Cauta in 21.052 retete
Este reteta clasica, simpla, a prajiturii. De data aceasta clasic insemna savuros si elegant. Reteta are ingrediente pentru patru portii. Ingrediente: 12 -16 piscoturi, 150 grame branza marcarpone (cumparata sau preparata in casa), trei oua, patru linguri cu zahar, trei linguri de cacao, o ceasca de cafea tare (100 ml apa, sase linguri de cafea, doua lingurite de zahar), doua linguri de coniac sau lichior de cafea. Preparare: Separa albusurile de galbenus. Amesteca foarte bine galbenusurile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a face un sos de capsuni în care se înmoaie piscoturile trebuie sa mixezi în blender capsunile cu zeama de lamâie, zaharul si apa rece. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna când devin pufoase, apoi se adauga mascarpone si se mixeaza împreuna câteva minute. Foloseste o tava pe care sa asezi straturile prajiturii. Pune putina crema pe fundul tavii, aranjeaza piscoturile trecute în prealabil prin sosul de capsuni, pune un strat de crema, dupa care continua cu piscoturile. La...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ce spuneti de un tort Tiramisu mai altfel ? Stiu ca nu ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Tiramisu cu ciocolata este un desert coplesitor, intens, dens si aromat ... in care s-a nascut desertul clasic, tiramisu cu ciocolata este exact asa ... si crema de ciocolata. Introduceti tiramisu cu ciocolata la rece pentru 4 ore inainte de servire. Tiramisu cu ciocolata se serveste rece, decorat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Tiramisu este un desert care ne place mult de tot si ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... mult. Ceea ce urmeaza sunt Tiramisu Cupcakes, special pregatite pentru Provocarea ... sa incercati reteta originala de Tiramisu, cititi aici Ingrediente: Pentru 14 ... din abundenta cu cacao. Pastreaza tiramisu cupcakes la frigider. Later edit ... plenty of cocoa. Keep the tiramisu cupcakes in fridge. my inspiration ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... Tiramisu II O crema senzationala, rezultatul a fost nemaipomenit 1 pachet mare de piscoturi ... devine neagra si apoi montam tiramisu. Se inmoaie rapid (1-2 secunde) fiecare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
O combinatie foarte buna si deosebit de spectaculoasa vzual. Foloseste doar visine din visinata, carora le-ai scos samburii. Pentru sase portii. Ingrediente: 16 -20 piscoturi, 250 grame branza marcarpone (cumparata sau preparata in casa), patru oua, patru linguri cu zahar, o lingura de cacao, esenta de migdale, o cescuta de visinata, visine din visinata. Preparare : Separa albusurile de galbenus. Amesteca foarte bine galbenusurile cu zaharul, pana se fac o crema spumoasa. Adauga esenta de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta in Bucataria lui Vlad , Tiramisu, un produs apreciat pentru gustul ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Dragele mele, azi, de 8 Martie, vreau sa va indulcesc cu o prajitura delicioasa si sa va doresc sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi voua. La multi ani ! Ingrediente: - 20 piscoturi - 250 g mascarpone - 3 oua - 7 linguri de zahar - 50 g fulgi de ciocolata - cafea espresso Ouale intregi (nu cred ca este cazul sa va mai spun ca ouale trebuie sa fie de la gaini crescute la curte, foarte proaspete) se pun in vasul mixerului si se bat cu zaharul, la viteza maxima, aproximativ 10...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... ales sa fac un mic Tiramisu de vara, la repezeala. Am ... destins putin cu acest mic tiramisu facut si montat asa...ad ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Crema de branza: Se bat albusurile tari cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca bine cu branza crema, apoi se adauga siropul de artar. Se adauga la branza albusurile si se amesteca usor de jos in sus. Se da la frigider pana se pregatesc fructele si siropul. Fructele: Capsunile se spala si se feliaza; se scot semintele de rodie si se spala. Menta se taie marunt. Se rade coaja de la cele 2 lamai si de la portocala si se storc. Se amesteca frunza de menta, coaja si sucul de lamaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Chiftele marinate din carne de curcan Dupa o reteta de Horia Varlan. Aceasta reteta este inspirata din cea publicata in cartea lui Horia Varlan - Bucatele noastre. Retete de primavara - pe care am primit-o de la Librarie.net. Este o carte de bucate foarte utila oricarui bucatar amator (si nu numai), cu idei excelente pentru [&] Post-ul CHIFTELE DE CURCAN MARINATE A LA HORIA VARLAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Tiramisu cu capsuni! O sa-ti placa-acest desert Bunaciune intre bunaciuni Parfumat, cremos, perfect. INGREDIENTE 12 piscoturi 250 gr mascarpone 100 gr ciocolata alba 2 linguri smantana grasa 50 ml lapte 200 ml compot de capsuni 500 gr capsuni 3 linguri de zahar PLAN DE LUCRU tiramisu cu capsuni preparam un compot din 3-4 capsuni pe [&] Post-ul TIRAMISU CU CAPSUNI LA BORCAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se deschid la culoare. Peste ele se adauga branza si se amesteca bine. In alt vas albusurile se bat spuma tare (cu mana nu cu mixerul) si se adauga treptat peste crema de branza. Se amesteca bine pana se incorporeaza in crema. Se poate omite adaugarea albusurilor. Intr-un vas larg se amesteca esenta de rom si whiskey cu cafeaua. Piscoturile se cufunda cateva secunde in cafea si se aseasa unul langa altul pe un platou. Se pune crema de branza intre ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare; Se adauga apoi crema Mascarpone si se omogenizeaza amestecul; Intr-un bol separat se bat albusurile de ou pana se umfla; Se toarna albusurile peste amestecul cu mascarpone si se intorc usor cu lingura pana la incorporare; Nu folositi mixerul pentru ca albusurile se vor lasa; Piscoturile se inmoaie putin pe ambele parti in cafea (in care se poate turna si putin coniac sau rom pentru un gust mai bun) dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput separam albusurile de galbenus, galbenusurile le frecam foarte bine cu zaharul pana devine o compozitie cremoasa unde vom adauga si cutia de mascarpone si frisca care in prealabil a fost batuta amestecam bine toate cele trei ingrediente si vom da compozitia la rece pentru un sfert de ora. Cat crema sta la rece vom prepara cafeaua unde vom adauga si acel 50 ml de amareto daca nu avem vom folosi doar esenta de rom cand este rece ne vom apuca de piscoturi. Am folosit o forma de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
A fost odata ca niciodata Un tiramisu cu glazura de ciocolata Si-am incalecat pe-o sa Mai jos este reteta. INGREDIENTE 22 de piscoturi 500 gr mascarpone 200 gr lapte condensat 200 ml frisca lichida 300 ml cafea (am folosit espress) pentru topping 100 gr ciocolata dark (mini 55 % cacao) 100 ml frisca lichida pentru [&] Post-ul TORT TIRAMISU CU GLAZURA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Acest desert inventat in regiunea Venetiei a devenit un clasic al cofetariei italienesti. Savoiardi sau biscuitii asemuiti cu degetele doamnelor, etajati si acoperiti cu branza mascarpone, fac ca gustul cafelei sa fie si mai bun. Timp de preparare: 15 minute + 3 ore de asteptare Timp de coacere: inexistent Cost: rezonabil Grad de dificultate: relativ usor Ingrediente pentru 4-6 persoane : 500 g de branza mascarpone 5 oua 5 linguri de zahar pudra 1 cutie de biscuiti Savoiardi 30 cl de cafea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro