Cauta in 21.294 retete
carnea de pui am curatat-o si le-am fiert impreuna cu morcovii .apoi am asezat carnea si cartofii si morcovii cu carnatii intr-un vas pentru cuptor, le-am condimentat cu condimente piper, putin curry, le-am stropit cu putin ulei de masline, le-am acoperit si le-am dat cca 35 minute la cuptor la 200 grade , acoperite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ingrediente, traditionale, pentru Sarbatorile de Iarna? De exemplu, niste ,,frantuzisme" cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste legumele taiate. Dovlecelul si vinata se spala, se taie in ... , 500 g broccoli, 2 morcovi, 3 cartofi, 1 dovlecel, 1 vinata, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosu, 5 fire de ceapa verde (iarna se inlocuiesc cu 1 ceapa uscata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fragezire. In cazul in care vinatuI este tinar, se pune la ... taie in sferturi. Se sareaza vinatul, se pune intr-un vas ... pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda, capata un ... , pe foc iute. Carnea de vinat se asaza intr-un vas ... functie de virsta si felul vinatului. In timpul fezandarii carnea se ... . - Pentru 10 kg carne de vinat (iepure) 1 l vin rosu,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 buc. vinata, 1 buc. dovlecel, 2 buc. cepe, 1 buc. conopida, putina fasole verde, putina mazare, 2 capatini usturoi, varza mica, 3 buc. rosii, 2 buc. ardei, 1 buc. morcov, 1 pahar untdelemn Mod de preparare: Toate legumele bine spalate si taiate in bucati potrivite se pun intr-o cratita cu un pahar de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit. Mod de servire Se poate servi atit rece cat si cald.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 rosii mari, 1-2 catei de usturoi, ulei, 1 vinata, patrunjel, sare Mod de preparare: Se scobesc rosiile si se presara inauntru cu sare. Se taie vinetele cubulete si se prajesc in ulei impreuna cu miezul rosiilor trecute prin sita si cu usturoiul pisat. Se umplu rosiile, se stropesc cu ulei, se presara cu patrunjel tocat si se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mici si se fierbe. Morcovii, vinata, ardeii capia si telina se ... sau smintina. - 500 g broccoli, 2 morcovi, o vinata, 4 ardei capia, 1 conopida, 1 telina mica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... boabe, 2 ardei grasi sau gogosari, 1 vinata, 2 cartofi, 1 dovlecel, 3-4 rosii mari, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 radacina patrunjel, 1 morcov, 2 ardei grasi, 1 vinata, 1 dovlecel, 1 mina bame, 1 mina fasole ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... boabe, 2 ardei grasi sau gogosari, 1 vinata, 2 cartofi, 1 dovlecel, 3-4 rosii mari, patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 morcov, 1 pastirnac, 1 patrunjel. 3 cepe, 4 cartofi, o mina de fasole verde, 4-5 rosii, 2 ardei, 1 dovlecel, 1 vinata, 1/4 varza, 2 linguri unt sau margarina, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Curatati usturoiul si pisati-l. Spalati carnea, uscati-o pe un servet de bucatarie, sarati-o si piperati-o. Presarati usturoiul si verdeata peste carne, apoi frecati-o bine cu acestea, astfel incat sa se patrunda bine. Incingeti cuptorul la 220
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... al boabelor de mazare si iarna, conservati-le din timp dulceata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si nici nu ne inchipuim o iarna fara a le avea pe masa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Merita sa "pui" conserve pentru iarna, pentru ca cele facute in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inceput din timp proviziile pentru iarna. Asadar, am si inceput sa pun deoparte capsuni pentru iarna. Dupa primul tur de dulceata "traditionala ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
In popor se zice o vorba , ca "limba soacrei este lunga si iute ". Sub aceasta denumire a aparut de foarte multi ani in urma o mancare iute si gustoasa , care se serveste cu tochitura din carne de porc, slanina sarata sau afumata pe timp de iarna. Voi descrie o reteta de vanata prajita si marinata in adjica de ardei dulci, iuti si usturoi , care se poate conserva pentru timpurile racoroase.Ea ajuta foarte mult la digestie si la topirea grasimei in timpul mancarii. Citeste...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... sa ne pregatim camara pentru iarna. Conserve peste conserve, muraturi si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro