Cauta in 17.960 retete
... Cipercile se curata, se taie cubulete si se fierb cu putina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . In timpul scaderii in cuptor, ghiveciul nu se amesteca, ci doar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala fiecare leguma separat si se curata. Morcovii, vinetele si dovleceii se taie in rondele, ardeiul gras in felii mici si se prajesc pe rind in ulei fierbinte pina capata o culoare deschisa (devin albicioase). Se opareste fasolea spalata si se da in clocot 10 minute. La urma, in grasimea ramasa in vas, se calesc 4 cepe mari, peste care se pune sa clocoteasca 10 minute sucul obtinut din 2-3 kg de rosii. In fiecare borcan (de 400 ml), se adauga 3 rondele de vinete, 6 de morcov, 3 de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se taie bucatele si se pune intr-o cratita. Se curata si se spala legumele iar apoi se taie dupa cum urmeaza: ceapa marunt, morcovii, cartofii, telina si ardeii cubulete, fasolea se rupe bucati iar varza se taie fideluta. In cratita, cu carnea, se pun morcovii, ceapa si telina si se inabusa cu o cana cu apa. Se sareaza si se adauga ardeii, fasolea verde, cartofii si varza. Mai punem putina apa, daca e necesar. Se lasa la fiert 15 minute. Se pun rosiile taiate felii si orezul si se mai...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Legumele se curata, se spala si se taie astfel: ceapa in inele, morcovii si vanata in cuburi, iar ciupercile in fasii. Se pun intr-o tigaie cu apa si se fierb pana ce legumele au fiert si apa a scazut de tot. Separat se curata rosiile de coaja si se fac piure. Peste rosiile facute piure se pun : sare, piper, busuioc, usturoi presat si foaia de dafin rupta in patru. Dupa ce apa din legume a scazut se pune pireul de rosii amestecat cu condimentele si mancarea se mai fierbe inca 5-10 minute. La...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si piper dupa gust. Dati ghiveciul la cuptor pentru 45 de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Toate ingredientele se toaca la dimensiuni de 2-3 cm, se amesteca bine si se pun in borcan, butoi. Otetul se fierbe cu sarea, foile de dafin, piperul si cu apa la un litru de otet 1 1/2 apa. Cind otetul a fiert se toarna peste zarzavaturi si se acopera cu capacul. Dupa 2-3 zile, salata se poate servi. - Morcov, ardei gras, gogosari, fasole verde, conopida, castraveti, ardei iute, hrean, telina - radacina, frunze, gogonele, sfecla rosie, varza rosie, sare, otet, apa, foi de dafin, piper,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se taie ceapa marunt, morcovii se spal
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rad morcovul, ridichea si ceapa. Cartofii fierti sau copti se taie bucatele mici, se amesteca cu usturoiul pisat, nucile macinate, zaharul si sarea, apoi se toarna untdelemnul amestecat cu zeama de lamiie. Se amesteca totul bine, se aranjeaza pe farfurie si se garniseste cu foi frumoase de salata verde. - 1 morcov, 1 ridiche neagra, 2 cartofi fierti sau copti cu coaja, 1 lingura nuci, 1 ceapa mica de apa, 1 catel de usturoi, putin zahar, untdelemn, sare, zeama de lamiie, 1 salata verde. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cureti ceapa, morcovul, patrunjelul si telina, le tai apoi rondele si le calesti pe toate 3-4 minute, in tot uleiul, la foc mic, amestecand mereu. Adaugi carnea taiata bucati, torni apa fierbinte cat sa le cuprinda, pui o lingurita de sare si lasi sa fiarba. Cand da in clocot, pui pastaile de fasole verde rupte in 2-3 bucati si varza taiata fideluta. Lasi sa fiarba acoperit pana se inmoaie toate legumele si adaugi apa daca scade sosul. Cand carnea este fiarta, adaugi ardeiul felii subtiri, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa alba si ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt. Ardeiul gras se curata de seminte, se taie in cubulete si se pune linga ceapa. Rosiile se spala, se oparesc timp de citeva secunde in apa clocotita si se curata de pielita. Se taie in cubulete sau se dau pe razatoare si se pun intr-un castron. Intr-o cratita se incing patru linguri de ulei, se adauga morcovul ras, legumele tocate si se calesc pina cind devin moi. Se adauga fasolea verde taiata in bucati mai mici, usturoiul, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Toate legumele bine spalate si taiate in bucati potrivite se pun intr-o cratita cu un pahar de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit. Se poate servi atat rece, cat si cald. - 1 vanata, 1 dovlecel, 2 cepe, 1 conopida, putina fasole verde, putina mazare, 2 capatani usturoi, 1 varza mica, 3 rosii, 2 ardei, 1 morcov, 1 pahar untdelemn. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cind clocoteste se pune si garnitura care consta in:...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati potrivit de mari, se prajeste in untura pina incepe sa se rumeneasca, se adauga sare si apa calduta cit sa cuprinda carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, 1-1 1/2 ore. In acest timp, se pregateste zarzavatul. Se curata, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se aseaza zarzavatul peste carne, se adauga rosiile curatate de pielite si seminte, taiate felii, verdeata si sarea. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se pune la cuptor, miscind cratita din cind in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie gogonelele cubulete, gogosarii si ardeii taiati feliute, iar morcovul se da pe razatoarea mare. Se pregateste sosul separat din ingredientele de mai sus de la sos. Se fierb in sosul respectiv 5-7 minute Se pun rece in borcane si nu se dunstuiesc. - 1 kg gogonele, 1 kg gogosari, 1 kg ardei gras (kapia), 1 kg morcov. Sosul: 1/2 l otet, 1/2 l apa, 1/2 l ulei, 1/4 kg zahar, 3 linguri sare, 400 g mustar, foi de dafin, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ce vreti voi) - praz (pai e iarna, nu?) - masline (200 gr cred ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... . piept de pui, 250 gr. ciperci, 2 catei de usturoi, sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 5 cartofi, 1 ceapa galbena, 1 rosie mare (iarna se pot folosi 6 rosii cherry ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiat cubulete, 1 para taiata cubulete, iarna se pot adauga cubulete de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ciperci, 50 g unt, o lingurita cu varf cu marar sau patrunjel, zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com