Cauta in 20.697 retete
... le adaugi in compozitie si framanti. Daca aluatul iese prea moale, il dai la rece pana se intareste. Eu l-am tinut ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si nucile maruntite. Se potriveste gustul cu sare. Daca este prea gros se mai subtiaza cu putin apa calduta. Ceapa se toaca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inceput taiem pieptul de pui in caz ca este prea mare, il condimentam si ... prajim in ulei. Il scoatem si il punem deoparte intr-o farfurie ... lamaie, caperele si untul si il lasam sa fiarba pana se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... kg. praz nu prea gros, 2 l apa, 2 linguri faina, 2 linguri branza burduf rasa, 1 lingura unt (margarina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai simplu si rapid gem pe care il puteti face. E din ... , pe restul am transformat-o in gem. La fiert rubarba se comporta ... zemoasa, asa ca gemul nu trebuie fiert prea mult pana ajunge la consistenta dorita. *Pentru gem sau dulceata folositi o cratita foarte curata, cu fundul cat mai gros. Gem de rubara Ingrediente 1 kg ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... . Avem nevoie de: - 500g snitele de porc (ceafa) taiate nici prea gros, nici prea subtire.. cam la 2cm felia - 3-4 linguri de untura - apa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... lipit pentru hartie de tapisat pentru soliditate. Daca aluatul este prea gros sau prea subtire, adaugati cate un pic de apa sau faina ... se tinne si puteti sa il modelati, este gata. Daca este prea lichida adaugati faina. Eu nu ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... vanilie. Reteta: Cornulete fragede cu gem sau nuca Ingrediente: 550 grame ... rasa de sare 400 grame gem acrisor, consistent (preferabil caise, visine ... se folosec pentru umplutura cu gem si 2 pentru cea cu nuca ... pentru a nu permite unturii sa il inmoaie.[/tip] Asezati cate o lingurita de gem in centrul fiecarei bucati. [note]Pentru varietatea cu nuca inlocuiti gemul cu crema de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... varf de cutit de sare, gem Mod de preparare: Untul se ... -o tava unsa si tapetata cu hirtie, intr-un strat nu prea gros. Se coace in cuptor la foc potrivit 20 minute. Se ... si se umple cu un gem fin. Deasupra, se pudreaza cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... boabe 700 grame de carnati grosi (preferabil Trandafir, semiafumati, etc.) 200 ... si piper. [tip]Daca sosul e prea subtire, faceti un liezon din ... si incorporati-l reptat; daca este prea gros, subtiati-l cu zeama de pe fasole.[/tip] Fasolea cu carnati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... simtiti ca fondantul se lipeste prea tare de maini. Va veti ... zaharul pudra putin cate putin, pentru a nu face fondantul prea tare. Il puteti folosi imediat sau il puteti unge cu putin ulei, inveli ... ermetic pana a doua zi. Daca il folositi imediat, adaugati colorantul alimentar ... fondantul colorat, puteti incepe sa il modelati cum doriti, la fel ... de 2-4 mm, dupa preferinta...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si piper. Nu trebuie calite prea mult pentru ca vor avea ... de cartofi. Pisam usturoiul si il calim in ulei apoi adaugam ... apa calda. Amestecam pana cand se formeaza un sos nu prea gros dar nici prea subtire pe care il condimentam cu sare si piper apoi il turnam peste musaca. Dam musacaua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cacaoa. amestecam usor si coacem blatul il lasam la racit si ... foloseste rece cand incepe sa se lege, daca s-a intarit prea mult il punem pentru cateva secunde ... inel detasabil. 1. asezam un blat, il insiropam, punem un strat de ... bine 2. asezam al doilea blat, il insiropam, punem un strat de ... dupa semnele trasate centrul tortului. il rasturnam pe o farfurie pentru a...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... continuu. Adauga laptele si amesteca pana rezulta un sos nu prea gros. Da deoparte si, dupa ce s-a racorit putin, adauga smantana. Potriveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute), pana cand carnea este bine patrunsa. Daca sosul este prea gros mai adaugati apa. Escalopul de curcan cu lamaie si capere ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in care a fiert carnea. Mai adaugati supa daca sosul este prea gros. Adaugati foile de dafin. Faceti un liezon din iaurt, mustar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... vedea din retetarul meu, nu prea fac prajituri deoarece nu suntem prea mari amatori de asa ceva. Insa nu vom refuza niciodata ... intr-un vas pe aragaz si se prepara un sirop gros. Il lasam la racit, iar apoi adaugam galbenusurile omogenizand compozitia. Separat ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... (daca s-au racit se reincalzesc; daca s-a racit si sosul e usor prea gros se poate adauga un strop de lapte sa-l readuceti la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cateva clocote pana se leaga si are o consistenta potrivita. Daca e prea gros se dilueaza cu apa. Potriviti de sare si piper. 7. Pestii ... . [warning]Atentie sa nu fierbeti prea mult legumele in sos. Legumele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... laptele. Se omogenizeaza, iar daca este cazul si sosul este prea gros se mai adauga putin lapte. Se fierbe 2- 3 minute, se condimenteaza ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com