intestine miel tigaie
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
bait pentru miel, miel la ceaun, tocana miel ardeleneasca, drob de miel, spata de miel, friptura de miel, ficat vita tigaie, ciorba de miel, miel, jamie oliver pulpa miel ierburi aromate
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul. Am spalat si curatat legumele. Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse. Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr maruntaie de la un miel: plamin, ficat, inima si bucatele de carne de miel grase de la burta, 2-3 oua, o lingura smantana ... , prapurul intreg de la un miel, un paharel de coniac Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaie de la un miel, 50 g unt, 2 cepe, 1 1/2 l zeama de carne ... de preparare: Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa miel, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Partea cea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si piper, 4 cotlete mari de miel Mod de preparare: Se amesteca ... ingredientele cu exceptia cotletelor, intr-o tigaie pentru prepararea sosului. Se fierbe ... mica. Se stropesc din cind in cind cu sosul din tigaie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-500 g carne de miel, 50-80 ml untdelemn, cca. 80 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se curata pulpa de pielite si, cu un cutit, se fac niste buzunare in care se introduc feliile de bacon. Se condimenteaza si se pune intr-o tava in care se adauga 50 ml ulei si un pahar cu apa, piper si foaie de dafin. Se pune la cuptor si, pe durata coacerii, se stropeste carnea cu sosul din tava. Cand e aproape gata, peste carne se pun usturoiul pisat si vinul si se lasa pana prinde o crusta. Mod de servire Pulpa de miel impanata se serveste cu salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cotletele de grasime, se spala si se taie fasii. Se pun bucatile de carne intr-o cratita cu ulei si se rumenesc pe toate partile, mestecand sa nu se prinda. Cand sunt frumos rumenite se scot din cratita si se pastreaza calde. Se curata usturoiul si se toaca marunt, iar lamaia se stoarce de zeama. Se pun intr-o cratita 3 pahare de supa de legume si cand incepe sa clocoteasca se adauga zeama de lamaie, usturoiul si rozmarinul tocat marunt. Dupa un clocot se adauga bucatile de carne...
Reţetă de pe retete.eva.ro
750 g carne de miel, 1 1/2 kg spanac, 1 ceapa mare, 1/2 lingurita faina, 4 linguri ulei, 1 lingura bulion, sare, zeama de lamiie Mod de preparare: Carnea bine spalata si taiata bucati se rumeneste in ulei, se adauga ceapa tocata marunt, faina, spanacul (foarte bine ales, spalat, oparit si bine scurs), o lingura de bulion, 2-3 linguri de apa si sare. Se acopera cratita si se da la cuptor ca sa scada bine. Mod de servire Se serveste cu zeama de lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cap si maruntaie de miel, morcov si patrunjel (circa 250 g), o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de miel, 150 gr. ciuperci, 50 gr. unt, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de miel, 1 kg. spanac, 2 linguri pasta de rosii, zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de miel, 2 litri apa, 3/4 l bors, 2 morcovi, 1 patrunjel, o legatura ceapa ... preparare: Se pune carnea de miel la fiert, iar dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g cotlete de miel, 100 g parmezan sau svaiter, 100 g unt, 1 ou, sos de rosii Mod de preparare: Se taie cotletele, se inmoaie in unt fierbinte pe ambele parti, apoi se tavalesc in branza rasa. Se bate bine un ou, se dau cotletele prin ou si din nou prin branza si se aseaza pe un gratar incins. Se ung cu unt topit in timp ce se frig. Se prepara un sos de rosii mai gros, se pune in el putina sare si piper si se serveste la friptura.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pate Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta reteta de ciorba de miel ... Se pune carnea la fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ficatul si rincihii de miel Mod de preparare: Atit ficatul cat si rinichiul se taie in felii groase de 1 cm, se dau prin faina si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn. Nu trebuie tinuti mult pe foc caci rinichii se intaresc iar ficatii nu au nevoie decit de citeva minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com