Cauta in 21.292 retete
... 200 g de faina care creste singura cu 1 lingurita de praf de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incingecuptorul la 190 c grad ,se unge cu unt o forma de copt rotunda, cu fund detasabil, de 20cm diametru si se captuseste cu hartie pergament. Folosind un mixeri electric se bate restul de unt cu zaharul tos , intr-un castron pana se face pufos , se adauga oauile unul cate unul, apoi se incorporeaza faina. Se adauga stafidele si laptele si se amesteca foarte bine, se toarna mixtura in forma de copt. Se coace checul pe raftul din centrul cuptorului., 15- 20 minute pana creste frumos,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ies cam 24-30 de gogosi. - 3 cani faina, 1 cana zahar, 3/4 cana ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se framanta toate la un loc si se lasa sa creasca. Se intinde coca, se taie cu un pahar in forma de gogosi si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc presarate cu zahar pudra. - 300 g faina, 150 g branza, 1 pahar lapte, 1 ou, 2 linguri zahar, 40 g drojdie, 1/2 lingurita sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb cartofii cu o zi inainte, in coaja, se curata si se trec prin masina de tocat. Se framinta bine cu sarea, oul, uleiul, zaharul vanilat si faina. Se dizolva drojdia in laptele indulcit, se amesteca cu o lingura de faina si se lasa sa creasca, se amesteca cu aluatul de cartofi, se framinta, se face o coca potrivit de tare si se lasa sa creasca o ora. Se intinde pe masa de aluat unsa cu ulei (cu sucitorul uns cu ulei) o foaie groasa de un deget. Se taie forme rotunde cu paharul, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pina ce aluatul se desprinde de pe cratita. Se da deoparte si se freaca pina se racoreste. Se adauga pe rind galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma. Se incinge grasimea intr-o cratita (de tuci), se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul bulgarasilor de coca in grasime. Cind sint gata, se presara cu zahar pudra vanilat amestecat cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune la fiert apa (laptele) cu untul si sarea. Cand incepe sa fiarba, se pune faina si se amesteca repede cu lingura (aceasta operatie se face pe marginea aragazului). Se amesteca pana cand compozitia incepe sa se desprinda de pe cratita. Se lasa sa se raceasca si se adauga zeama de lamaie si ouale frecate dinainte cu zaharul. Se amesteca totul foarte bine. Cu o lingura unsa cu grasime, se ia din compozitie si se pune in cratita cu grasime bine infierbintata. Se lasa pana se rumenesc. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Din cartofi se prepara un piure. Se amesteca cu zaharul si faina, zeama de la o lamiie si ouale. Se face un aluat care se intinde cu sucitorul si se taie rondele cu un pahar. Se prajesc in ulei mult bine incins, ca sa se umfle. Se scot, se scurg de ulei si se presara cu zahar. - 1/2 kg cartofi, 50 g zahar, 4 linguri faina, 1 lamiie, 2 oua, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se coc cartofii cu coaja, apoi se curata si se dau pe razatoarea marunta sau se trec prin sita (operatia trebuie facuta cind cartofii sint fierbinti). Se pun intr-un vas, se adauga sarea, drojdia amestecata cu smintina si galbenusurile si se framinta cu faina un aluat nu prea tare. Se acopera vasul cu un servet si se lasa sa creasca la loc cald. Dupa ce a crescut bine se intinde cu vergeaua pe planseta de aluat o foaie de grosimea unui creion. Se taie rotunduri cu paharul, se asaza pe un...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fructe de sezon de un singur fel sau amestecate, vanilie, esenta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sus. - 4-5 kg fructe (de un singur fel sau amestecate), 1 kg zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa fie si de un singur fel), 6 oua, 270 g faina, 150 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , legumele se calesc doar un singur minut, avand grija sa agitam ... miezul doar de la una singura, 100 ml sos de soia ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Amesteca untul si zaharul pudra împreuna pâna ce se formeaza o pasta fina. Adauga ouale si bate cu un tel pâna când amestecul devine pufos si aerat. Acesta este secretul pentru ca briosele sa-si pastreze textura. Cu grija, încorporeaza faina prin miscari de rasturnare a compozitiei folosind o lingura de lemn. La final, adauga afinele si amesteca delicat. Adauga laptele pentru a mentine aluatul moale. Unge formele pentru briose cu putin ulei si toarna compozitia în ele, pâna sus. Pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... serbet? Afla cum poti prepara singura acest desert delicios si racoros ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ea! O vom repeta cu siguranta! Singurul aspect negativ ar fi timpul ... , am asezat brusc si dintr-o singura miscare aluatul intr-o tava tapetata ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Crezi ca nu poti prepara singura o prajitura delicioasa de cofetarie? Incearca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vanzare produse care au un singur numitor comun: rabarbarul (revent). Localnicii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro