Cauta in 17.960 retete
Se încinge uleiul, se adauga condimentele si 2 catei de usturoi feliati. Se adauga pe rând legumele feliate, se înabusa putin împreuna, dupa care se pune apa cât sa le acopere pe jumatate. Se lasa la foc mic, sub capac pâna obtii consistenta dorita. Orezul se pune la fiert, dupa care se încorporeaza la final în ghiveciul de legume. Dupa ce se opreste focul, se adauga usturoiul ramas si câteva frunze proaspete de busuioc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... padure. Patrunjelul : Iti trebuie un ghiveci larg. Semintele le cumperi de ... ce ai plantat semintele, acopera ghiveciul cu o folie de plastic gaurita ... nisip. Presara seminte si protejeaza ghiveciul cu folie de plastic gaurita ... gustosi, sunt si decorativi. Gasesti ghivece cu ardei, in florarii. Sunt o solutie excelenta pentru bucataria ta, iarna. Leusteanul si cimbrul : Iti recomand ... gata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le gasiti in piete. Un ghiveci de legume, pe care eu ... multi ani, si care la iarna se va transforma intr-o mancare ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
1 1/2 kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de dafin, piper, sare Mod de preparare: Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taiate. Se fierbe totul 1-2 ore. Ghiveciul se pune fierbinte in borcane ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane. - 1 1/2 kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata vinetele, gogosarii, ceapa, usturoiul, dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3 cm, iar gogosarii, usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat). Rosiile se dau prin masina de separat seminte, iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul. Dupa ce avem toate ingredientele pregatite, se vor pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin, dupa care se aseaza in straturi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune fasolea curatata, spalata si taiata într-o oala împreuna cu morcovii curatati si taiati rondele subtiri. Se toarna apa clocotita pâna se acopera si se lasa sa fiarba la foc potrivit pâna când morcovii si fasolea sunt fierte. Se adauga apoi mazarea care, fiind conservata, se va fierbe putin. Atentie! Apa în care au fiert legumele nu se arunca. Legumele se pun într-un castron si cât sunt înca fierbinti se pune peste ele unt proaspat si smântâna. Ghiveciul se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala toate legumele, se curata, se toaca ceapa marunt, morcovul rondele, dovlecelul si vânata cuburi, cartofii în patru cuburi mari, iar ardeiul in felii mari. În 3 linguri de ulei se caleste ceapa si cartofii, cu sare. Apoi se adauga apa si restul de legume si se lasa la fiert cu sare si piper. Când legumele sunt aproape fierte se adauga cana de suc de rosii si cimbrul. Se mai lasa la fiert 10 minute. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca otomanii au dezbinat Balcanii, ghiveciul turcilor i-au unit. Bucurie de ... la borcan, zacusca. Vom gasi ghiveciul turcesc, rece sau cald, cu ... adauga la urma patrunjelul tocat. Ghiveciul de legume se serveste ca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pentru care trebuie pastrate si iarna in forma cat mai apropiata ... conservelor si al muraturilor pentru iarna. Rosii uscate in ulei Rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparat si rapida, salata de iarna cu maioneza din avocado este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o oala, intr-un prea-minunat ghiveci de legume , de post. De ... , parca nici n-as manca acest ghiveci de legume insotit de carne ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ori, m-a salvat acest zarzavat pentru iarna facut cu atata drag de ... copii. Zarzavat de ciorba pentru iarna Sunteti gata? Luati creionul si ... sa poata fi folosita la ghivece sau alte preparate fara verdeata ... doresc si o camara cat mai plina! Zarzavat de ciorba pentru iarna ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Ghiveciul: Spalati vanata, taiati-o rondele, presarati deasupra putina sare si lasati ... , 15 g unt, sare, piper. Pentru ghiveci: 500 g rosii, 1 vanata, 2 dovlecei mici ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... clasica a muraturilor de iarna, gogosarii in otet merg perfect cu fripturi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se pastreaza in camara pentru iarna. Spor la treaba si pofta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tort ghiveci cu flori cineva cauta disperat flori in oras ca ... sa faci cumva un tort ghiveci de flori de primavara?? bucurie ... am asteptat sa fac un ghiveci cu flori,doar ca era ... l-am decupat sub forma de ghiveci,partea de sus am copt ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Se curata pestele, se taie în bucati, se sareaza si se lasa deoparte pâna se pregateste zarzavatul. Se caleste în ulei ceapa taiata felii, iar când este transparenta se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii; când acestea încep sa se înmoaie, se adauga rosiile, mazarea, fasolea verde taiata în bucati si piper. Când sunt aproape fierte, se pun doua linguri de ulei si pestele si se lasa sa fiarba înabusit la cuptor. Mâncarea trebuie sa fie scazuta; daca se observa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
orezul se pune la fiert cu sarea. separat se caleste o ceapa, se adauga pe rand taiate cubulete: rosiile, ardeiul, vanata. se taie marunt telina si se pune in cratita alaturi de ramurelele de cimbru. se pun condimentele: sare, piper si boabele de mazare. se acopera si se da la foc mic aprox 30 min. se strecoara orezul, se pune in farfurie si se adauga deasupra ghiveciul de legume ornandu-se dupa preferinte cu rosii proaspete si busuioc. Pofta buna! o reteta delicioasa pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro