Cauta in 21.294 retete
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , in ulei de floarea soarelui, ulei de masline, unt, untura de porc, de rata sau gasca. Ii puteti gati asadar de ... (nesfaramiciosi) 5 catei de usturoi 3 linguri de ulei sau 2 de unt, untura (porc, rata, gasca. etc.) sare piper Preparare: Incingeti cuptorul la 190 ... cartofii cu grasimea (ulei, unt, untura) intr-o tava. Presarati cu sare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... nevoie de: - 500g snitele de porc (ceafa) taiate nici prea gros ... la 2cm felia - 3-4 linguri de untura - apa dupa ochi (cat sa ... pentru gratar Intr-o tigaie, incingem untura si prajim carnea pe ambele ... intr-o cratita turnam peste ea untura in care s-a prajit, apa cat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... o sa descoperi dincolo de untura. Carnea de porc astfel conservata este ... de carne de porc si carnati in untura nu este una ... . Reteta: Carne de porc si carnati in untura Ingrediente: carne de ... , spata) carnati proaspeti de porc untura de porc boabe de ienibahar ... porc in bucati marisoare. Procedati la fel cu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... kg. carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura de untura, 1 paharel de vin Mod de ... pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne de porc, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smantana, 1 lingura untura, sare, piper, faina Mod de ... faina si se prajeste in untura incinsa, se adauga ceapa taiata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. pulpa de porc, 150 gr. slanina, 1 paharel vin, 1 lingurita cimbru, 1 lingura untura, sare, piper Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita boia, 3 buc. rosii, 1 catel de ... Mod de preparare: Se topeste untura intr-un vas mare, se ... se tin la cald. In untura ramasa se pune ceapa taiata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 g carne de porc, 1 farfurie cu varf varza murata, 1-2 linguri untura, 1 ceapa, 1 lingurita boia. Mod de preparare: Aceasta mincare se prepara de obicei la taierea porcului.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in 150 g de ulei, sau untura, cu apa si se scot ... vor aseza cotletele deasupra verzei calite. - 1.1 kg cotlet de porc, 150 g untura, 3,5 kg varza alba murata, 300 g ceapa, 400 g rosii proaspete ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6 cotlete de porc, 2 oua, 2 linguri untura, 2 linguri faina, piper, sare, pesmet Mod de preparare: Se bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina, din nou prin ou, iar la urma prin pesmet. Se prajesc in untura incinsa la foc mic. Mod de servire Se servesc cu cartofi prajiti, cu o salata oarecare sau cu muraturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg pulpa porc, 2 cepe, 5 castraveti murati, 1 lingura faina, 1 lingura bulion, 1 lingura untura, 1 ceasca zeama de carne sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pune la calit in untura infierbintata. Se adauga apoi piperul ... portii: 1,500 kg carne de porc, pentru fripturi, 150 ml ulei ... , 5 kg varza acra capatini, 300 g untura, sare, piper, dupa gust. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata ... se tin la cald. In untura ramasa se pune ceapa taiata ... adauga smintina si patrunjel verde. - 500 g carne de porc, 4 cepe, 500 g untura, o lingurita boia, 3 rosii, 1 catel de usturoi, chimen, morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga castravetii taiati si spalati in mai multe ape si bulionul desfacut in apa cu un virf de lingurita de boia de ardei dulce. Se fierbe pina ce scade sosul si se moaie castravetii. In acelasi mod se prepara si rata cu castraveti murati, in care caz la o rata se folosesc opt castraveti, o lingurita faina, 75g unt,
Reţetă de pe www.eculinar.ro