Cauta in 16.206 retete
... -un vas acoperit. Se prepara saramura din 200 ml de apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Poti incerca si varianata cu hrean sau pe cea cu plante aromate. Ingrediente : 5 kg castraveti, o legatura de marar uscat, cinci - sase radacini de hrean potrivite, apa, sare (proportia este de o lingura cu varf de sare la un litru de apa), piper boabe. Preparare: - Spala bine castravetii, curata hreanul de coaja; - Pune castravetii in borcane curate (mici sau mari), pe un pat facut din marar uscat; - Daca folosesti borcane mici (800 de grame) imparte mararul uscat, egal, in borcane; -...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foarte foarte buna, o minunatie, la fel ca umplutura de la gogosari cu varza si morcov Eu am facut doar cu varza alba Varza rosie : la 1 kg 200 gr varza taiata si cantarita punem 1 lg rasa sare Varza alba : la 3 kg 200 gr taiata si cantarita punem 1lg cu vf sare si 1 lg rasa de sare Sare de muraturi Chimen Morcov Se framanta fiecare tip de varza cu sarea specificata pana se reduce volumul la jumate. Se lasa 24 de ore acoperita timp in care se mai framanta din cand in cand. A doua zi punem 2...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Fie ca e vorba de un sandvis obisnuit sau de un fel de mancare special, castravetii murati isi gasesc cu usurinta locul pe masa. Ei reusesc sa completeze perfect o masa cu feluri de mancare dulci, precum diversele tipuri de tocanite sau mancarea de fasole. Ingrediente: 8 kg castraveti 5 litri de apa, 100g sare, usutroi, foi de dafin, frunze de telina, boabe de mustar Mod de preparare: Spala castravetii si pune-i cat mai inghesuiti in borcane, adaugand boabele de mustar si cateii de usturoi....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nevoie de: 500 gr Carne tocata 70 gr orez 100ml lapte ... pune si restul de carne tocata si se vor pune bucati ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... telina, albitura, morcov, conopida buchetele, gogonele felii, castravete si deasupra iar ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
O reteta de vara, menita sa utilizeze castravetii ce se pregatesc sa dea in copt si sa domoleasca pofta de muraturi. Asadar, o reteta de muraturi instant, gata intr-o saptamana, pentru a va bucura mai repede de acesti castraveti murati-cruzi. Portii: 2,5 kilograme Timp de preparare: 40 de minute (plus 1 saptamana) Ingrediente: 2,5 kilograme castraveti de sezon (nu de sera) 5 linguri de sare mare 8 catei de usturoi 1 lingura boabe de mustar 1 lingura boabe de piper 3 foi de dafin 2-3 tulpini...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... -l cu tot cu coaja la saramura doar sa-i dea gust. Punem ... in clocot punem restul ingredientelor si 1/2 patrunjel tocat. Lasam sa scada saramura un pic cam la jumate, punem restul ... zeama ramasa in folie, punem saramura si dam la cuptor inca ... doriti puteti aseza pestele in saramura si-l mai lasati 1 min sa ... compozitia dupa ce a fost fiarta. Saramura este buna atat rece cat...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Arayes kafta este o gustare libaneza, calda, extraordinara: o placintica fripta iute la gratar (plita sau tigaie), umpluta cu amestecul picant parfumat de kafta. Genul de aperitiv cu care incepe o masa si care e atat de bun incat nu mai ai chef de altceva si toata masa se rezuma la el. Incercati-o alaturi de un pahar de iaurt rece. Portii: 4 Timp de preparare: 1 ora Ingrediente: 8 lipii medii 700 grame amestec de kafta 2 linguri de unt 800 ml iaurt pentru servire Preparare: Ungeti lipiile pe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Varza alba frageda Marar uscat din abundenta Sare pt muraturi 1 lg potrivita la 1 l de apa Taiem varza fideluta dupa care o framantat putin ca sa intre mai bine. Asezam pe fundul unui borcan niste marar, punem varza, la mijloc iar marar si varza, lasam putin loc deasupra pt ca va fermenta. Dam in clocot apa cu sare si punem calduta peste varza. Punem borcanul intr-un vas mai adanc ca sa nu curga pe afara, acoperim cu farfurioara sau celofanul si lasam in bucatarie vreo 2-3 zile sa se...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... lasavoruri urbane Umplutura : 1/2 kg carne tocata ulei de masline 1 ceapa medie ... pot incerca si cu pui tocata dar mai grasa. Calim usturoiul ... apoi adaugam ceapa tocata foarte marunt si foaia de dafin. Peste ... miroase a vin s-a evaporat. Urmeaza rosiile tocate. Clatim conserva de rosii cu ... -o cratita calim usturoiul zdrobit si tocat, punem pasata de rosii, sare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Topul preferatelor Dintre retetele cu carne "Din cauza" spaghetelor Sta sa se rastoarne.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Varianta I, asortata : 1 varza de 1 kg Frunze telina Marar uscat Cimbru Boabe de mustar Boabe de piper 1 morcov Cateva frunze de visin 1 lg sare de muraturi (22 gr) 1 l apa Tocam varza fideluta la cutit, frunzele de telina si patrunjelul le tocam marunt, morcovul il dam prin razatoarea mare. Frecam varza cu morcovul si verdeata ca sa se inmoaie. Asezam pe fundul borcanului marar, frunze de telina, punem varza, deasupra mirodenii, marar, frunze de visin, cimbru. Fierbem apa cu sarea si punem...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Placinta cu carne in forma de floare& Satioasa, deliciosa, o incantare. Blat cu lapte incredibil de pufos Cu greu poti gati ceva mai savuros!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... (platou) si deasupra se toarna saramura obtinuta. Peste tot se pune ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru dulceata se aleg patlagele de forma lunguiata si nu prea mari.Se taie in sferturi sau jumatati (cele care sint mici), li se scot semintele si se fierb in apa cu otet.Se coloreaza , inainte de a se lua de pe foc, cu verde vegetal (3-4 picaturi) si pentru aroma, tot atunci, se adauga zahar vanilat, daca nu s-a pus baton de vanilie.Cind apa clocoteste, se adauga patlagelele si se lasa sa fiarba in clocot, cca o ora .Otetul le intareste imediat; de aceea, fierb greu.Dar acesta este si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... amesteca, apoi se pune carnea tocata si apa necesara sa acopere ... si patrunjelul (pastrate la congelator) tocate marunt se amesteca si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... iute intreg. Se presara patrunjel tocat si se serveste cu mamaliguta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
O descriere succinta A unei astfel de placinta Are in coada semn de exclamatie: E o cocacica de senzatie!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com