Cauta in 18.496 retete
se curata pestele . se aseaza in tava , si peste se presara condimente , se tai rondele legumele si se fierbe in suc de rosii. timp de 25 min . dupa care se scoate si se servete clad garnitat cu salata de legume, pilaf de orez sau piure dupa preferinta.Pofta buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... compozitie cu ulei, ca la icre, se adauga ceapa taiata marunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pastrare a pastailor de fasole: congelarea conservarea in borcan Pregatirea: Indiferent ... se taie in 2-3 bucati (3-4 centimetri) Congelarea Congelarea este o metoda rapida si ... de pastrare a pastailor. Puteti sa congelati pastile in bucataria dumneavoastra urmand ... pungile si introduceti-le la congelator (-18 grade). In acest fel ... in borcan Mai complicata decat...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O reteta sanatoasa din nou De data asta cu file de macrou Cu acizi grasi Omega3 Plus broccoli si morcovei. INGREDIENTE 1 conserva file de macrou (am folosit de la Eva) 4 morcovi 2 linguri unt 1 buchetel de broccoli 200 gr smantana grasa 3 catei de usturoi Sare PLAN DE LUCRU file de macrou [&] Post-ul FILE DE MACROU CU PIURE DE MORCOVI SI BROCCOLI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... si le-am pus la congelat. Cand voi dori sa pregatesc ... , voi scoate o punga de la congelator, o voi pune intr-un borcanel ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... smantana - 1 portie maioneza din lapte - icre negre pentru ornat Se prepara ... lapte (sau cea clasica) si icre negre. Rapid, asa-i?! :P ...si gustos ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
En rumania, la receta en original,en vez de semola de trigo se prepara con huevas de pescado,es un plato que se hace en ocaciones especiales.Y nosotros los vegetarianos la hemos adaptado para nosotros, de all viene el nombre de huevas de pescado falsos.Es un plato de aperitivo y casi no falta nunca en las, bodas navidades etc... Ingrediente: 1 ceasca gris 2 cesti apa 300 gr maioneza de soia 1 ceapa sare dupa gust Ingredientes: 1 taza semola de trigo 2 tazas con agua 300 gr mayoneza de soja 1...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... In principiu se poate congela cam orice incepand de la oua ... . Am pus si vinete la congelat insa fiindca au un continut ... sa nu le pun la congelator. Radacinoasele : se pun cubulete sau ... cand le folosim punem direct congelate. Deci se poate pune si cruda la congelator dar si oparita. Zarzarea : se fierbe in apa ... de a le pune in prajituri. La smoothie se pun congelate direct...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Pentru inceput razuiti o lamaie, pregatiti sarea, piperul si cimbrul, dar si o jumatate de portocala. Apoi curatati morcovii si ceapa si le taiati sub forma de rondele. Compozitia pentru marinata se realizeaza din: apa, ulei, sare, cimbru, piper, zeama si coaja de lamaie, zeama de la portocala si cateva rondele de ceapa si morcov. Pestele se pune a marinat in frigider, pentru 30 minute. Dupa ce a stat la marinat, pestele se aseaza intr-o tava pe care au fost puse felii de ceapa si morcov. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana capata culoarea roz ca icrele. Mod de servire Se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: - cateva frunze de salata verde - 2 fire ceapa verde - o rosie medie - 2 oua de casa - o conserva de macrou in ulei, scursa bine de sos - o lingura plina de branza rasa (orice va place) - un castravete mic - dressing dintr-o lingura de ulei si una de zeama de lamaie, plus sare dupa gust Pofta buna!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Minunati, mult mai buni la congelator decat la borcan, isi pastreaza proprietatile Gogosarii curatati bine de toate semintele se taie bucati si se pun cu putina apa la blender. Punem in pungute atat cat ne trebuie la o man care si dam la congelator. Cand gatim o ciorbita sau tocanita scoatem punga si o punem direct in oala. Gogosarii sunt mai buni ca ardeiul, dau o culoare si o aroma deosebita la mancare.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... fin. Pentru a imita mai bine icrele adevarate, se pot adauga citeva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza de vaca data prin sita, oul fiert rascopt si dat prin sita, ceapa taiata marunt, boiaua de ardei si sarea se freaca cu ulei ca icrele. Se ung feliile de franzela cu aceste icre. - 1/4 kg branza de vaca, 1 ceapa mica, 1 ou intreg, sare, putina boia de ardei, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune apa la fiert intr-o cratita mica. Cand apa da in clocot, se toarna grisul in ploaie. Se fierbe amestecand, pana ce pasta devine potrivit de consistenta. Se da la o parte si dupa ce s-a racorit, se freaca punand pasta de peste, boiaua pentru culoare si ulei ca la orice salata. Se potriveste de sarat si de acru, se adauga ceapa tocata si se asaza pe o farfurie, punand cateva masline imprejur. - 1 1/4 ceasca cu apa, 4 linguri gris, 1 lingura pasta de peste, 1/2 lingurita boia, 100 ml...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... serveste alaturi de rulourile de macrou. Se servesc cu salata verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore. Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui. - 6 portii file de ton, 250...
Reţetă de pe www.eculinar.ro