Cauta in 21.292 retete
Pregatim aluatul amestecand ingredientele foarte bine oua,faina si cele 2 linguri de apa .Intindem foarte bine aluatul si il impachetam de cateva ori .Eu am folosit masina pentru paste si nu mi-a fost deloc greu.Taiem pastele si le lasam sa se usuce putin pe masa Aici intervin copii mei care vor mereu sa fure pastele nefierte sau se le mai intinda o data :)))Intre timp punem apa la fiert impreuna cu sarea .Cand apa clocoteste adaugam pastele si le fierbem cca 7-8 minute.Le putem incerca ,nu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... isi pierd din aroma. In ghiveci Daca ai spatiu, in balconul ... padure. Patrunjelul : Iti trebuie un ghiveci larg. Semintele le cumperi de ... ce ai plantat semintele, acopera ghiveciul cu o folie de plastic gaurita ... nisip. Presara seminte si protejeaza ghiveciul cu folie de plastic gaurita ... gustosi, sunt si decorativi. Gasesti ghivece cu ardei, in florarii. Sunt ... gata plantate si crescute...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa se caleste in ulei, apoi se taie rosiile felii si, dupa ce s-a calit ceapa, se asaza zarzavatul stors intr-o cratita mai mare; un rind zarzavat, unul de rosii taiate si ceapa calita printre ele, apoi deasupra inca putin ulei si se da la foc, se mai misca cratita usor sa nu se prinda de ea, se fierbe cca 2 ore. Se ia de la foc, se asaza in borcane nu prea pline, se pune putin ulei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adauga la urma patrunjelul tocat. Ghiveciul se serveste ca felul unu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . In timpul scaderii in cuptor, ghiveciul nu se amesteca, ci doar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala fiecare leguma separat si se curata. Morcovii, vinetele si dovleceii se taie in rondele, ardeiul gras in felii mici si se prajesc pe rind in ulei fierbinte pina capata o culoare deschisa (devin albicioase). Se opareste fasolea spalata si se da in clocot 10 minute. La urma, in grasimea ramasa in vas, se calesc 4 cepe mari, peste care se pune sa clocoteasca 10 minute sucul obtinut din 2-3 kg de rosii. In fiecare borcan (de 400 ml), se adauga 3 rondele de vinete, 6 de morcov, 3 de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se taie bucatele si se pune intr-o cratita. Se curata si se spala legumele iar apoi se taie dupa cum urmeaza: ceapa marunt, morcovii, cartofii, telina si ardeii cubulete, fasolea se rupe bucati iar varza se taie fideluta. In cratita, cu carnea, se pun morcovii, ceapa si telina si se inabusa cu o cana cu apa. Se sareaza si se adauga ardeii, fasolea verde, cartofii si varza. Mai punem putina apa, daca e necesar. Se lasa la fiert 15 minute. Se pun rosiile taiate felii si orezul si se mai...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Legumele se curata, se spala si se taie astfel: ceapa in inele, morcovii si vanata in cuburi, iar ciupercile in fasii. Se pun intr-o tigaie cu apa si se fierb pana ce legumele au fiert si apa a scazut de tot. Separat se curata rosiile de coaja si se fac piure. Peste rosiile facute piure se pun : sare, piper, busuioc, usturoi presat si foaia de dafin rupta in patru. Dupa ce apa din legume a scazut se pune pireul de rosii amestecat cu condimentele si mancarea se mai fierbe inca 5-10 minute. La...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si piper dupa gust. Dati ghiveciul la cuptor pentru 45 de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane. - 1 1/2 kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cureti ceapa, morcovul, patrunjelul si telina, le tai apoi rondele si le calesti pe toate 3-4 minute, in tot uleiul, la foc mic, amestecand mereu. Adaugi carnea taiata bucati, torni apa fierbinte cat sa le cuprinda, pui o lingurita de sare si lasi sa fiarba. Cand da in clocot, pui pastaile de fasole verde rupte in 2-3 bucati si varza taiata fideluta. Lasi sa fiarba acoperit pana se inmoaie toate legumele si adaugi apa daca scade sosul. Cand carnea este fiarta, adaugi ardeiul felii subtiri, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa alba si ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt. Ardeiul gras se curata de seminte, se taie in cubulete si se pune linga ceapa. Rosiile se spala, se oparesc timp de citeva secunde in apa clocotita si se curata de pielita. Se taie in cubulete sau se dau pe razatoare si se pun intr-un castron. Intr-o cratita se incing patru linguri de ulei, se adauga morcovul ras, legumele tocate si se calesc pina cind devin moi. Se adauga fasolea verde taiata in bucati mai mici, usturoiul, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata vinetele, gogosarii, ceapa, usturoiul, dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3 cm, iar gogosarii, usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat). Rosiile se dau prin masina de separat seminte, iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul. Dupa ce avem toate ingredientele pregatite, se vor pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin, dupa care se aseaza in straturi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Toate legumele bine spalate si taiate in bucati potrivite se pun intr-o cratita cu un pahar de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit. Se poate servi atat rece, cat si cald. - 1 vanata, 1 dovlecel, 2 cepe, 1 conopida, putina fasole verde, putina mazare, 2 capatani usturoi, 1 varza mica, 3 rosii, 2 ardei, 1 morcov, 1 pahar untdelemn. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati potrivit de mari, se prajeste in untura pina incepe sa se rumeneasca, se adauga sare si apa calduta cit sa cuprinda carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, 1-1 1/2 ore. In acest timp, se pregateste zarzavatul. Se curata, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se aseaza zarzavatul peste carne, se adauga rosiile curatate de pielite si seminte, taiate felii, verdeata si sarea. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se pune la cuptor, miscind cratita din cind in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie gogonelele cubulete, gogosarii si ardeii taiati feliute, iar morcovul se da pe razatoarea mare. Se pregateste sosul separat din ingredientele de mai sus de la sos. Se fierb in sosul respectiv 5-7 minute Se pun rece in borcane si nu se dunstuiesc. - 1 kg gogonele, 1 kg gogosari, 1 kg ardei gras (kapia), 1 kg morcov. Sosul: 1/2 l otet, 1/2 l apa, 1/2 l ulei, 1/4 kg zahar, 3 linguri sare, 400 g mustar, foi de dafin, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Luni - Ragout de porc Marti - Supa - crema de conopida si branza Miercuri - Dovlecel la gratar cu rosii si mozzarella Joi - Ghiveci national Vineri - Friptura porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin Sambata - Pui in vin Duminica - Pui cu rozmarin, cimbru si lamaie Desert -Paine cu banane Mic-dejun - Muffins cu usturoi si parmezan
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... " au prins radacini in mici ghivece de flori, dar va asigur ... declaratie de dragoste :) Ingrediente pentru 2 ghivece: Pentru aluat: - 250 g. unt - 250 ... rosu - 1 lingurita amidon In plus: - 2 ghivece noi (diam. 14 cm) - pesmet ... 175 grade C. Se pregatesc ghivecele: Se ung ghivecele cu grasime, eu ... final: Aluatul se aseaza in ghivece: ...si se coc 60 de ... vrut sa umplu...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... -o si eu. Am cumparat un ghiveci de rozmarin, am desfacut acele ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com