Cauta in 16.330 retete
Taie biscuitii marunt în robotul de bucatarie si amesteca-i cu untul topit. Preseaza amestecul într-o tava de tort pe care ai întins o hârtie de copt si lasa tava la rece. Toaca marunt ananasul, apoi amesteca laptele condensat cu zeama de lamâie si ananasul maruntit. Amesteca bine smântâna pentru frisca cu zaharul. Pune frisca în amestecul de lapte condensat si ananas, apoi întinde compozitia peste blatul de biscuiti. Lasa tortul la rece pâna când se întareste si orneaza-l apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a amesteca foarte bine iaurtul cu apa. Castravetii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mica sau se paseaza cu ajutorul unui blender, dupa care se adauga în iaurt. Usturoiul se piseaza, se adauga uleiul si apoi se pun în supa. Se asezoneaza cu sare, piper si marar si se lasa la rece pentru câteva ore. Când se serveste, se adauga în bol câteva rondele subtiri de castravete si menta pentru decor. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 stiuci maricele 1 lamaie mica 1 cana si jumatate vin alb sec, vreo 400 ml 1 capatana de usturoi Ulei de masline 1 ramurica cimbru 1 ramurica busuioc 2 lgt vegeta Sare si piper mozaic proaspat macinate 1 lgt cimbru macinat fin 1/2 lgt busuioc Curatam stiucile de solzi, urechi si le stergem cu servetele de partea neagra si de sange, nu se spala. Le condimentam pe ambele parti cu sare, piper, cimbru, busuioc si in burta punem vegeta si ramurele de cimbru si busuioc. Pisam usturoiul si-l ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... (Marsala, Madeira, Sherry, Lacrima lui Ovidiu) 1 lingurita de miere 250 ml ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente crusta: 1 ou intreg + un albus de ou un praf de sare 4 linguri tarate de ovaz 1 lingura zahar Crema de branza: 250 g branza de vaci cu 0,2 % grasime un iaurt mic cu 0 % grasime 2 linguri indulcitor (xylitol) 1 ou esenta de vanilie Mod de preparare: Prima data ne ocupam de blat : Separam ouale. Mixam galbenusul cu zaharul. Mixam albusurile cu un praf de sare. Adaugam peste galbenus,albusurile si cele 4 linguri de tarate. Amestecam cu dosul unei linguri,incet pentru a nu se lasa ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Floretele de conopida se spala bine si se scufunda în apa fierbinte, unde se lasa la fiert timp de 5-10 minute, în functie de consistenta dorita. Ouale se bat cu sare si piper, iar faina se întinde pe o farfurie. Se scurge conopida, se clateste cu apa rece si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se pune tigaia cu uleiul pe foc. Se trec buchetele de conopida prin faina, apoi prin oul batut si se pun în uleiul încins. Se scot pe un servetel de hârtie ca sa absoarba excesul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... emotii am ajuns si la Hotel Caro si brusc m-am relaxat ... ei de somn explorand gradina hotelului Caro. In loc de concluzie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Fierbe pastele. Intre timp, taie fin ceapa, curata usturoiul, zdrobeste-l putin cu lama unui cutit, iar apoi taie-l marunt. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, se adauga ceapa, usturoiul si jumatate de cimbru. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la inmuiat pana devin transparente. Se pun frunzele de spanac in tigaie si se prajeste pana isi lasa zeama. Adauga crema de branza si amesteca bine. Apoi, in aceeasi tigaie amesteca pastele cu compozitia care contine spanac si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie fâsii pieptul de pui si legumele. Toara ulei de masline într-o tigaie, pune-o pe foc si prajeste carnea de pui, iar când aceasta începe sa capete o culoare aurie, adauga fâsiile de ceapa. Dupa ce s-a rumenit ceapa, pune si bucatile de ardei rosu. Dupa 5 minute, pune si ardeiul verde în tigaie. Caleste amestecul la foc iute, astfel încât toate legumele sa fie rumenite, presara plicul cu condimente si amesteca timp de un minut, apoi ia tigaia de pe foc. Unge lipiile cu sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o craticioara, fierbe la foc mediu apa si zaharul, pâna când zaharul este complet dizolvat. Pune bucatile de pepene în blender, adauga doua treimi din siropul de zahar si amesteca pâna obtii o consistenta omogena. Pune 12 forme pentru înghetata pe o tava întinsa. Împarte amestecul de pepene în mod egal în forme, umplându-le trei sferturi. Pune betele pentru înghetata în fiecare cupa, daca formele nu sunt deja prevazute cu bete. Pune tava la congelator si las-o timp de cel...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata ceapa verde de radacini si înjumatateste-le pe lungime. Pune-o la cuptor timp de aproximativ 10-15 minute la foc mediu pâna când se înmoaie si devine frageda. Între timp, pune pe foc o tigaie cu ulei de masline si adauga cartofii taiati cuburi, sare si pieper. Lasa-i pe foc pâna se înmoie, aproximativ 10 minute. Adauga apoi vinul alb, se amesteca un minut, dupa care se pune si supa. Se lasa amestecul sa fiarba, dupa care se lasa la foc mic si se mai adauga sare daca mai e...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am un par ... rezistent! Indura toate nebuniile pe care i le fac, e des, firul gros, etc. Multi ar spune ca sunt o fericita, insa eu nu mai stiu pe unde sa-mi scot camasa cu el. Mi-am cumparat toate periile: simple, rotative, statice, care indreapta si netezesc. Daca stau si imi aplic masti, uleiuri, il usuc 35-45 de minute cu foehn + perii, arata si el cumva. Daca nu, arata de parca as fi fugit de acasa de doua saptamani! :))))) Am incercat toate sampoanele, balsamurile, mastile si...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Ingrediente: coaja de la o lamaie coaja de la o portocala 200 g unt oua 400 g faina 1 plic praf de copt 100 ml frisca lichida 2 linguri lichior- eu am pus whiskey 150 g zahar fulgi de ciocolata Mod de preparare: Intr-un bol mixam ouale,untul si zaharul. Adaugam frisca lichida,lichiorul,coaja rasa si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Mixam pana se incorporeaza totul. Adaugam fulgi de ciocolata,amestecam si turnam compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam checul la...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Preîncalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Pune aripioarele de pui într-o tava de aproximativ 20 x 30 centimetri. Amesteca uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mierea, usturoiul, sarea si piperul. Toarna amestecul peste aripioarele de pui asezate în tava. Pune în cuptorul preîncalzit si lasa timp de o ora sau pâna când sosul s-a caramelizat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
De curand am descoperit cosmeticele de la Ziaja, de care ma declar extrem de multumita, chiar daca pretul lor este unul miiiic de tot! Am inceput cu o crema de maini, primita cadou la nu-stiu-ce, apoi am comandat cateva chestii si ... iata-ma astazi aici, vorbindu-va despre ele. Rutina de dimineata este simpla: apa micelara si tonic . Este incredibil, dar de cand folosesc aceste produse, nu mai am nevoie de crema. Avand un ten gras, foloseam oricum crema doar la nevoie. Unele produse imi ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Ingrediente : 200 g tagliatelle 150 g kaizer/muschi file 250 g varza de bruxelle 200 g branza moldovita 100 g telemea de vaca 2 oua sare , piper, oregano Mod de preparare: Punem pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei. Le lasam la scurs si le stopim cu putin ulei pentru a nu se lipii. Curatam de impuritati varza, o spalam bine si o punem la fiert in apa clocotita cu sare. Taiem kaizer-ul cubulete si le calim in putin ulei de masline. Amestecam ouale, branza, kaizer-ul si condimente...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Pentru ca de curand am inceput sa vizitez tot mai des raionul de peste de la Carrefour Baneasa n-am putut sa ma abtin sa nu bag in plasa niste calamari din aia mici carora le-am pus gand rau. M-am gandit sa-i maltratez cum am vazut eu in Grecia: cu feta frecata cu chilli, ulei de masline si oregano. Nici nu mai stiu in ce satuc marinaresc am dat de calamarii astia la gratar dar m-am jurat ca nu o sa uit vreodata reteta asta fantastica. Calamarii marinati sunt pe jumatate facuti de la sucul...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Se pune apa pentru paste la fiert, dar nu înainte de a adauga multa sare. Pâna când se fierb pastele se prepara sosul. Într-o tigaie se pun uleiul de masline, untul, usturoiul si ardeiul iute, lasând la foc mic sa se amestece aromele, dupa care se adauga crevetii. Se stropeste cu putin vin alb si zeama de lamâie, dupa care se asezoneaza cu sare si piper negru. Optional se poate adauga si putina smântâna lichida daca preferi. Dupa ce pastele sunt fierte pe jumatate, se scurg si se mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3-4 felii ceafa de porc, gusturi romanesti 1 ardei gras verde si unu rosu 1/2 kg cartofi albi 2 morcovi Cativa catei de usturoi Ciuperci Ulei de masline Condimente : cimbru, boia, etc Daca doriti si 1 lg bulion spre sfarsit Punem in tava carnea, legumele taiate, mirodenii, ulei si apa. Dam la cuptorul incalzit la 170 ?. Lasam o jumatate de ora dupa care intoarcem legumele si carnea. Lasam sa scada si sa se rumeneasca frumos.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Încinge o lingura si jumatate de ulei într-o tigaie din teflon. Adauga cartofii si lasa-i timp de 8 minute sau pâna se rumenesc, amestecând din când în când. Adauga jumatate de cana cu apa si lasa pâna începe sa fiarba. Redu focul si lasa sa fiarba partial acoperit timp de 8 minute sau pâna când cartofii sunt moi. Presara cu jumatate de lingurita cu sare si un praf de piper. Încinge restul de ulei (o lingura jumatate) într-o tigaie din teflon. Presara somonul cu sare si piper....
Reţetă de pe retete.eva.ro