Cauta in 21.292 retete
... de masline, omogenizeaza si stropeste gustarile obtinute. Adauga si o ploaie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas amesteca rosiile taiate, usturoiul si verdeturile împreuna cu doua lingurite de ulei de masline. Lasa acest amestec la marinat, în figider, timp ce câteva ore. Prajeste feliile de pâine si faramiteaza-le. Presara peste pâinea faramitata brânza parmezan împreuna cu niste mirodenii pe gustul tau. Taie pestele în felii subtiri si tamponeaza-l cu un servetel ca sa nu mai fie ud. Trece feliile de peste prin ulei de masline si mai apoi prin pâinea amestecata cu brânza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cei care au popularizat aceste gustari dulci  cunoscute in SUA sub ... aceea se pune in aceste gustari atata dragoste, pasiune si speranta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O gustare calda care copleseste simturile. O delicatesa in maniera nord-franceza (populara si in Elvetia), tartina (sau chiar tarta) cu ceapa caramelizata in otet balsamic si branza de capra topita la cuptor este gustarea perfecta langa un vin rosu dens, cu un buchet bogat. Desfatare de iarna tarzie si de noapte timpurie. Portii: 4 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 1 bagheta mare 3 cepe rosii 200 grame branza de capra 6 linguri ulei de masline extravergine 6 linguri de otet...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... micul dejun sau ca si gustari in timpul zilei, sau puteti ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
O gustare lejera si foarte usor de preparat. Portii : 1 Timp de preparare : 5 minute Ingrediente: 1 lipie 1 rosie 3 masline verzi 50 grame mozzarella 30 grame de crema de branza (orice crema de branza tartinabila) 10 grame icre de somone sare si piper Preparare : Puneti pe o farfurie lipia; incalziti lipia inainte. Taiati rosia, maslinele si mozzarella felii (ingredientele nu trebuie sa fie prea reci, ci la temperatura camerei). Ungeti lipia cu pasta de branza. Asezati ingredientele in patru...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sosul tartar, dens si consistent, proaspat si aromat, este predestinat pestelui si fructelor de mare. Iata-l aici intr-o gustare rafinata alaturi de fileuri de biban de mare. [readalso] Vezi aici si reteta de: Biban de mare in sos de sampanie. [/readalso] Reteta: Biban de mare cu sos tartar Ingrediente: 4 fileuri de biban 4 linguri maioneza 2 oua fierte tari 2 castraveciori murati in otet 1 lingurita capere desarate 1 linguri zeama de lamaie sau otet cu tarhon 1 ceapa verde 1 lingura...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mare :P)...de nutella, necesar pentru "gustarile" de rigoare, direct din borcan ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Rosiile umplute cu branza erau o delicatesa nelipsita din magazinele Gospodina pe vremuri. Si erau tare gustoase. Reteta de mai jos este o reeditare a acestor bunatati. Portii : 4 rosii umplute Timp de preparare : 15 minute Ingrediente : 4 rosii potrivite (cat mai egale intre ele) 150-200 g crema liptauer (in functie de marimea rosiilor) patrunjel verde pentru decor Preparare : Spalati rosiile sub jet de apa rece. Taiati capacul de deasupra. Scoateti miezul rosiei cu ajutorul unui cutit...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... compozitia finala vor face aceste apetisante gustari si mai apetisante :)) Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Încinge cuptorul la 180 grade Celsius. Pune doua grilaje/gratare deasupra a doua tavi mari pentru copt. Rupe frunzele de varza în bucati mari, eliminând ramificatiile groase din mijlocul frunzelor. Presara parmezan, stropeste cu ulei, apoi asezoneaza cu sare si piper. Aranjeaza frunzele pe gratarul metalic, într-un singur strat. Pune la cuptor si lasa pâna când frunzele devin aurii si crocante, aproximativ 30-40 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jos, aspect important pentru integritatea gustarii dumneavoastra. Repetati operatiunea si pentru ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un mod inedit de gatire si prezentare a clasicelor oua en cocotte , ouale in paine reprezinta un mic dejun sau gustare completa, servite cu tot cu vasul in care au fost gatite. Incercati-le intr-o felie de paine de calitate sau in chifle. Portii: 1 Timp de preparare: 20 de minute Ingrediente: 1 felie de paine groasa sau 2 chifle 2 oua 1 lingurita ulei de masline 2 lingurite de smantana sare piper rosii sau salata (pentru servire) Preparare: Incingeti cuptorul la 200 de grade Celsius. Taiati o...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Consumat cel mai adesea crud, fie ca atare sau ca ingredient in supe creme, sandvisuri sau faimosul sos guacamole , avocado este, de data aceasta, ingredientul principal al unei retete inedite: avocado la cuptor. Este o reteta simpla, dar foarte satioasa care poate fi servita ca fel principal sau ca garnitura. Vezi aici si reteta de Sandvis cu somon, avocado si caviar. Reteta: Avocado cu ou la cuptor Ingrediente: 1 avocado 2 oua sare piper Preparare: Taiati un avocado in jumatate. Scoateti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cauti idei pentru mic dejun copilului? Pregateste aceast mic dejun delicios si plin de vitamine pentru copii. De la prima lingurita va deveni reteta lor favorita O portie Durata preparare: 5 minute Durata totala de preparare: 5 minute Ingrediente: O banana mica, taiata longitudinal O cutie de iaurt degresat de capsuni 1/4 cana de cereale cu scortisoara in forma de ursuleti sau alte figurine Mod de preparare: Aseza banana intr-un vas pentru inghetata sau cereale. Acopera cu un start uniform de...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Zaalouk este o gustare marocana traditionala, servita la inceputul mesei, calda sau rece. O salata de vinete de post, apropiata de o zacusca, dar cu un inconfundabil parfum african, zaalouk va va cuceri prin prospetimea sa. Marele sau avantaj: nu va veti arde curatand vinetele fripte pe gratar. Portii: 2-4 Timp de preparare: 45 de minute Ingrediente: 3 vinete medii 2 rosii mari 1 ardei iute (optional) 6 catei de usturoi 3 linguri zeama de lamaie 4 linguri ulei de masline 1 lingura rasa de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de actiunea agresiva a alcoolului. Mancati gustari sarate. Sarea contribuie la retinerea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O variatie a retetei clasice de oua umplute, aceasta reteta imbina dulceata salatei reci din limba de vita cu gustul acrisor al castraveciorilor murati. Un aperitiv deosebit, potrivit in meniurile pentru petreceri, reteta de oua umplute cu salata rece din limba de vita necesita un timp de preparare redus daca limba de vita este deja fiarta. Portii : 10 jumatati de oua umplute Timp de preparare : 15 minute (daca limba de vita este fiarta) Ingrediente : 5 oua 2 castraveciori murati 25 g...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru gustari sanatoase zilnice, ideale pentru pachetel, pregatesc batoane cu cereale ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com