Cauta in 16.319 retete
carnea de pui am curatat-o si le-am fiert impreuna cu morcovii .apoi am asezat carnea si cartofii si morcovii cu carnatii intr-un vas pentru cuptor, le-am condimentat cu condimente piper, putin curry, le-am stropit cu putin ulei de masline, le-am acoperit si le-am dat cca 35 minute la cuptor la 200 grade , acoperite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rad morcovul, ridichea si ceapa. Cartofii fierti sau copti se taie bucatele mici, se amesteca cu usturoiul pisat, nucile macinate, zaharul si sarea, apoi se toarna untdelemnul amestecat cu zeama de lamiie. Se amesteca totul bine, se aranjeaza pe farfurie si se garniseste cu foi frumoase de salata verde. - 1 morcov, 1 ridiche neagra, 2 cartofi fierti sau copti cu coaja, 1 lingura nuci, 1 ceapa mica de apa, 1 catel de usturoi, putin zahar, untdelemn, sare, zeama de lamiie, 1 salata verde. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caleste ceapa tocata in untdelemn, se adauga pe rand morcovii, ardeii, fasolea si vinetele. Se amesteca toate si se fierb cam 3/4 ore, apoi se adauga 3,5 kg rosii curatate de coaja si taiate. Se fierbe totul 1-2 ore. Ghiveciul se pune fierbinte in borcane, care se fierb 1 ora in aburi. - 1,5 kg ceapa, 3/4 l ulei, 2 kg morcovi curatati si taiati rondele, 2 kg ardei taiati marunt, 2 kg fasole verde rupta bucatele, 5 kg vinete curatate de coaja si taiate cubulete, 3,5 kg rosii curatate de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane. - 1 1/2 kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata vinetele, gogosarii, ceapa, usturoiul, dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3 cm, iar gogosarii, usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat). Rosiile se dau prin masina de separat seminte, iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul. Dupa ce avem toate ingredientele pregatite, se vor pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin, dupa care se aseaza in straturi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cind clocoteste se pune si garnitura care consta in:...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara un rantas din 1 1/2 lingura untura si faina. Cand s-a rumenit putin, se adauga o ceapa taiata marunt, care se lasa putin sa se prajeasca, zaharul, lasat sa se rumeneasca, supa, piperul, sarea si foaia de dafin. Separat, se prajesc intr-o lingura de untura un morcov, o ceapa si un pastranac, toate taiate felii subtiri. Cand s-au prajit, se toarna sosul dat prin sita si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute. - 2 linguri faina, 2 linguri untura, 2 ceape taiate marunt, 1 lingura zahar , o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ce vreti voi) - praz (pai e iarna, nu?) - masline (200 gr cred ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... fragezire. In cazul in care vinatuI este tinar, se pune la ... taie in sferturi. Se sareaza vinatul, se pune intr-un vas ... pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda, capata un ... . - Pentru 10 kg carne de vinat: 800 g ceapa, 600 g telina, 3 g piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 5 cartofi, 1 ceapa galbena, 1 rosie mare (iarna se pot folosi 6 rosii cherry ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intr-un castron. Dovleceii si vinata se spala, se taie in ... . Se pun ardeii, dovleceii si vinata, se calesc timp de citeva ... , 500 ml vin alb, 2 dovlecei, 1 vinata, 2 ardei grasi rosii, 1 ardei gras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiat cubulete, 1 para taiata cubulete, iarna se pot adauga cubulete de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ... fasole verde, 4-5 rosii, 2 ardei, 1 dovlecel, 1 vinata, 1/4 varza, 2 linguri unt sau margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata legumele si se taie in feliute subtiri julien. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cit cuprinde(citeva linguri) pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti. - 2 oua, faina, o ceapa, un morcov, jumatate vinata, un ardei gras, un cartof. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... unul verde, un dovlecel micut, o vinata mica, 150 g mozzarela, 100 g gouda ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste legumele taiate. Dovlecelul si vinata se spala, se taie in ... , 500 g broccoli, 2 morcovi, 3 cartofi, 1 dovlecel, 1 vinata, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fragezire. In cazul in care vinatuI este tinar, se pune la ... taie in sferturi. Se sareaza vinatul, se pune intr-un vas ... pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda, capata un ... , pe foc iute. Carnea de vinat se asaza intr-un vas ... functie de virsta si felul vinatului. In timpul fezandarii carnea se ... . - Pentru 10 kg carne de vinat (iepure) 1 l vin rosu,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... boabe, 2 ardei grasi sau gogosari, 1 vinata, 2 cartofi, 1 dovlecel, 3-4 rosii mari, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 radacina patrunjel, 1 morcov, 2 ardei grasi, 1 vinata, 1 dovlecel, 1 mina bame, 1 mina fasole ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati usturoiul si pisati-l. Spalati carnea, uscati-o pe un servet de bucatarie, sarati-o si piperati-o. Presarati usturoiul si verdeata peste carne, apoi frecati-o bine cu acestea, astfel incat sa se patrunda bine. Incingeti cuptorul la 220
Reţetă de pe www.eculinar.ro