Cauta in 20.697 retete
Ca o fi reteta autentica de bors rusesc, nu stiu, stiu doar ... vita fara os si fara grasime, doi morcovi, o telina mica, o sfecla ... 20-25 minute. - Cand este gata, potriveste borsul de sare. - Serveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca morcovii, ceapa, telina, rosiile din conserva, pastaile de fasole si ardeii si pune-le într-o oala mare. Adauga sucul de rosii, supa de vita sau pui si suficienta apa pentru a acoperi cu patru degete legumele. Fierbe pâna când legumele se înmoaie. O poti pastra la frigider timp de câteva zile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 litri de apa, 1 litru de bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc ... a fost scos. Se acreste cu borsul fiert separat, se drege cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. zarzavat de supa, 1/4 kg. gulii, 1/2 l bors, 100 gr. paste fainoase, verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb legumele taiate fideluta in apa rece cu sare. Cind sunt fierte pe jumatate, se adauga pastele fainoase. La sfirsit, se toarna borsul clocotit separat si verdeata tocata. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se lasa sa se raceasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, patrunjel si leustean verde, 1/2 l bors, 20 gr. smantana, sare Mod ... rece, iar dupa citeva minute borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. dovlecei, 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, o ceapa, orez, sare, verdeata, 2 linguri smantana Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se rade si se fierbe cu ceapa taiata marunt. Cind este aproape fiert se adauga orezul, apoi dovleceii. Dupa ce au fiert, se adauga borsul fierbinte si verdeata multa. Dupa citeva clocote, borsul este gata si se drege cu ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 legaturi loboda, o lingurita orez, 2 linguri smantana, 1/4 l bors, sare, marar verde, leustean Mod de preparare: Se curata loboda, se spala si se fierbe o data cu orezul, in apa cu sare. Cind este aproape gata, se adauga borsul, leusteanul si mararul tocat. Se drege cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 sfecle rosii, 2 cepe, 6 catei usturoi, 1/2 l bors, 2 crengute leustean, sare Mod de ... . Peste carnea fiarta se toarna borsul si se mai da un ... taiat marunt. Se scot din bors bucatile mari de sfecla, iar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. urzici, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. ardei gras, un ... . Cind au fiert se adauga borsul clocotit. Mod de servire Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 5-6 legaturi loboda, 4 fire ceapa verde, 1 morcov, 1 patrunjel, 3 lingurite orez ... da un clocot, se adauga borsul fiert si leusteanul si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrunjel, 1 buc. telina, 2 1/2 litri apa, 1/2 l. bors Mod de preparare: Cel mai gustos bors de peste se prepara din peste viu sau foarte ... fierbe mai repede. Se acreste cu bors sau sare de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg ciuperci, zarzavat de supa, 1/2 l bors, 1 ceapa, verdeata, 1 cescuta orez, sare Mod de preparare: Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu 1 1/2 l apa si sare. Cind zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga ciupercile taiate felii. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se toarna borsul clocotit si orezul fiert. Mod de servire Se mai lasa citeva minute pe foc, se presara verdeata si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lingura orez, 1 1/2 litri apa, 1 litru bors, 4 linguri smantana, 2 buc. oua, cite ... . Dupa ce a fiert, se adauga borsul clocotit, frunze de leustean, patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors Mod de preparare: Zarzavatul taiat ... ouale batute cu smantana si borsul. Mod de servire Se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. piscoturi sampanie, 5-6 linguri coniac, 5-6 linguri apa, 4-5 feluri dulceata, 200 gr. frisca Mod de preparare: Se aseaza pe un platou un rind de piscoturi inmuiate in coniac diluat, se asterne deasupra un strat subtire de dulceata, apoi piscoturi acoperite cu o alta dulceata, si se repeta pana cind se termina piscoturile si cele 4-5 feluri de dulceata. Se imbraca cu frisca si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smantana, sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Mod de servire Se serveste la masa dres cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. de piscoturi, 5 portocale mijlocii, 2 linguri de rom, 4 oua, 4 linguri ... crema si un rind de piscoturi. Se repeta operatia, se acopera ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , radacina patrunjel, 2 cepe, sare, 2-3 cesti bors, 4-5 rosii sau 200 ml bulion ... apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati si se prajeste in grasime. Se fierb in apa clocotita ... potrivit, in cuptor, pina cind grasimea se ridica deasupra ca la ... ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde, 3 litri apa, 1 litru de bors proaspat Mod de preparare: Se ... , se adauga verdeata tocata, apoi borsul fiert separat si se acopere ... potriveste de sare si cind borsul s-a racorit, se drege cu ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com