Cauta in 68.045 retete
... folosesti fasole gata fiarta. Alege doua tipuri de fasole: alba si rosie, alba sau pestrita. Ingrediente: - 500 grame fasole de doua tipuri fiarta, - trei fire tinere de praz, - suc de lamaie, sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu ciuperci si rosii. In aceasta reteta, pot fi folosite doua tipuri de paste: pastele "cappellini", paste lungi, extrem de subtiri sau ... calorii; 24,5 g proteine; 73 carbohidrati; 5 g grasimi; 0 mg colesterol; 60 mg sodiu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... uscata 1 praf de sare 300 g rahat zahar pudra. Pregatesti asa: Amesteci ... doresti sa faci de mari cornuletele. Asezi pe fiecare dreptunghi cate o bucata de rahat si rulezi. Le asezi intr ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... umplutura, care poate sa fie:rahat,dulceata amestecata cu nuca macinata ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente: o pasta sfoglia rahat zahar pudra Preparare: Se intinde foaia, se taie patratele de forme egale, se pine rahat si se ruleaza cornuletele, dupa care se dau la foc pentru 15-20 min. Se pudreaza cu zahar pudra cat sunt fierbinti. Mentiuni: Se servesc reci. Timp Preparare: 20 ' Complexitate: redusa
Reţetă de pe www.wikifood.ro
250 gr. unt, 250 gr. smantana, 1 ou, 1 lingurita zahar, 5 gr. drojdie, faina cat cuprinde, rahat Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde. Se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si se dau la cuptor. Se pot prepara fara ou si fara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cornulete De Rahat Ingrediente 250 gr. unt, 250 gr. smintina, 1 ou ... , 5 gr. drojdie, faina cit cuprinde, rahat Preparare Se amesteca untul cu ... de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Cornulete De Rahat Si Nuci Ingrediente 125 g faina, 125 g unt, 125 g zahar ... , 1 pliculet de zahar vanilat, 250 g rahat Preparare Se pune untul intr ... se ruleaza cu bucatele de rahat. Se coc la foc potrivit ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... cu cacao Pentru umplutura: 150 g rahat Pentru sirop: 1 cana cu zahar ... de intins. Imparte aluatul in doua parti egale. O parte mai framant ... triunghi pune cate un cubulet de rahat. Ruleaza usor si asaza cornuletele intr-o tava neunsa. Coace la cuptor ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 150 g unt 200 g faina 70 g zahar 70 g miez de nuca coaja rasa de la 1 lamaie 1 plic zahar vanilinat 50 g zahar pudra Pregatesti asa: Prajesti putin nucile in cuptor, apoi le macini fin. Freci spuma untul moale, la temperatura camerei, cu zaharul, pana cand cristalele se dizolva. Adaugi treptat coaja de lamaie si faina. Framanti un aluat potrivit de tare, pe care il invelesti in folie si il pastrezi la rece 1 ora. Pe planseta presarata cu faina, intinzi aluatul in strat de 5-6 mm....
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Timp de preparare: 35 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 50 gr unt, la temperatura camerei 100 gr zahar brun 1 ou 70 gr ciocolata amaruie 70% cu coji de portocala confiata 150 ml lapte 100 ml bacardi tropical orange 200 gr faina 1 lingurita praf de copt un praf de sare 1 lingurita scortisoara macinata 12 lingurite crema de ciocolata cu alune 12 bomboane crocante cu ciocolata si aroma de portocale Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 180C. Ciocolata amaruie se topeste imrepuna cu...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... 2 pahare de faina ptr umplutura rahat de diferite culori zahar pudra ... framinta putin aluatul pina devine fraged si se da la frigider ... subtiri se pune o bucatica de rahat la baza fiecarui triunghi si ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Cornulete Fragede Ingrediente 1 pachet de margarina, 1 praf de copt, 6 linguri de apa, zeama de lamiie, sare, faina, zahar pudra Preparare Se amesteca margarina, apa, praful de copt stins cu zeama de lamiie, un praf de sare si se adauga treptat faina pina se obtine un aluat tare. Se intinde o foaie, se taie patrate pe care se asaza rahat, bucati de nuca sau gem, se ruleaza in forma de cornulete si se dau la cuptor. Cit sint...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Cornulete fragede cu osanza Ingrediente Faina 500 g osanza 400 g zahar pudra 100 ... preparare Osanza se da de doua ori prin masina de tocat ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... si se repeta operatia de doua ori. Din acest aluat se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrate pe care se asaza rahat, bucati de nuca sau gem, se ruleaza in forma de cornulete si se dau la cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... obtin cea 50 de bucati. Cornulete cu spuma: 240 g faina fina ... aluatul este uniform, se formeaza cornulete si pe fiecare se pune ... se coc la flacara mica. Cornulete cu nuca: pentru aluat: 250 ... se aduc spre mijloc, formand cornulete. Se ung cu ou pe ... , se coc in cuptorul fierbinte. Cornulete cu vanilie: 330 g faina fina ... . Din aluatul framantat se formeaza cornulete. Se...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... ales in combinatie cu fructe, cheesecake-ul se prezinta in doua tipuri de baza: copt si necopt. Fiecare tip prezinta la randul ... g  oua 4 buc.  smantana acrisoara (20% grasime) 300 g  zahar tos 150 g  esenta ... l-ati lasat in frigider macar doua ore. Calorii: 246 kcal / 100 ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... orientala sunt cei mai mari producatori. Este inedit datorita celor doua tipuri de fructe pe care le ofera: un fruct proaspat, denumit ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
... de marar fin tocat (optional) Preparare Se amesteca bine cele doua tipuri de brinza, ouale si verdeturile, daca este cazul. Se unge ... foilor in tava. Intre fiecare doua-trei foi se toarna iaurt ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro