Cauta in 16.330 retete
... mare intre timp punem ciocolata alba si alunea macinate . lasam la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frisca lichida 500 gr.ciocolata alba esenta de vanile Sirop de ... fel. Presarm fulgi de ciocolata alba si decoram cu floricele sau ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... Gustoasa si hranitoare, varza alba este o inepuizabila sursa de vitamine. Iti ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Ingrediente: 600 gr fasole uscata 3-4 cepe 2-3 morcovi 1 telina mica 2-3 ardei ( eu am pus bulion de ardei productie propie) 6-7 linguri ulei de masline putine frunze de telina o legatura patrunjel 300 gr pasta de tomate sare dupa gust Ingredientes: 600 gr alubias blancas 3-4 cebollas 2-3 zanahoria 1 raiz de apio ( si es grande la mitad o un cuarto) 2-3 pimientos ( yo he utilizado una pasta de pimientos hecha de mi) 6-7 cucharas de aceite de oliva unas hojas de apio un manoji de perejil 300...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
https://pofta-buna.com/salata-de-varza-rosie-si-alba-pentru-iarna/
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Natalia creste pe zi ce trece, un copil cuminte si foarte, foarte vesel. Iar timpul meu este parca tot mai scurt pentru ca nu vreau sa ratez nici o clipa alaturi de ea, nici o sansa sa o fac sa rada si sa ma bucur si eu de zambetul ei. De aceea am inceput sa inventez "scurtaturi" in bucatarie. Pentru ca nu pot si nici nu e momentul sa nu gatesc acasa. O idee draguta mi s-a parut sa imi pregatesc premixuri pentru prajituri. Si am inceput cu un premix de aluat alb, simplu, de baza. Pentru o ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
...nu pot sa va spun decat ca acest tort este cel mai delicios tort de Craciun din toate timpurile!!! :P Aromat, usor, frumos ornat cu stelute si braduti din martipan, si "nins" cu fulgi de nuca de cocos...cu alte cuvinte: desavarsit!!! :) Ingrediente pentru cca. 12 felii: Blat: - 1 blat inalt de pandispan (diam. 26 cm) - 2 linguri gem de caise - 2 linguri gem de capsuni Crema si decor: - 10 g. gelatina - 250 g. branza de vaci - 250 g. mascarpone - 100 g. zahar - 200 g. piureu de piersici -...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Pont pentru un desert echilibrat: Presarati merisoare acrisoare In ciocolata ce in casa-ati preparat. Va garantez c-o sa va placa tare.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... cuptor, ca sa ramina glazura alba.Rondelele din aluat fraged se ... . Cind este nevoie de o glazura alba, putin mai consistenta, care sa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 113g unt (>80% grasime) la temperatura camerei 200g zahar fin 100ml smantana pentru frisca 100g ciocolata alba Preparare: Se mixeaza untul impreuna cu zaharul fin, pana se dizolva si se obtine o crema alba si spumoasa. Se infierbanta smantana pentru frisca si se ia de pe foc inainte de a intra in fierbere. Se rastoarna peste ciocolata alba (picaturi ori razuita) si se
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
La ceas de sarbatoare, sa cantam: "Hei hei hei! La multi ani, Andreea! La multi ani, Andrei!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se moaie feliile de piine in laptele indulcit. Se freaca untul, se amesteca cu galbenusurile, se bat spuma, se amesteca bine cu piinea muiata, se adauga brinza, coaja de lamiie, la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu unt, se da la cuptor incins 30-40 minute pina cind prinde o coaja aurie. - 8 felii de piine, 2 cesti lapte, 2 oua, 1/2 kg brinza telemea amestecata cu brinza de vaca, 2-3 linguri unt, coaja de lamiie, 1 lingura zahar. Livrare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se inmoaie foile de gelatina intr-un bol cu apa rece. Se pune pe foc, intr-o craticioara, zaharul si o lingura cu apa si cand s-a dizolvat zaharul, se incorporeaza