Cauta in 20.697 retete
... , se baga ardeii iuti in gulas, iar, cu 15 min. inainte ... apa si se baga in gulas. Se adauga si smantana. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tai carnea bucati, o sarezi, o piperezi si o prajesti intr-o cratita cu grasime. Dupa ce s-a rumenit carnea, o scoti intr-un vas, iar in untura ramasa calesti ceapa tocata. Cureti cartofii, ii tai cubulete, ii adaugi in cratita impreuna cu boiaua, carnea rumenita si apa calda, cat sa-i acopere si-i lasi sa fiarba. Cand totul este aproape gata, pui bulionul si chimenul, potrivesti de sare si dai cratita la cuptor pentru 10-25 de minute. La sfarsit, presari verdeata tocata si mancarea este...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bucati si se incorporeaza in gulas. Se lasa sa fiarba incet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tai carnea cubulete pe care le prajesti in ulei. Adaugi ceapa taiata solzisori, Vegeta adaos pentru carne de porc, boiaua si imediat torni 1 cana de apa calda. Lasi sa fiarba inabusit si cand carnea s-a inmuiat pe jumatate adaugi cartofii taiati cubulete si mai torni 1/2 cana de apa. Cand totul se apropie de final, adaugi vinul, otetul si faina desfacuta cu putina apa. Mai lasi sa fiarba un clocot, doua si stingi focul. - 600 g carne pulpa de porc, 50 ml ulei, 100 g ceapa, 1 lingurita boia,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald. In untura ramasa se pune ceapa taiata pestisori. Dupa ce s-a aurit se adauga usturoiul, morcovul (dat prin razatoarea mare), rosiile taiate in felii si bucatile de carne. Se adauga boiaua, chimenul, sarea, piperul, zaharul si se toarna atita apa cit sa acopere mincarea. Cratita selasa la foc mic sa clocoteasca incet....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 gr., se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie, in untura incinsa cu ceapa tocata marunt. Dupa aceea se presara cu faina si se mai prajeste inca putin. Bucatile prajite se asaza in cratita si se toarna apa fierbinte ( cit sa acopere carnea), se adauga bulion de rosii, foi de dafin, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 1-1/2 ore. Ca garnitura se servesc cartofi prajiti sau...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se amesteca din cand in cand iar cand incepe sa se rumeneasca, se adauga boia, bulion, sare si putina apa. Se fierbe inabusit, pana ce carnea devine frageda. Separat se pregatesc galustele astfel: se freaca untul sau untura cu oul, faina, apa si sarea. Se amesteca totul bine. Se ia o lingurita din pasta obtinuta si se da drumul galustelor in apa clocotita. Se fierb 10 minute. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie ceapa felii subtiri si se rumeneste putin in ulei, dupa care se adauga carnea taiata in bucati potrivite. Se amesteca din cind in cind, ca sa nu se arda. Cind incepe sa se rumeneasca, se adauga boiaua, bulionul, sare si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, adaugind din cind in cind putina apa, pina se fragezeste carnea. Separat, se freaca o lingura de unt, un ou, faina, putina apa si sare. Se amesteca totul bine. Se ia cu lingurita din pasta si se da drumul galustelor in apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se inabusa in ulei bucatile de carne si ceapa taiata marunt, cu piper, pina cind ceapa capata o culoare galben deschisa. Se adauga apoi sarea, boiaua de ardei si apa cit cuprind bucatile. Se lasa sa fiarba pina carnea se fragezeste. Se adauga bulionul si se lasa sa mai fiarba putin pentru ca mincarea sa fie scazuta, dar sa aiba suficient sos. Separat se pregatesc galustele de faina cu oul si putina sare si se pun in carnea cu sos. -
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala bine inima, se taie in cuburi mici, se prajeste putin in cratita cu grasime si cu ceapa taiata foarte marunt, se presara cu faina, se amesteca bine si se acopera cu apa calda. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic timp de
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pan si no un pan normal). Asi que queda por deciros ... pentru 9 painici: 450 gr faina normala 20 gr faina de gluten ... para 9 panecitos: 450 gr harina normal 20 gr harina de gluten ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... brun, am folosit de-asta normal) - 3 linguri de sos Worchestershire - o cana ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... gris pentru bebe sau gris normal - 20 gr (o lingurita cu varf ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... g de carne tocata (in mod normal se foloseste carne de vita ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... care il serviti in mod normal bebelusului) - 100 gr de piept ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... (eu am folosit 185 faina normala + 15 gr faina de gluten ... (he uzado 185 gr harina normal + 15 harina de gluten) 110 ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... bere. - 600 gr carne de caprioara, iepure, etc, 3 linguri margarina, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro