Cauta in 21.294 retete
... , inseamna ca se pot pune gogosile. Se aseaza unele linga altele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... untura fierbinte si se rumenesc gogosile pe o parte si pe alta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 cani apa, 1/2 cana unt, putina sare, o cana faina, 3 oua, ulei pentru prajit, miere, scortisoara Mod de preparare: Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cind incepe sa fiarba, se pune faina incet si se amesteca incontinu, pana se ingroasa. Se da la o parte, se lasa citeva minute sa se raceasca, dupa care se adauga ouale, unul cite unul, mestecind incontinu. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se incepe sa se puna cite o lingura plina din compozitie la prajit. Se prajesc uniform la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cartofi mari, 50 gr. drojdie, 200 gr. smantana, 3 galbenusuri, sare, faina cat cuprinde la framintat, 1 pahar ulei, marmelada, zahar pudra vanilat Mod de preparare: Se coc cartofii cu coaja, apoi se curata si se dau pe razatoarea marunta sau se trec prin sita (operatia trebuie facuta cind cartofii sunt fierbinti). Se pun intr-un vas, se adauga sarea, drojdia amestecata cu smantana si galbenusurile si se framinta cu faina un aluat nu prea tare. Se acopera vasul cu un servet si se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Gogosile simple si pufoase se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... platou, cu sosul format si gogosile de cartofi. - Pentru 10 portii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 buc. dovlecei mici fara seminte, 1 praf sare, zahar tos, zahar pudra, 2-3 oua, faina, ulei pentru prajit Mod de preparare: Dovleceii se dau pe razatoarea mica, sa presara cu praful de sare si se storc foarte bine. Se amesteca cu zaharul, se adauga ouale pe rind si se ingroasa cu faina. Se pun cu lingurita in ulei incins si se prajesc pe ambele fete. Se scurg de surplusul de ulei pe servetele absorbante sau in sita. Mod de servire Se servesc pudrate cu zahar sau cu zahar pudra amestecat cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cind incepe sa fiarba, se pune faina incet si se amesteca incontinu, pina se ingroasa. Se da la o parte, se lasa citeva minute sa se raceasca, dupa care se adauga ouale, unul cite unul, mestecind incontinu. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se incepe sa se puna cite o lingura plina din compozitie la prajit. Se prajesc uniform la temperatura normala-medie-pina se fac aurii-maronii. Se scot, se asaza pe platou, se pune miere deasupra si scortisoara. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ambele parti. Cind sint gata, gogosile se scot cu o lingura cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se calesc ciupercile taiate marunt in ulei, cu sare si piper, pina scade toata zeama. Din restul de unt, faina si lapte, se face un sos bechamel, se ia de pe foc si se amesteca cu ciupercile, iar cind este rece se adauga galbenusul. Se intinde pe un fund de lemn presarat cu faina de grosimea unui deget si se fac forme cu paharul trecut prin faina. Se dau prin faina, ou si pesmet si se rumenesc in ulei incins. Se servesc cu orez olandez. - 300 g ciuperci, 50 g unt, 300 g faina, 30 ml lapte, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prajesc in grasime incinsa. Se servesc fierbinti, cu cascaval ras pe deasupra. - 1 kg cascaval, 4 albusuri de ou, sare, 2 linguri pesmet, grasime. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dovleceii se dau pe razatoarea mica, sa presara cu praful de sare si se storc foarte bine. Se amesteca cu zaharul, se adauga ouale pe rind si se ingroasa cu faina. Se pun cu lingurita in ulei incins si se prajesc pe ambele fete. Se scurg de surplusul de ulei pe servetele absorbante sau in sita. Se servesc pudrate cu zahar sau cu zahar pudra amestecat cu 2-3 plicuri de zahar vanilinat. - 2 dovlecei mici fara seminte, 1 praf sare, zahar tos, zahar pudra, 2-3 oua, faina, ulei pentru prajit. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se cerne faina intr-un vas, se face un loc la mijloc si se pune iaurtul, ouale, uleiul, praful de copt, zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn pina se leaga bine compozitia. Se ia cu o lingurita din aluat si se coace in ulei bine incins. Se aseaza pe un platou si se pudreaza cu zahar vanilat amestecat cu zahar pudra. - Un borcan cu iaurt, 2 oua, 5 linguri zahar tos, 500 g faina, o lingura ulei, un praf de copt, zahar vanilat, ulei pentru prajit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 lingura de faina se opareste cu tot uleiul care a fost pus la fiert cu putin lapte, apoi se adauga smintina. In alt vas, se freaca galbenusurile cu zahar pina se albesc, dupa care se adauga drojdia frecata cu putin zahar, apoi se adauga si restul ingredientelor peste galbenusurile cu zahar si faina oparita cu laptele. Toate la un loc se framinta timp de o ora, dupa care se lasa sa creasca intr-un mediu mai calduros. Se portioneaza aluatul, dupa care se intinde o foaie potrivit de groasa, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mic si se da drumul gogosilor sa se rumeneasca, se scurg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se arde uleiul. Se trec gogosile prin zahar pudra sau zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ies cam 24-30 de gogosi. - 3 cani faina, 1 cana zahar, 3/4 cana ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se framanta toate la un loc si se lasa sa creasca. Se intinde coca, se taie cu un pahar in forma de gogosi si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc presarate cu zahar pudra. - 300 g faina, 150 g branza, 1 pahar lapte, 1 ou, 2 linguri zahar, 40 g drojdie, 1/2 lingurita sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb cartofii cu o zi inainte, in coaja, se curata si se trec prin masina de tocat. Se framinta bine cu sarea, oul, uleiul, zaharul vanilat si faina. Se dizolva drojdia in laptele indulcit, se amesteca cu o lingura de faina si se lasa sa creasca, se amesteca cu aluatul de cartofi, se framinta, se face o coca potrivit de tare si se lasa sa creasca o ora. Se intinde pe masa de aluat unsa cu ulei (cu sucitorul uns cu ulei) o foaie groasa de un deget. Se taie forme rotunde cu paharul, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro