Cauta in 18.496 retete
Pestele se taie pe burta si se curata de intestine. Se taie capul si coada. Cu un cutitas ascutit taiem usor pe lânga coloana si încercam sa eliminam toate oasele, fara sa taiem pestele în doua. Poate si reusim sa-l dezosam, doar nu vrem sa se innece nimeni cu un os :) Spalam bine pestele si se usuca cu un prosop de bucatarie. Se stropeste cu zeama de la o lamâie. Se condimenteaza cu zahar si sare si se da la rece pentru min. 30 minute. Se scoate din frigider, se stropeste cu ulei pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele decongelat,spalat se condimenteaza si se prejeste in putin ulei. Frunzele de varza se oparesc si apoi se scrg si se toaca si se calesc in putin ulei,adaugam sare si piper dupa gust,la final usturoiul tocat fin. Ceapa tocata marunt se caleste in putin unt amestecat cu 1 lingura ulei.Adaugam un pahar de apa peste ceapa si o lasam sa fiarba pana scade toata apa si ceapa este foarte moale. Adaugam smantana si ouale,omogenizam sosul,potrivim de sare si piper. Intr-un vas termorezistent se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
macrou, rosii, usturoi, ardei gras, verdeata Mod de preparare: Se curata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Macroul de spala si se curata. Capatanile se arunca. Se aseaza intr-o oala, impreuna cu legumele curatate si spalate (morcovii intregi, ceapa rondele si telina felii rotunde), patrunjelul, boabele de piper si foile de dafin. Se acopera totul cu apa si apoi se adauga 4 linguri de otet. Se pune oala pe foc si din momentul in care a inceput sa fiarba se mai lasa pe foc 7 minute. Dupa 7 minute, se da oala de pe foc si se mai lasa pestele in marinata un sfert de ora. Intre timp, pregatim pesto de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele il spalam, il curatam de intestine, taiem capul si coada, apoi il taiem in doua pe lungime, il ungem cu putin ulei de masline, il condimentam cu sare si piper si-l punem intr-un vas termorezistent pe care-l acoperim cu folie de aluminiu si-l dam la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Taiem ceapa verde feliute si o punem la calit in o lingura de ulei de masline, o lasam sa se inmoaie si adaugam usturoiul, ardeiul iute, ghimbirul, toate tocate marunt. Le mai lasam 1-2 minute pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
icre negre, salata de vinete, bagheta Mod de preparare: Se face o salata de vinete obisnuita, se amesteca cu o cantitate de icre negre moi, in functie de gust. Se ung felioarele de paine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se indeparteaza pielitele de la icre si se mixeaza cu iaurtul ... ung cu un strat de icre si se servesc calde, stropite ... , 3 iaurturi, 100 ml lapte, 150 g icre, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu ... verde sau aspic tocat. - 250 g icre negre, 200 g ulei, 1 felie franzela ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Icrele proaspete, fara sa se spele, se sareaza putin, se lasa ... si apoi se pregatesc. La congelator, se pot pastra in acest fel in punga timp indelungat. Icrele proaspete se pun intr-un ... lamiie cu marginea crestata. - 50 g icre, 1/4 kg untdelemn, 1-2 linguri de lamiie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute ... zarzavat pentru supa, 1 ceapa rosie, icre, 1 lingura de ulei, 1 lingura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamaie si piperul, se adauga sare, ulei cate putin, iar la sfarsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se garniseste cu masline negre. - 200 g icre, 1 ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamaie, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Icrele se spala, se scurg de apa si se curata de ... si apoi se amesteca cu icrele. Se bat cu mixerul, se ... taiata marunt dupa gust. - 200 g icre de crap, 50 g miez de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gusta de sare. Fileurile de macrou se zvanta cu un stergar ... ulei de masline, 4 fileuri de macrou (cu pielita), 1 lamaie. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele congelat, se curata, se spala si se taie bucati mici ... la macerat cam o saptamina. - 3 kg macrou, 1 kg ceapa, otet, apa, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se poate folosi cimbru. - 2 buc. macrou afumat, 1 pachet de foetaj, 1 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... picant. Se adauga orezul si icrele, se mai calesc putin si ... introduce umplutura de ceapa cu icre. Dupa ce s-a introdus umplutura se ... , 2 linguri orez fiert, un pachetel icre din comert (optional), sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... atat cald, cat si rece. - Macrou, rosii, usturoi, ardei gras, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileurile de macrou se spala si se scurg de apa. Se ... garnitura de orez. - 4 fileuri de macrou, 1 ceapa mare, 3 cartofi, 2 rosii mari ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro