Cauta in 68.045 retete
... Rata Ingrediente 1/2 rata, 2-3 cepe, o lingura grasime (de pasare), 4-5 catei de usturoi ... intr-o cratita, cu ceapa tocata, in grasime de pasare sau alta grasime. Se adauga un praf de faina, se stinge cu putina ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... ; un rinichi de porc; 1/4 din grasimea de la gusa; 1/2 din carnea ... 2-300 ml supa cu multa grasime (adunata din oala in care ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Varza Calita Ingrediente 2 verze acre, 3 linguri grasime Preparare Se taia varza in felii subtiri. Se spala, ca sa iasa sarea din ea, si se stoarce bine. Se caleste in grasime fierbinte, apoi se poate pune la cuptor citeva minute, ca sa se rumeneasca putin. Servire Se serveste ca garnitura la diferite fripturi Durata 30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Cascaval In Pesmet Ingrediente 600 gr. cascaval, 2 oua, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, 2 linguri faina Preparare Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa Servire Se serveste fierbinte Durata 30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... rata, 6 castraveti mari acri, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, 4-5 cepe, verdeata, 7-8 rosii ... daca este batrina), ceapa si grasime. Se adauga castravetii taiati, bulionul ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... Dulce Ingrediente 1 varza mica, 3 linguri grasime, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, 3 oua ... , si pesmet. Se prajesc in grasime bine incinsa. Se mai poate ... pesmet si se prajesc in grasime incinsa. Varza poate fi si ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... carne de porc impanata cu grasime sare piper cimbru (pentru umplutura ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Piept De Gaina Pane Ingrediente piept de gaina, 1 ou, faina, pesmet, sare, 2 linguri grasime Preparare Se fierbe in supa carnea, apoi se desprinde de pe os si se taie felii. Se tavaleste fiecare bucata in faina, ou, pesmet si iarasi in ou. Se frige in grasime incinsa. Se pot prepara pane si pulpele de gaina daca este tinara. Durata 1 h30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ingrediente 400 g fasole, 300 g costita, 3 cepe, sare, grasime, 1 lingurita de faina Mod de preparare Fasolea se pune la fiert, se schimba apa si cind este aproape gata se adauga sare. Separat se face un rintas din grasime, faina, ceapa tocata si stins cu zeama de fasole. Dupa ce fierbe citeva minute se toarna peste fasolea aproape gata si se lasa sa mai fiarba impreuna. Se prajeste costita in grasime si se serveste impreuna cu fasolea si cu...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... Ingrediente 600 gr. carne, 2 linguri grasime, 2 linguri faina, 1-2 lamii, sare Preparare ... taiata bucati se inabuse in grasime cu sare. Se adauga apa ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Snitel Englezesc Ingrediente 1 kg carne de vitel, 250 gr. smintina,1 lingura faina, A? pahar vin, 2 linguri grasime, 1 foaie dafin, sare, piper, 2 linguri bulion Preparare Se taie felii din carnea de vitel, se sareaza si se dau prin faina. Se inabusa in grasimea infierbintata, se adauga apoi A? pahar vin, foaia de dafin, putin piper, 200 g smintina. Se coloreaza cu bulion si se da la cuptor. Durata 2 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... Mustar Ingrediente 1 kg rinichi, 2 linguri grasime, 1 pahar vin, 1 lingura mustar, zeama ... . Se spinteca, li se scoate grasimea, se taie in felii. Se prajesc in grasime incinsa. Se toarna pe deasupra un sos de ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Garoafe Ingrediente 4 oua, 1/2 Kg grasime, 1/2 Kg zahar pudra, 1 praf copt, 1 1/4 Kg faina, mirodenii Preparare Se freaca grasimea cu zaharul pudra pana se ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... . rinichi, 5 cepe, 1 lingura plina de grasime, 1 pahar vin Preparare Se curata rinichiul de pielita si de grasime, se opareste in apa clocotita ... felii subtiri se inabusa in grasime, picurindu-se cite putina apa ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ingrediente 2 verze, 3-4 felii de piine alba rece, 1 pahar lapte, 4 oua, 1 lingura pesmet, 4 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare Se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu piinea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte. Se prepara in 30 de minute
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Sos Ostropel Ingrediente 2-3 cepe, 1 lingura grasime, A? lingura faina, 1 capatina usturoi, 4-5 rosii, sare, 1 lingura bulion Preparare Se prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii. Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte. Cine doreste adauga bulion sau zeama de rosii. Se poate prepara fara ceapa. Durata 45 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... : 1 lingura unt, 2 linguri faina, 4 linguri grasime Preparare Zarzavatul fiert se taie ... si pesmet. Se prajesc in grasime bine incinsa. Din aceasta compozitie ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Saratele Simple Ingrediente 1/4 kg grasime proaspata, 2 oua, 1/4 kg lapte, 1 lingurita sare, 1 praf copt, faina cat cuprinde Preparare Se bat ouale, se pune grasimea, se adauga laptele, sarea si praful de copt si apoi faina. Se intinde foaia, se unge cu ou batut, se taie si se pune la cuptor. Servire Se servesc reci. Durata 1 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... , 1/2 pahar faina, 25 g drojdie, 2 linguri grasime, 1 lingura unt Mod de preparare ... papanasii cu lingura imbibata in grasime si se prajesc in tigaie in grasime foarte bine incinsa. Servire Se servesc fierbinti cu smintina ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... , 2 cepe, 1 lingura bulion, sare, piper, grasime de gisca Preparare Se rumenesc ... de gisca. In aceeasi grasime se caleste varza taiata fin. Se ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro