Cauta in 21.294 retete
Pestele se curata, se spala si se taie in rondele groase de aproximativ 3 cm. Ceapa se curata si se taie julien, apoi se pune putin la calit in ulei. Se lasa doar 1-2 minute, apoi se da deoparte. Facem un sos din apa, bulion, otet, zeama de la lamaie, sare, piper, zahar si frunza de dafin si il adaugam peste ceapa calita. Int-un vas asezam rondelele de peste cu taietura in sus, apoi il acoperim cu sosul de marinata. Se acopera vasul si se lasa pe aragaz la foc mic pentru 30-45 min, apoi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se taie pe burta si se curata de intestine. Se taie capul si coada. Cu un cutitas ascutit taiem usor pe lânga coloana si încercam sa eliminam toate oasele, fara sa taiem pestele în doua. Poate si reusim sa-l dezosam, doar nu vrem sa se innece nimeni cu un os :) Spalam bine pestele si se usuca cu un prosop de bucatarie. Se stropeste cu zeama de la o lamâie. Se condimenteaza cu zahar si sare si se da la rece pentru min. 30 minute. Se scoate din frigider, se stropeste cu ulei pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
bagheta, unt, icre negre Mod de preparare: Se ung felioare de paine cu unt, iar pe deasupra se asterne un strat (mai gros sau mai subtire) de icre negre moi, adica proaspete. Mod de servire Pe marginea farfuriei se asaza felii de lamaie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. icre, 50 gr. miez de piine, 200 gr. ulei ... de lamiie Mod de preparare: Icrele se spala, se scurg de ... si apoi se amesteca cu icrele. Se bat cu mixerul, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele decongelat,spalat se condimenteaza si se prejeste in putin ulei. Frunzele de varza se oparesc si apoi se scrg si se toaca si se calesc in putin ulei,adaugam sare si piper dupa gust,la final usturoiul tocat fin. Ceapa tocata marunt se caleste in putin unt amestecat cu 1 lingura ulei.Adaugam un pahar de apa peste ceapa si o lasam sa fiarba pana scade toata apa si ceapa este foarte moale. Adaugam smantana si ouale,omogenizam sosul,potrivim de sare si piper. Intr-un vas termorezistent se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
100 g icre, 200 g ulei, 1 ceapa, 12 masline, 1 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper, dupa gust. Se adauga uleiul picatura cu picatura, ca la maioneza, pana se obtine o spuma. Se amesteca cu zeama de lamiie. Se asaza pe o farfurie, se garnisesc cu masline, iar ceapa tocata foarte marunt se serveste separat. La icrele sarate, nu se mai adauga sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
macrou afumat, cartofi, sfecla rosie, morcov, ceapa, maioneza Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
macrou, rosii, usturoi, ardei gras, verdeata Mod de preparare: Se curata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Macroul de spala si se curata. Capatanile se arunca. Se aseaza intr-o oala, impreuna cu legumele curatate si spalate (morcovii intregi, ceapa rondele si telina felii rotunde), patrunjelul, boabele de piper si foile de dafin. Se acopera totul cu apa si apoi se adauga 4 linguri de otet. Se pune oala pe foc si din momentul in care a inceput sa fiarba se mai lasa pe foc 7 minute. Dupa 7 minute, se da oala de pe foc si se mai lasa pestele in marinata un sfert de ora. Intre timp, pregatim pesto de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele il spalam, il curatam de intestine, taiem capul si coada, apoi il taiem in doua pe lungime, il ungem cu putin ulei de masline, il condimentam cu sare si piper si-l punem intr-un vas termorezistent pe care-l acoperim cu folie de aluminiu si-l dam la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Taiem ceapa verde feliute si o punem la calit in o lingura de ulei de masline, o lasam sa se inmoaie si adaugam usturoiul, ardeiul iute, ghimbirul, toate tocate marunt. Le mai lasam 1-2 minute pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie Mod de preparare: Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Mod de servire Se pune pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lamiie, ceapa Mod de preparare: Icrele se pun intr-un castron ... . Cine doreste poate adauga la icre si putin miez de franzela ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
icre negre, salata de vinete, bagheta Mod de preparare: Se face o salata de vinete obisnuita, se amesteca cu o cantitate de icre negre moi, in functie de gust. Se ung felioarele de paine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se indeparteaza pielitele de la icre si se mixeaza cu iaurtul ... ung cu un strat de icre si se servesc calde, stropite ... , 3 iaurturi, 100 ml lapte, 150 g icre, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu ... verde sau aspic tocat. - 250 g icre negre, 200 g ulei, 1 felie franzela ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Icrele proaspete, fara sa se spele, se sareaza putin, se lasa ... si apoi se pregatesc. La congelator, se pot pastra in acest fel in punga timp indelungat. Icrele proaspete se pun intr-un ... lamiie cu marginea crestata. - 50 g icre, 1/4 kg untdelemn, 1-2 linguri de lamiie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute ... zarzavat pentru supa, 1 ceapa rosie, icre, 1 lingura de ulei, 1 lingura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 gr.icre negre, 200 gr.ulei, 1 felie franzela, 1 lamiie Mod de preparare: Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se freaca pana devin ca o pasta. Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie. Se bat foarte bine si cind sunt gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara. Mod de servire Se orneaza cu felii de lamiie,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamaie si piperul, se adauga sare, ulei cate putin, iar la sfarsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se garniseste cu masline negre. - 200 g icre, 1 ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamaie, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Icrele se spala, se scurg de apa si se curata de ... si apoi se amesteca cu icrele. Se bat cu mixerul, se ... taiata marunt dupa gust. - 200 g icre de crap, 50 g miez de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro