Cauta in 21.052 retete
Se face o cafea din 2 cani mari de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se freaca cu zaharul, pana aproape ca se topeste zaharul (cca 10-15 minute cu mixerul). Se adauga supercrema Mascarpone si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca. Se introduce la frigider. Se bat albusurile spuma (si 2-3 lingurite zahar pudra) dupa care se adauga praful de frisca (fara sa se dizolve în lapte) si se mai bate cu mixerul pana se încorporeaza praful de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema.Se adauga Mascarpone (eu am prins o oferta la Real- 2 cutii la pret de una), apoi albusurile batute spuma. Se amesteca lichiorul in cafea, - eu nu am avut, dar am pus sirop Amaretto 3-4 lg si am facut doua cesti de cafea espresso, in care am inmuiat piscoturile. Ciocolata se topeste pe bain-marie- eu am folosit ciocolata amaruie-nu fulgi de ciocolata si pt ca am avut doar o tableta-100g- am mai pus Nutella tot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pentru crema: 4 oua, 120g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 1 plic gelatina, 300ml frisca , 2 linguri zahar pudra, 2-3 linguri de lichior sau coniac, 400g mascarpone + un pachet mare de piscoturi- 40buc. 200ml cafea putin indulcita, 1 esenta de rom Se pun galbenusurile cu zaharul la fiert pe baie de aburi si se bat pana se formeaza o crema groasa. Gelatina se hidrateaza cu 50ml lapte si se amesteca in crema de galbenusuri calduta. Se mai lasa 2 minute pe aburi, se adauga zaharul vanilat si ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... putin 3 ore inainte de servire. Tiramisu e si mai gustos daca este ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ca i-am pregatit un tort tiramisu stiu ca ii place foarte ... minute la 180 grade. crema tiramisu 4 oua 8 linguri zahar 500g mascarpone ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... intreba de ce se numeste tiramisu, daca e fructe de padure? Ideea e ca prajiturica asta se numeste tiramisu pentru ca are 90% din ingredientele unei retete culinare de tiramisu, doar ca nu folosim cacao ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
piureul de castane...mmm un deliciu, mie si familiei mele ne place foarte mult. si cum pentru a prepara o crema cu acest piureu este un lucru foarte usor si rapid am ales sa fac acest tort pentru astazi am folosit din cel la pachet dulce si cu aroma de rom..o bunatate, l-as manca si gol... cum? simplu...piscoturi inmuiate in cafea indulcita si cu putin rom, frisca batuta bine si piureu de castane.. am montat tortul intr-un vas dreptunghiular, l-am lasat peste noapte la frigider dupa care l-am...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Pentru inceput pregatim o cafea din 2 cani mari de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana aproape ca se topeste zaharul. Se adauga crema Mascarpone si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca. Se introduce la frigider. Se bat albusurile spuma cu 3 lingurite zahar pudra dupa care se adauga praful de frisca (fara sa se dizolve în lapte) si se mai bate cu mixerul pana se încorporeaza praful de frisca în spuma. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra, apoi adauga mascarpone si continua mixarea pana obtii o compozitie spumoasa. Pune crema la frigider, iar intre timp, pregateste prajitura. Inmoaie piscoturile in espresso, apoi aseaza pe un platou un rand de piscoturi, unul de crema si altul de fructe de padure. Continua operatiunea pana termini toate ingredientele, insa ai grija ca ultimul strat sa fie de crema mascarpone. Presara pudra de cacao peste prajitura, optional. Serveste aceasta prajitura...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sta pe telul mixerului. Crema tiramisu: adaugati frisca in crema mascarpone ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... folosi o tava de chec ca si la tiramisu clasic pentru a asambla tiramisu. Insa pentr o varianta mai moderna, potrivita unui mese sub forma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 oua,4 linguri zahar, 250 g branza Mascarpone, 250 ml espresso, 6 cl Vermut alb, 200 g piscoturi, ceva cacao Mod de preparare: Se amesteca cafeaua rece cu vermutul si se toarna intr-o tavita mica dar destul de larga ca sa incapa la inmuiat piscoturile. Se ia o tava din sticla cu capac si se aseaza jumatate din cantitatea de piscoturi inmuiate scurt in acest amestec de mai sus.Separati albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se bat cu cele 4 linguri de zahar pana se obtine o crema albicioasa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
astazi am avut chef de ceva dulce si cum aveam un blat de tort ratacit am facut rapid acest tort blat de tort din 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina 1 plic praf de copt crema: 5 oua 10 linguri zahar 250 g mascarpone 250ml frisca 2 plicuri zahar vanilat 1 esenta rom pt insiropat: 300ml cafea slaba zahar dupa gust pt blat: albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, se bate bine pana se topeste si se obtine o spuma densa ce nu curge.Se adauga galbenusurile se bate putin pana se incorporeaza...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Am vazut cu ceva vreme in urma, undeva pe internet, aceasta idee de mic-dejun elegant si mi-a ramas in minte. In cele din urma m-am pus pe treaba si am vrut si eu sa incerc cum ar fi sa combin traditionalele pancakes americane cu caracteristicile vestitului desert italian. Rezultatul? Neasteptat de fin si de gustos. Ingrediente 400 gr faina 4 linguri zahar 2 linguri cacao 1 pliculet praf de copt putin bicarbonat un praf de sare 400 gr lapte 2 oua (optional 1 lingura ness dizolvata in lapte)...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
500 gr. de branza mascarpone, 5 oua, 5 linguri de zahar pudra, o cutie de piscoturi de sampanie, 30 cl de cafea foarte tare, o lingura de cacao pudra Mod de preparare: Se freaca galbenusurile si zaharul pana ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub forma de spuma tare si se incorporeaza amestecului de mai sus. Se stropesc biscuitii cu cafeaua si se tapiseaza cu ei fundul unui bol sau se portioneaza pe cupe. Se acopera cu un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 galbenusuri, 1/3 ceasca zahar pudra, 60 ml lapte, 250 gr. mascarpone (smantana groasa), 3 albusuri, 1 pachet piscoturi, 375 ml cafea tare rece, 1 lingura plina cacao Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul, intr-un vas rezistent la foc, pana se obtine o pasta. Se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune vasul deasupra unei cratite cu apa care fierbe si se amesteca pana se ingroasa pasta. Se lasa sa se raceasca si se pune smantana. Se bat albusurile spuma si se adauga in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
V-am promis ca o sa revin cu o delicioasa prajitura cu fructe de sezon. Am ales piersicile dar la fel de bine puteti folosi caise sau nectarine. Iata de ce aveti nevoie pentru prepararea acesteia: Blat: - 3 oua - 150 g zahar - 150 g faina - 4 linguri cacao - 1 plic praf de copt "Dr. Oetker" Crema: - 1 kg piersici - 250 g Mascarpone - 370 g iaurt cu piersici (caise) - 200 ml frisca - 10 g gelatina - 2 plicuri zahar vanilat - 2 linguri Lichior Amaretto - 100 g zahar pudra Sirop: - 150 ml cafea...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Incepeti reteta prin spalarea si taierea capsunilor. Apoi lasati-le pentru o jumatate de ora impreuna cu 2 linguri de zahar, sucul de la lamaie si 2 linguri de apa. Separati galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma tare . Galbenusurile se bat cu zaharul si se amesteca cu branza mascarpone pana devine o compozitie omogena. Se adauga peste compozitie , spuma de albusuri amestecand incet cu o paleta de lemn de jos in sus. Crema este gata , acum pregatiti sucul de capsuni pentru a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput pregatim o cafea din 2 cani mari de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana aproape ca se topeste zaharul. Se adauga crema Mascarpone si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca. Se introduce la frigider. Se bat albusurile spuma cu 3 lingurite zahar pudra dupa care se adauga praful de frisca (fara sa se dizolve în lapte) si se mai bate cu mixerul pana se încorporeaza praful de frisca în spuma. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 200 gr frisca lichida 250 gr mascarpone 3 galbenusuri 100 gr zahar pudra 2 linguri ness Mod de preparare Mixam frisca pana se intareste. Frecam nessul cu o lingurita de zahar si un strop de apa fiarta pana devine cremos si il adaugam la compozitia de frisca. Omogenizam. Ouale cu zaharul le mixam pana isi dubleaza volumul si devin cremoase. Le punem intr-un vas pe bain marie pana incep sa se ingroase. Le lasam sa se raceasca apoi incorporam mascarponele in crema de oua. Amestecam...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com