Cauta in 21.292 retete
... si cantitati: 1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc 3 linguri cu faina 3 linguri cu pesmet ... de preparare: 1. Taie carnea de porc in fasii, de grosimea unor ... . 5. Serveste degetelele din carne de porc intr-un bol mare, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Am facut muschiul de porc in multe feluri. Intre preferatele mele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne de porc, 5 linguri de bulion, o cana de orez, 2 catei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. carne de porc macra, 2 linguri ulei, 5-6 catei de usturoi, 4-5 buc. rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata Mod de preparare: Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Piftia de porc, numita regional racituri sau aituri (de la usturoi ... pentru musafiri, o adevarata piftie de porc este simplu de realizat, dar ... a obtine rezultate de calitate. Reteta: Piftie de porc Ingrediente: 1 ciolan de ... tot cu sorici 6 picioare de porc (partea de la ultima articulatie ... doar inaintea servirii.[/tip] Luati untura de la suprafata cu o lingura ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cotlete de porc (bucata intreaga), sare, putin ulei Mod de preparare: Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 1/2 - 2 ore, stropind mereu cu zeama din tava. Mod de servire Se taie felii si se serveste cu garnitura de cartofi (pireu sau prajiti) sau varza calita. Se poate servi si rece, taiata felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, 1/2 ceasca smantana, 1/2 ceasca zeama ... carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza Mod de preparare: Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sunt fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptura, 250 ml supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. carne de porc, cu putina slanina, ulei ,vin rosu, catei ... taie felii potrivite carnea de porc si se asaza intr-o tava ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la 3000 de kilometri de casa. Boia de ardei, untura de porc pe pita, carne de ... casa. Crevetii cu carne de porc afumata  o tocanita frusta, de tara ... -uscat, din aceasi categorie ca porcul Alentejo , a carui aroma zdravana de ... grame muschi sau ceafa de porc afumata 1 kilogram cozi de creveti ... bulion.[/tip] Taiati carnea de porc in cuburi potrivit de mari ... focul si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cotletul sau fileul de porc mistret se scoate din bait, se ... pune intr-o tava unsa cu untura si se introduce la cuptor ... rumene, se ung deasupra cu untura si se stropesc cu putina ... piper boabe si dupa caz untura. In timpul calirii se arnesteca ... alaturi. - File (cotlet) de mistret, untura, varza murata, piper. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si rapida de friptura de porc su spanac. Incepeti prin a pregati ... putin usturoi . Condimentati cotletele de porc si prajiti-l in ulei incins. In uleiul si untura ramasa in tigaie, adaugati 100 ... putin si serviti peste friptura de porc. Nu-i asa ca e simplu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 varf de cutit de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg de picioare de porc, 3 l de apa, 1 capatina mica de usturoi ... din picioare si urechi de porc, bine spalate si curatate. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ceapa. - 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne grasa de la gatul porcului, pulpa si muschi in parti ... se servesc proaspeti, prajiti in untura, dar se pot de asemenea ... afuma. - 1 kg de carne de porc, 150 g slanina, 1 capatana de usturoi ... mirodenii pentru carnati, intestine de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro