, iaurtul. Se amesteca dupa fiecare ingredient. 3. Se da la rece pentru 30 de minute. 4. Se toarna compozitia rece intr-o tava de chec, unsa si presarata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ton afumat de la Ocean Fish piper proaspat macinat baghete Ouale ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de mare de la Ocean Fish . O reteta rapida, usoara, perfecta pentru ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com