in sirop gelatina stoarsa. Se amesteca siropul cu iaurtul si cu esenta de migdale, se toarna in patru forme si se lasa 30 de minute la frigider ca sa se inchege. Se spala fructele si - daca este cazul - se taie felii. Se inmoaie formele (doar fundul) cateva secunde in apa fierbinte, se rastoarna sarlotele pe farfurioare, se aseaza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se pune la foc in 3 l de apa rece. Dupa 1 1/2 ora, se adauga varza taiata in felii subtiri, ceapa taiata marunt si o crenguta de cimbru. Cind sint bine fierte si carnea si varza, ciorba se sareaza si se acreste, dupa gust, cu sucul stors din rosii. Faina se pune intr-o tigaita, fara grasime, amestecind mereu la foc mic, pina cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Apoi, tigaita se trage de pe foc, se pun 2 linguri cu untdelemn si, facultativ, o lingurita cu virf de ceapa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si romul, apoi spuma se bate in continuare pina se intareste. Amidonul se dilueaza cu jumatatea din cantitate de lapte. Restul de lapte se pune la fiert si cind da primul clocot se adauga laptele si amidonul, amestecind continu sa nu seformeze cocoloase. Dupa 2-3 clocote compozitia fierbinte se desarta peste albus si se amesteca cu telul pina se omogenizeaza adaugind si zaharul vanilat. - 500 ml lapte, 150 g zahar, 3 albusuri, 50 g amidon, 20 ml rom,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru 24 de cupcakes, avem nevoie de: 200g unt 200g zahar 4 oua 300g faina 1lingurita praf de copt un praf de sare 200 ml smantana pentru frisca bombonele/bastonase din zahar divers si viu colorate arome: vanilie, lamaie, portocala - dupa plac Nota: toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei Preparare: Se mixeaza untul (moale) cu zaharul pana se dizolva si obtinem o crema
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Se pune pe foc zaharul cu apa si margarina, se amesteca tot timpul, pana se topeste zaharul. Se da putin la o parte, apoi se pune laptele praf si zeama de lamaie, si se amesteca pe foc mic pana se inglobeaza totul. Se pune intr-o tava un celofan uns cu unt sau margarina, se toarna compozitia calda si se da la rece. Odata racita, se taie in diferite forme. - 50 ml apa, 500 g zahar, 1 pachet margarina sau unt, 500 g lapte praf, zeama de la o lamaie mai mica sau jumatate de la una mai mare,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege o varza indesata si cu foile subtiri. Se desface fiecare foaie, se spala, se scoate partea groasa. Se suprapun mai multe foi, se ruleaza si se taie ca taiteii. Se pune sare, se lasa 1/2-1 ora sa se moaie. Se stoarce si se asaza in salatiera cu zeama care s-a stors. Se amesteca cu ulei, otet si se serveste. - 1 varza mai mica, 3 linguri ulei, otet, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Varza cruda se taie fidea, apoi se pune in salatiera, se sareaza si se pipereaza. Peste ea se toarna uleiul si otetul; se presara chimenul. In loc de ulei, otet si chimen, se poate amesteca cu 1/2 pahar de maioneza subtire sau cu un sos facut din 1/2 pahar smintina, amestecata cu 1 lingurita mustar si verdeata tocata. Se decoreaza cu felioare de rosii si masline. - 1 varza mica, 2 linguri ulei, 1 lingura otet, 1 lingurita chimen, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa tocata se caleste in ulei incins, se adauga ardeiul taiat fasii subtiri, se amesteca putin pe foc, apoi se adauga varza taiata fideluta si se calesc impreuna. Cand s-a inmuiat varza, se adauga rosiile curatate de pielite si de seminte si taiate felii, se mai lasa putin pe foc, se completeaza cu apa atat cat sa acopere bine varza, se adauga Vegeta dupa gust, borsul fiert separat si lamaia taiata felii mai mare. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La sfarsit, se adauga verdeata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro