Cauta in 24.260 retete
... uleiul cu sarea, se adauga apa, apoi faina si se face ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteci zaharul cu cele doua oua, adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina (cernuta si amestecata cu praful de copt). Pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop de esenta de rom. Iti iese o coca pe care o torni in tava de la aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele curtate de samburi, scurse si trecute prin faina. Dai tava la copt, la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 pliculet amoniac, coaja rasa si zeama de la o lamiie, 1/2 pahar apa minerala, 5 cani faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru aluat framantam ingredientele pana cand obtinem un aluat omogen si usor de prelucrat,invelim aluatul intr-o folie alimentara si il introducem 30 minute la frigider. Pentru umplutura curatam merele si le dam pe razatoarea mare si le punem la calit impreuna cu zaharul si scortisoara. Scoatem aluatul din frigider il impartim in doua si il intindem cu sucitorul .Asezam prima foaie in tava tapetata cu faina o presaram cu gris si adaugam merele calite si scurse se sucul lasat la calire, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cipercile se curata, se taie cubulete si se fierb cu putina sare – daca sunt proaspete. Ceapa se toaca marunt si o calim impreuna cu ciupercile, sarea si piperul dupa plac. Cand s-a racit punem pesmetul sau painea inmuiata in lapte si patrunjelul tocat. Separat batem spuma albusurile. Incorporam in amestecul de ciuperci galbenusurile si cu o paleta, cu grija, adaugam albusurile amestecand de sus in jos. Intr-o tava pe care am pus hartie de copt intindem foaia de aluat peste care turnam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa intr-un vas apoi se adauga zaharul si praful de sare impreuna cu esenta de rom si uleiul.Faina dse adauga in ploaie si se bate bine sa nu faca cocoloase.Se pune in functie de cat de groase vrem sa iasa clatitele. Se pune tigaia la incins si se unge cu putin ulei. Se adauga aluat cu polonicul si se intinde bine. Se prajesc pe ambele parti. Apoi se umplu cu dulceata dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cum preparam prajitura: Se pune apa peste o cana si jumatate de ... potrivit. Cum preparam glazura: In apa punem 5 linguri de cacao ,5 linguri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga apoi supa,vinul si apa si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste maiaua din drojdie,apa calduta si zahar.Se pune faina in castron ,se face o adancitura unde punem maiaua.Framantam un aluat care nu se lipeste de maini si il lasam la dospit.Dam varza pe razatoare,o frecam cu sare si o punem la calit.Potrivim gustul de sare si piper.Luam din aluat bucati,care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de umplutura ,le adunam la colturi si le intindem cu sucitorul.Cand am terminat totul,incepem sa le prajim in baie de ulei.Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iesit pufoase, perfecte. Sunt de post, asadar le puteti pregati in aceasta perioada si sa profitati de ele. Ingrediente -500 ml apa minerala -7 linguri de faina -o lingurita de indulcitor lichid -un varf de ... Intr-un bol se toarna apa si faina cernuta in prealabil ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... aluatul! era dulce ca de gogosi, desi pentru a face langosi se ... aluat mai simplu cu alte ingrediente, asadar: 500g faina 300ml apa minerala 1 lingura sare 25g drojdie putina apa calduta 1 lingura zahar branza de ... , drojdia se dizolva in putina apa calduta impreuna cu zaharul si ... drojdia in mijlocul licheanului cu faina, se adauga sare si apa minerala. se...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... putina zare putin zahar aprox 400 ml lapte 50 ml apa minerala. 25 g unt topit. Compozitie: 1 pachet branza de vaci 2 linguri zahar ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... mai mult 1/2 cana ulei 3 linguri de cacao 1 cana de apa clocotita, apa minerala, suc de rodii sau lapte de soia 1 lgt praf de ... de cocos Glazura: 3 linguri de apa 3 lg de zahar 3 lg cacao ... cernuta. Punem treptat amestecul peste apa fierbinte si ulei mixand usor ... anume sa mixam zaharul cu apa, adaugam uleiul si incorporam ingredientele ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , piper, curry, boia, cimbru, etc) malai unt obtional ulei 1 galbenus apa minerala ulei de masline Pestele se curata, se spala cu apa rece, se sterge cu un ... uscat. Pentru mamaliga se pune apa pe foc cu putina sare ... doriti. Malaiul (1 cana de malai, 3.5-4 masuri de apa) se pune in apa clocotinda si se mesteca mereu iar spre sfarsit cand inchidem ... si spre sfarsit galbenusul....
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... mari file de peste 2 oua zeama de lamaie faina pesmet apa minerala 1 morcov 1 vanata 2-3 ardei grasi rosii si verzi 1 dovlecel 1 ceapa rosie ... cateva linguri de faina cernuta, sare si se subtiaza cu apa minerala sa iasa un aluat ca de clatite. Pestele se trece ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... frumos?, ei da, datorita apei minerale, si nimeni n-ar zice ca e de post 3 cani de faina 2 cani de zahar 2 cani apa minerala sau 1 cana de apa minerala si una de lapte de soia 3/4 cana ulei (170 gr ... si cele doua cani de apa minerala, aceasta din urma o sa ajute sa iasa un chec pufos ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... OUA , 10 LINGURI APA MINERALA , 500 G ZAHAR , 250G FAINA 1 KG CAISE , SCORTISOARA Se freaca galbenusurile cu 250g zahar , se adauga treptat apa minerala si se amesteca bine, se pune si faina , trebuie sa ... 250 g zahar si 2 linguri de apa (eu nu am mai pus apa pana acum in albusuri si nici nu am sa o mai ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Apa se fierbe cu zaharul 2-3 clocote iar dupa ce s-a racit se adauga sucul de lamaie. Se tine la frigider pentru a se raci bine si se poate servi cu apa minerala sau sifon.
Reţetă de pe retete.eva.ro
E cald, e Bucuresti, e Romanica...azi am facut pentru prima data...limonada! Cu ce? - 1 cana de 500 ml - 1 lamaie - 5-6 lingurite cu zahar - 500 ml apa minerala Cum? - taiem lamaia in felii - adaugam zaharul si stoarcem lamaia cu o lingurita - adaugam apa minerala si asta-i tot!
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com