Cauta in 20.697 retete
carnea de pui am curatat-o si le-am fiert impreuna cu morcovii .apoi am asezat carnea si cartofii si morcovii cu carnatii intr-un vas pentru cuptor, le-am condimentat cu condimente piper, putin curry, le-am stropit cu putin ulei de masline, le-am acoperit si le-am dat cca 35 minute la cuptor la 200 grade , acoperite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ingrediente, traditionale, pentru Sarbatorile de Iarna? De exemplu, niste ,,frantuzisme" cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... boabe, 2 ardei grasi sau gogosari, 1 vinata, 2 cartofi, 1 dovlecel, 3-4 rosii mari, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 radacina patrunjel, 1 morcov, 2 ardei grasi, 1 vinata, 1 dovlecel, 1 mina bame, 1 mina fasole ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... boabe, 2 ardei grasi sau gogosari, 1 vinata, 2 cartofi, 1 dovlecel, 3-4 rosii mari, patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 morcov, 1 pastirnac, 1 patrunjel. 3 cepe, 4 cartofi, o mina de fasole verde, 4-5 rosii, 2 ardei, 1 dovlecel, 1 vinata, 1/4 varza, 2 linguri unt sau margarina, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Curatati usturoiul si pisati-l. Spalati carnea, uscati-o pe un servet de bucatarie, sarati-o si piperati-o. Presarati usturoiul si verdeata peste carne, apoi frecati-o bine cu acestea, astfel incat sa se patrunda bine. Incingeti cuptorul la 220
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... al boabelor de mazare si iarna, conservati-le din timp dulceata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si nici nu ne inchipuim o iarna fara a le avea pe masa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Merita sa "pui" conserve pentru iarna, pentru ca cele facute in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inceput din timp proviziile pentru iarna. Asadar, am si inceput sa pun deoparte capsuni pentru iarna. Dupa primul tur de dulceata "traditionala ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
In popor se zice o vorba , ca "limba soacrei este lunga si iute ". Sub aceasta denumire a aparut de foarte multi ani in urma o mancare iute si gustoasa , care se serveste cu tochitura din carne de porc, slanina sarata sau afumata pe timp de iarna. Voi descrie o reteta de vanata prajita si marinata in adjica de ardei dulci, iuti si usturoi , care se poate conserva pentru timpurile racoroase.Ea ajuta foarte mult la digestie si la topirea grasimei in timpul mancarii. Citeste...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... sa ne pregatim camara pentru iarna. Conserve peste conserve, muraturi si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca sa putem iesi din iarna fara probleme. Sa incepem cu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... pahar aburind, cu aroma de iarna...si-un strop de alcool ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... asteapta sa fie preparata pentru iarna. Mai este timp pentru pus ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
... In plina iarna am gasit gutui... Desigur de import. M-am gandit ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... , semn ca inca, la noi, iarna nu a trecut. Asa ca m-am ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com