piscoturi cu grasime si bors
Pagina 1 din 5
... de cocos topit la abur. Piscoturile se înmoaie rapid în cafeaua concentrata ... crema, un alt strat de piscoturi, iar la final un alt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 15-20 minute se toarna borsul (fiert mai intai separat). Se ... . Se presara verdeata tocata marunt. Borsul de miel se acopera si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet ... bucati si se prajeste in grasime. Se fierb in apa clocotita ... potrivit, in cuptor, pana cind grasimea se ridica deasupra ca la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se acreste, dupa gust, cu bors completând cu apa pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de tort un rind de piscoturi, am turnat compozitia cu ananas ... asezat al doilea rind de piscoturi, am bagat forma intr-o punga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se pune in cratita. Piscoturile se trec prin zeama de ... deasupra se acopera tot cu piscoturi. Se acopera cu folie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugam sare dupa gust si borsul de casa,mai lasam sa ... fiarba carnea in apa cu bors deoarece carnea capata un gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 morcovi, 2 patrunjei, 3-4 cartofi, 2 pastirnaci, 1 litru bors, sare, 1 galbenus, patrunjel verde Mod ... cind zarzavatul este aproape fiert. Borsul se adauga numai dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina ... este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... loboda, 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 l bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta cu orez ... fierbe mai departe. Se toarna borsul clocotit separat si se lasa ... castron, peste care se toarna borsul sau, dupa gust, in oala ... ulei. La fel se prepara borsul de macris, spanac si de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o lingura de bulion, o cana de bors, o legatura de marar, patrunjel si ... fiert toate zarzavaturile, se adauga borsul, se mai lasa sa dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Zarzavat de supa, 1 sfecla, 1/4 kg cartofi, 1/2 litru bors, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare Mod de preparare: Se curata si se rade zarzavatul si jumatate din sfecla. Se fierb cu 1 1/2 litru de apa cu sare si se adauga cartofii. Cind legumele au fiert, se toarna zeama si borsul clocotit printr-o strecuratoare in care s-a pus restul de sfecla rasa. Se drege cu un galbenus batut cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3 cepe, patrunjel verde, sare, 1 litru bors Mod de preparare: Fasolea se ... subtiri si ceapa taiata marunt. Borsul se adauga numai dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 6 buc. crap, 1 buc. ceapa, 1 buc. ardei gras ... este aproape gata, se adauga borsul care a fost fiert separat, se ... se mai da un clocot. Borsul de peste se poate servi si rece. De obicei la bors se pun cozile si capetele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pui tinar, 2 l apa, bors (dupa gust), 1 patrunjel, 1 morcov, 1 ceapa, 2 rosii, 2 linguri ... seminte. Se spumeza, se adauga borsul fiert si strecurat (cantitatea dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg urzici, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 ardei gras, un varf de cutit de boia de ardei, 1 cescuta orez, sare, 1 lingura ulei, 1 lingura faina Mod de preparare: Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata marunt, se presara cu boia si se sting cu zeama de urzici. Se adauga sare, orez si ardei gras. Cind au fiert se adauga borsul clocotit Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, bors (dupa gust), 250 gr. fasole boabe, 1 buc. ceapa ... adauga faina amestecata cu uleiul, borsul clocotit, sarea, verdeata tocata si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 500 gr. carne cu os, 100 gr ... toarna in oala cu ciorba. Borsul se fierbe separat, se strecoara ... zeama obtinuta se coloreaza borsul. Se drege borsul cu galbenus de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com