Cauta in 16.242 retete
1. Puneti piciorul de porc si carnea de vita cu os in vasul de gatit sub presiune. 2. Adaugaticeapa, morcovii, radacinile de pastarnac curatate in prealabil, sarea, boabele de piper negru, foile de dafin. Turnati apa. 3. Preparati in modul LA ALEGERE, temperatura: 101ºC, timpul de preparare: 2 ore si 30 de minute, nivelul de presiune: 3. 4. Dupa semnalul sonor reduceti cu grija presiunea. Mai intai setati nivelul 1, apoi treptat schimbati in pozitia zero, nu admiteti stropirea cu supa de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Adica piftie fusion, sau combinata, sau din mai multe feluri de ... ieri n-am gasit) - tacamuri de curcan - tacamuri de pui - foi de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... pentru acest tip de carne. Curcan Cea mai mare pasare ce poate fi gatita intreaga, curcanul este foarte iubit pe continentul sau ... apreciata pentru masa de Craciun, curcanul se gateste de regula intreg ... sunt folosite, de regula, pentru piftie, dar se pot folosi si ... distribuie uniform. Asociere: Carnea de curcan trebuie sa fie bine si ... pentru aceasta carne fripta. [tip]...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se fac din curcan, gasca, gaina (cocos), pui. Se curata pasarea ... taie, alegand bucatile potrivite pentru piftii. Se pune apa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apare la suprafata, pentru ca piftia sa fie cit mai limpede ... toata spuma, se pun 1-2 cepe. Piftia trebuie sa fiarba numai la ... . Se lasa sa se inchege. Piftia se incearca daca este suficient ... de legata. - Picioare de pasare, curcan, gisca, cocos, din cap si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... retele cu traditie si valoare sentimentala, cum ar fi piftia de curcan, muraturile asortate, ciorba de burta, salata de icre, si ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com