Cauta in 20.697 retete
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane. - 1 1/2 kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata vinetele, gogosarii, ceapa, usturoiul, dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3 cm, iar gogosarii, usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat). Rosiile se dau prin masina de separat seminte, iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul. Dupa ce avem toate ingredientele pregatite, se vor pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin, dupa care se aseaza in straturi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cind clocoteste se pune si garnitura care consta in:...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara un rantas din 1 1/2 lingura untura si faina. Cand s-a rumenit putin, se adauga o ceapa taiata marunt, care se lasa putin sa se prajeasca, zaharul, lasat sa se rumeneasca, supa, piperul, sarea si foaia de dafin. Separat, se prajesc intr-o lingura de untura un morcov, o ceapa si un pastranac, toate taiate felii subtiri. Cand s-au prajit, se toarna sosul dat prin sita si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute. - 2 linguri faina, 2 linguri untura, 2 ceape taiate marunt, 1 lingura zahar , o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ce vreti voi) - praz (pai e iarna, nu?) - masline (200 gr cred ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... fragezire. In cazul in care vinatuI este tinar, se pune la ... taie in sferturi. Se sareaza vinatul, se pune intr-un vas ... pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda, capata un ... . - Pentru 10 kg carne de vinat: 800 g ceapa, 600 g telina, 3 g piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 5 cartofi, 1 ceapa galbena, 1 rosie mare (iarna se pot folosi 6 rosii cherry ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intr-un castron. Dovleceii si vinata se spala, se taie in ... . Se pun ardeii, dovleceii si vinata, se calesc timp de citeva ... , 500 ml vin alb, 2 dovlecei, 1 vinata, 2 ardei grasi rosii, 1 ardei gras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiat cubulete, 1 para taiata cubulete, iarna se pot adauga cubulete de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ... fasole verde, 4-5 rosii, 2 ardei, 1 dovlecel, 1 vinata, 1/4 varza, 2 linguri unt sau margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... catel usturoi, 75 ml smantana, o vinata, 2 linguri suc de lamiie, 2 linguri ... branza rasa, smantana si condimente. Vinata se spala si se taie ... intinde pe fiecare felie de vinata amestecul de branza, se ruleaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... untura, 1 patrunjel, 1 morcov, 2 ardei grasi, 1 vinata, 1 dovlecel, 1 mina bame, 1 mina fasole ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gras, 1 buc. ceapa mare, 1 buc. vinata, 1 buc. morcov, 2 buc. rosii, 1 lingura ... se amesteca cu putin ulei. Vinata se taie cubulete, ardeiul fisii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se coace vinata, se lasa sa se scurga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata legumele si se taie in feliute subtiri julien. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cit cuprinde(citeva linguri) pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti. - 2 oua, faina, o ceapa, un morcov, jumatate vinata, un ardei gras, un cartof. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... unul verde, un dovlecel micut, o vinata mica, 150 g mozzarela, 100 g gouda ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste legumele taiate. Dovlecelul si vinata se spala, se taie in ... , 500 g broccoli, 2 morcovi, 3 cartofi, 1 dovlecel, 1 vinata, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fragezire. In cazul in care vinatuI este tinar, se pune la ... taie in sferturi. Se sareaza vinatul, se pune intr-un vas ... pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda, capata un ... , pe foc iute. Carnea de vinat se asaza intr-un vas ... functie de virsta si felul vinatului. In timpul fezandarii carnea se ... . - Pentru 10 kg carne de vinat (iepure) 1 l vin rosu,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 buc. vinata, 1 buc. dovlecel, 2 buc. cepe, 1 buc. conopida, putina fasole verde, putina mazare, 2 capatini usturoi, varza mica, 3 buc. rosii, 2 buc. ardei, 1 buc. morcov, 1 pahar untdelemn Mod de preparare: Toate legumele bine spalate si taiate in bucati potrivite se pun intr-o cratita cu un pahar de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit. Mod de servire Se poate servi atit rece cat si cald.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 rosii mari, 1-2 catei de usturoi, ulei, 1 vinata, patrunjel, sare Mod de preparare: Se scobesc rosiile si se presara inauntru cu sare. Se taie vinetele cubulete si se prajesc in ulei impreuna cu miezul rosiilor trecute prin sita si cu usturoiul pisat. Se umplu rosiile, se stropesc cu ulei, se presara cu patrunjel tocat si se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com