Cauta in 17.804 retete
... adaugati fâsii de ardei gras, piept de pui la gratar si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui si cea de curcan sunt apreciate pentru calitatile lor ... . Carnea de pui si de curcan au marele merit de a se ... de grame de pipt de curcan, fara piele, are 110 kcal, iar cu piele 180 kcal. Pulpa de curcan are 180 kcal, pieptul de pui fara piele, 140 kcal, piept de pui cu piele 177 ... bine cu pui sau curcan. Cozonac de curcan cu dovlecei Pui...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 piept de pui 1 ceapa mica 1 ardei rosu 3-4 catei de usturoi ... devine sticloasa. Adaugati peste ele pieptul de pui taiat cubulete si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: pulpa de curcan dezosata cartofi morcovi praz legume uscate sare ... pus peste ele pulpa de curcan spalata si condimentata cu sare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 piept pui, 2 oua, sare, piper, usturoi, o lingura faina, fulgi porumb Mod de preparare: Se taie pieptul de pui in felii foarte subtiri. Separat se bat ouale, se adauga sarea, piperul, usturoiul (si alte condimente la alegere) si faina. Se dau feliile de piept prin aceasta compozitie, apoi prin fulgii de porumb si se prajesc in ulei incins.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc carne de curcan, sare, piper, 2 fire salvie, 3 linguri pesmet, un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se scoate pieptul de pui din frigider cu o jumatate de ora ... . Pesmetul se amesteca cu susan. Pieptul se transeaza în 20 felii egale ... sos olandez si mango peste pieptul de pui în crusta de susan. Sfatul bucatarului: Pieptul de pui în crusta de susan mai poate fi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel. 2. Puneti carnea intr-un bol ,adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente(sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. 3. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic. 4. Dupa ce trec 20 de minute scoateti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui, ceapa, usturoiul, morcovii si verdeata se dau prin masina de tocat (painea, nemuiata se da la urma pentru a curata masina).Se adauga cele 2 oua si se sareaza si pipareaza dupa gust.Se omogenizeaza bine.Se adauga faina(o lingura)si pesmet.Se tavalesc prin susan si se prajesc in uleiul incins,dupa care se scot pe hartie absorbanta, pentru a indeparta surplusul de ulei incins
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si de pui si de curcan (piept). Pieptul de pui se spala, se usuca si se taie ... . - 400 g carne de vitel sau piept de pui, 90 g sunca fiarta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pieptul de curcan, prin textura dar mai ales prin dimensiunile sale ... minute Ingrediente: 400 grame piept de curcan 200 grame ciuperci albe ... sa se raceasca. Desfaceti pieptul de curcan intr-o singura bucata mare si plata. [tip]Puteti cumpara piept de curcan gata fasonat pentru snitele. [/tip] Bateti pieptul de curcan...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de Paste din carne de curcan. A iesit bun si a fost apreciat ... de: 800 g carne tocata de curcan (eu am folosit pulpa, dar ... un ameste de pulpa cu piept) 4 oua 2 fire de ceapa verde ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... pentru urmatoarea masa festiva un curcan la tava, cu rozmarin si ... in care nu-ti place curcanul, poti folosi aceeasi reteta pentru pui. Ingrediente: - un curcan intreg (aproximativ 5 kilograme) - 3/4 ceasca cu ulei de ... , busuiocul, piperul si sarea. Spala curcanul la suprafata si in interior ... sa poti condimenta sub pielea pieptului. Aplica apoi cu mana amestecul ... de condimente pe toata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un curcan de cca 2 kg (gata taiat), 100 g orez, 50 g unt ... de preparare: Numai puiul de curcan se poate pregati umplut, deoarece ... si cu ea se umple curcanul sub piele, exact ca si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Perisoarele:250 g piept pui, 50 g orez, 50 g ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pasare, 50 gr. unt, 6 galbenusuri, o lingurita pasta de peste, sare, piper Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si piper. Se umplu jumatatile de albus, se pun pe platou. Mod de servire Se acopera cu sos maioneza sau sos tartar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Amesteca într-un bol mare avocado, bucatile de pui, ceapa si coriandrul. Pune ingredientele pentru vinegreta într-un borcan cu capac. Strânge bine capacul si agita puternic pentru ca ingredientele sa se omogenizeze. Toarna viengreta deasupra salatei, dupa gust, si amesteca cu grija pentru a acoperi toate ingredientele. Poti pastra restul de vinegreta în borcanul închis ermetic, la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie legumele cubulete, rondele sau rase (dupa preferinta fiecaruia), iar morcovul si telina trebuie puse primele la fiert în apa cu sare si piper. Carnea o fierbeti separat pentru a iesi toata grasimea din ea, si o adaugati peste legume când acestea sunt aproape fierte. Dupa ce ati testat daca sunt fierte suficient, adica nici tari, dar nici foarte moi, adaugati bulionul si mai lasati 10 min pe foc. La final se adauga patrunjelul în cantitatea dorita. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat din ingredientele de mai sus, destul de consistent pentru a putea fi intinse 2 foi. Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, api se adauga ciuperca taiata si carnea cubulete.Se lasa sa se inabuse cam 10 min, apoi se adauga patrunjelul, boiaua, sarea si piperul. Se intinde o foaie in forma, se adauga umplutura si se aseaza cealalta foaie. Se da la cuptor, incazit in prealabil, la 180 grade, 30 min. Pofta buna!!! Am folosit o forma in forma de margareta,...
Reţetă de pe retete.eva.ro